Γιατί νά διαβάσουν αὐτά πού ὑπογράφουν, ἐφ΄ ὅσον ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;

Το είχε πει με απόλυτη φυσικότητα ο Χρυσοχοΐδης ότι ΔΕΝ διαβάζουν αυτά που υπογράφουν αλλά για να διατηρήσουν τους παχυλούς μισθούς τους και να παραμείνουν στο απυρόβλητο του Λόμπι της Νέας Υόρκης και των Σιωνιστικών ΜΜΕ, υπερασπίζονται παθιασμένα και μέχρι τέλους,  αυτά που …ΔΕΝ χρειάζεται να διαβάσουν.

Βέβαια σε τέτοια θεμέλια κτίστηκε η Ελλάδα από την «απελευθέρωση» και μετά.
Είχαμε Βασιλιά ΓΕΡΜΑΝΟ, τραπεζίτη ΟΒΡΙΟ και κόμματα που λεγονταν ΑΓΓΛΙΚΟ, ΓΑΛΛΙΚΟ και ΡΩΣΣΙΚΟ.

Το μόνο που άλλαξε από τότε είναι ότι τελικά υπερίσχυσε, κατόπιν συνωμοσιών, το «ΑΓΓΛΙΚΟ»  κόμμα των σιωνιστών «Άγγλων» τοκογλύφων Rothschild …

Γι’ αυτό και δεν έμεινε σταγόνα αίματος στις φλέβες των «απελευθερωμένων» Ελλήνων .
Επί 100 χρόνια εξαπατώνται και ψηφίζουν την ίδια Ben-ιζελική συμμορία, τα ίδια τζάκια και τους απογόνους τους.

Σίγμα

Τ. Αλεξιάδης: «Όχι μόνο ο ΕΝΦΙΑ, αλλά πολλοί νόμοι έχουν έρθει γραμμένοι στα αγγλικά» (ΒΙΝΤΕΟ)

“ Σάλος από καταγγελία των εφοριακών, καθώς σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας εφοριακών, Τρύφων Αλεξιάδης, αποκάλυψε ότι ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων, ήρθε γραμμένος στα αγγλικά και απλά μεταφράστηκε και υλοποιήθηκε  ”
Σάλος από καταγγελία των εφοριακών, καθώς σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας εφοριακών, Τρύφων Αλεξιάδης, αποκάλυψε ότι ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων, ήρθε γραμμένος στα αγγλικά και απλά μεταφράστηκε και υλοποιήθηκε.
Συγκεκριμένα, ο Τρύφων Αλεξιάδης, τόνισε ότι «όχι μόνο ο ΕΝΦΙΑ, αλλά πάρα πολλοί νόμοι έχουν έρθει γραμμένοι στα αγγλικά και μάλιστα ορισμένοι από αυτούς, όπως ο 4174, ο κώδικας φορολογικών διαδικασιών έχει μέσα φρασεολογία και φαίνεται πως είναι μεταφρασμένος και δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα», για να προσθέσει ότι «ο ΕΝΦΙΑ, όπως και πάρα πολλοί νόμοι δεν έχουν γίνει από τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, αλλά είτε από συγκεκριμένους συμβούλους του υπουργού Οικονομικών είτε από συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ τα γνωρίζουν αυτά».
Ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας εφοριακών, υπογράμμισε ότι «αυτό που θέλουμε εμείς να καταγγείλουμε σαν εφοριακοί είναι ότι δεν είναι δυνατόν όταν νομοθετούν κάποιοι, να νομοθετούν χωρίς να συζητάνε με τους φορείς της αγοράς, τα επιμελητήρια, τους λογιστές, τους εφοριακούς, και να κάνουν τους νόμους κάποια παρασκήνια και κάποιοι παρασύμβουλοι παχυλά αμειβόμενοι, οι οποίοι είναι και μόνιμοι, δεν αλλάζουν με τους υπουργούς που αλλάζουν, και όταν οι νόμοι αυτοί μας οδηγούν εδώ που μας οδηγούν, κάποιοι αρχίζουν να λένε ‘φταίνε κάποιοι υπηρεσιακοί παράγοντες’. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν υπηρεσιακό παράγοντα».
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply