Ὁ σιωνισμὸς καὶ ἡ Νέα Τάξις εἶναι …μονόδρομος!!!

Ο Σιωνισμός και η Νέα Τάξη…είναι μονόδρομος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η επανάληψη της πετυχημένης απάτης του ΠΑΣΟΚ, που έκλεβε τις ψήφους με τα «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ»…
Και μετά που ο κόσμος συνειδητοποιούσε την πραγματικότητα, διόριζε την …μισή Ελλάδα, για να μην έχει απώλειες στις εκλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διορίσει, αλλά θα μπορεί να εκβιάζει πολιτικά εκατομμύρια νέους, με συμβάσεις για ψίχουλα κι απασχόληση ολίγων μηνών.

Οι πολιτικάντηδες της Βουλής…δεν είναι ότι φοβούνται να αντισταθούν και να πάνε κόντρα στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ…
Είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟ να πάνε κόντρα, γιατί απλά οφείλουν την ύπαρξή τους, την καριέρα και την περιουσία τους….στην προώθηση της Νέας Τάξεως, την οποία θα υπερασπιστούν με νύχια και με δόντια.

Σίγμα

φωτογραφία

Γ. Σταθάκης: “Το ευρώ είναι μονόδρομος”

Ο «σκιώδης» υπουργός Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, ξεκαθαρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε έχει ούτε πρόκειται να εκπονήσει εναλλακτικό σχέδιο για το νόμισμα. Επιχειρεί παράλληλα να βάλει τέλος στη συζήτηση για επαναλαμβανόμενες εκλογές σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, περιγράφει τα μέτρα φοροελαφρύνσεων που θα λάβει η κυβέρνησή του και καλεί να αγνοηθούν οι εσωκομματικές παραφωνίες, διότι ανήκουν σε μειοψηφίες που δεν ανταποκρίνονται στις αποφάσεις του κόμματος.

Συνέντευξη στην Νίκη Ζορμπά

– Το κυβερνητικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα είναι κοστολογημένο και εφαρμόσιμο;

Οι εξαγγελίες θα αφορούν μέτρα για την ανθρωπιστική κρίση, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το φορολογικό ζήτημα. Αλλά αυτή τη φορά όλο αυτό θα είναι πολύ πιο συνεκτικό.

– Εάν δεν επιτύχετε την αυτοδυναμία, πώς θα κυβερνήσετε;
Θα επιδιώξουμε την ευρύτερη δυνατή κυβέρνηση μεγάλης πλειοψηφίας, η οποία θα εφαρμόσει μια στρατηγική εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο. Αυτή είναι η δέσμευσή μας.

– Άρα, φωνές που ζητούν επαναλαμβανόμενες εκλογές μέχρι η κάλπη να βγάλει αυτοδύναμο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεμονωμένες;

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προσφύγει σε μια τακτική επαναλαμβανόμενων εκλογών, η εντολή των πολιτών θα είναι δεδομένη, αυτή θα σεβαστούμε και σε αυτή θα δουλέψουμε για τη δημιουργία μιας κυβέρνησης με τις προδιαγραφές του ΣΥΡΙΖΑ.

– Με ποιους;

Έχουμε ανοίξει έναν πολύ σημαντικό διάλογο επ΄ αφορμής θεμάτων αιχμής (Αιγιαλοί, ΔΕΗ, δάση) πάνω στα οποία χτίζεται η αντιμνημονιακή ενότητά μας με ευρύτερες αντιμνημονιακές δυνάμεις και εκτιμώ ότι μέχρι τις επόμενες εκλογές θα έχουμε την εικόνα ενός ΣΥΡΙΖΑ που θα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσει την κυβέρνηση, έχοντας διαμορφώσει και το πλέγμα των συμμαχιών του.

– Στην ευρύτερη δυνατή πλειοψηφία χωρούν Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ;

Μετά βεβαιότητας, όχι. Η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ έχουν στρατηγικά τοποθετηθεί υπέρ της μνημονιακής πολιτικής. Αυτή η στρατηγική καθιστά και τις δύο δυνάμεις εκτός συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.– Ανεξαρτήτως προσώπων;

Ασφαλώς.– Το σενάριο για «μεγάλο συνασπισμό» το απορρίπτετε;
Μετά βεβαιότητας. Ένας τέτοιος συνασπισμός αποκλείεται.

– Έχετε μιλήσει για την ανάγκη αύξησης των φορολογικών εσόδων. Από πού;
Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι αναδιανομή των φορολογικών βαρών. Οι κατώτερες εισοδηματικά ομάδες υπερφορολογούνται και οι ανώτερες παραμένουν εκτός φορολογικών υποχρεώσεων.
– Πώς ορίζετε τις κατώτερες εισοδηματικά ομάδες;

Θα επαναφέρουμε το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ, θα βγάλουμε από τον φόρο ακίνητης περιουσίας τα νοικοκυριά που έχουν περιουσία κάτω από 200.000 ευρώ και μια σειρά από άλλα μέτρα που θα επιφέρουν άμεση ανακούφιση στα φτωχότερα νοικοκυριά της χώρας. Αυτή είναι μια πολιτική δέσμευση την οποία θα εφαρμόσουμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

– Ο κ. Τσίπρας έχει μιλήσει για την ανάγκη διοικητικής μεταρρύθμισης. Περιλαμβάνει απολύσεις;

Το Μνημόνιο είχε βάλει ως στόχο την απομείωση του δημοσίου τομέα κατά 300.000 εργαζομένους. Ο στόχος αυτός έχει πρακτικά επιτευχθεί. Το δημόσιο χρειάζεται βαθιές μεταρρυθμίσεις, αλλά όχι αυτές που επιχειρεί το Μνημόνιο. 

– Εγκαλείτε Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ για πελατειακό κράτος, αλλά όποτε επιχειρείται «διόρθωση» διά των απολύσεων σε ρουσφέτια, τα υπερασπίζεστε όλα. 

Η πολιτική των απολύσεων στον δημόσιο τομέα έχει επικεντρωθεί στις πιο ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Είναι ένα στοιχείο αυτό, το λέω απολύτως ειλικρινά, κοινωνικής βαρβαρότητας. Οι απολύσεις έχουν επικεντρωθεί στις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, σε σχολικούς φύλακες και σε εκπαιδευτικό προσωπικό τεχνικής μέσης εκπαίδευσης.

– Το ζήτημα είναι ότι ξεκίνησε ο εξορθολογισμός από τους αδύναμους κρίκους;

Σαφώς.

– Υπάρχουν ισχυροί κρίκοι που θα δεχόσασταν να γίνουν δεξαμενή απολύσεων;

Όχι. Γιατί η απομείωση των απασχολούμενων στο δημόσιο είχε φτάσει το 30%-40% των απασχολούμενων πριν από 4 χρόνια. Κάθε περαιτέρω μείωση θα φέρει την ελληνική κοινωνία με μια δημόσια διοίκηση και ένα κοινωνικό κράτος κατά πολύ κατώτερα του μέσου ευρωπαϊκού όρου. Θα προσεγγίζει πια τα επίπεδα της Βουλγαρίας.

– Τρίτο Μνημόνιο βλέπετε;

Οι δανειστές έχουν εκφράσει κατά καιρούς διάφορες εκδοχές. Η μία είναι ότι θα χρειαστεί κάλυψη χρηματοδοτικού κενού -άρα μια μορφή Μνημονίου- και η άλλη να υπάρξει μια ελάφρυνση του ελληνικού χρέους με όρους οι οποίοι θα ενεργοποιούνται βήμα-βήμα κάθε φορά που επιτυγχάνονται κάποιοι στόχοι.

– Καμία εκδοχή δε σας ικανοποιεί;

 Όχι. Και στη μία περίπτωση και στην άλλη, θα υπάρξουν δεσμεύσεις που θα κρατήσουν την Ελλάδα εντός μνημονιακής πολιτικής για τα επόμενα πέντε ή έξι χρόνια. Η ελληνική οικονομία χρειάζεται πάση θυσία να βγει το γρηγορότερο δυνατό από τον μνημονιακό ζουρλομανδύα.

– Το εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ακυρώσει νομοσχέδια που ψηφίστηκαν πρόσφατα, π.χ., τη Μικρή ΔΕΗ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί για βασικά ζητήματα: επαναφορά συλλογικών διαπραγματεύσεων, κατώτατου μισθού και την ακύρωση έωλων συμβάσεων παραχώρησης που έχουν γίνει με έναν υποψήφιο, παραβιάζοντας όλους τους διεθνείς κανόνες διαγωνισμών.

– Αναφέρεστε στο Ελληνικό;

Βεβαίως. Θα γίνει κάθε νόμιμη προσπάθεια να ανακληθούν αυτές οι συμφωνίες.

– Πώς θα συμβούν αυτά όταν υπάρχουν ηχηρές διαφωνίες εντός του κόμματος;

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να παραμείνει κόμμα με πολλές φωνές. Αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν θα τον εμποδίσει να γίνει και κυβέρνηση. Είναι πλέον ένα ενιαίο κόμμα και οι διαφορετικές φωνές δεν αποτελούν εμπόδιο για ένα συντεταγμένο κόμμα να κάνει όσα πρέπει.Η πολιτική έχει αποτύχει πλήρως

– Στην πρόσφατη ευρωδιακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε η ρητή διατύπωση «καμιά θυσία για το ευρώ». Το πρόγραμμα θα απηχεί και πάλι αυτή την πρόθεση; 

Τόσο η διακήρυξη όσο και η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και δύο χρόνια, είναι σαφώς οριοθετημένη. Είναι «ναι στο ευρώ, όχι στο Μνημόνιο». Αυτή είναι η πάγια στρατηγική μας. Το πρόβλημα δεν προκύπτει από το νόμισμα, ούτε θεραπεύεται από το νόμισμα. Το πρόβλημα προκύπτει από την εφαρμογή μιας πολιτικής, η οποία, εκ του αποτελέσματος, έχει αποτύχει πλήρως.

– Υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για το νόμισμα;
Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχέδιο. Η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ -επαναλαμβάνω- είναι προσανατολισμένη στην έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο και στην εφαρμογή μιας οικονομικής πολιτικής που θα επαναφέρει την ελληνική οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης με ισχυρή κοινωνική δικαιοσύνη.

– Εφόσον και ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί μονόδρομο το ευρώ, γιατί η δική σας διαπραγμάτευση να είναι πιο αποτελεσματική;

Δεν τίθεται θέμα σταθερότητας του ευρώ. Αυτό ήταν μια φοβία που καλλιεργήθηκε το 2012 , ούτε τότε υπήρχε, κατά τη γνώμη μου, θέμα εξόδου της χώρας από το ευρώ. Είναι θέμα μιας φρέσκιας λαϊκής εντολής και μιας κυβέρνησης η οποία θα έχει σαφές προεκλογικό πρόγραμμα να βγει η Ελλάδα από τις μνημονιακές δεσμεύσεις και να εφαρμόσει τη δική της πολιτική.– Ο κ. Γιούνκερ σάς διέψευσε τις προάλλες.

Δεν θέλω να ασκήσω κριτική στον κ. Γιούνκερ, θεωρώ ότι ήταν βιαστικές οι διατυπώσεις του. Η Αργεντινή και η Ελλάδα δεν έχουν καμία σχέση.

* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα “Κεφάλαιο” της 9ης Αυγούστου

πηγή

 «This is the sky now out of my window.No chemtrails but no clouds as well for the same reason. High temperature 30C won’t allow the formation of dense vapors in the sky. The spray for climate change purposes… But to aim people they already put chemicals in tap water,milk,salt,in bottled water etc…with fluoride between the most known added poison»

Kevin Canada

Should we drug the drinking water? Adding lithium to the taps ‘could lower suicide rates’

Lithium has been heralded by some experts as the next potential flouride, after scientists found suicide rates were lower in areas where the drinking water had higher concentrations of the element.

Researchers from the Medical University of Vienna compared the suicide rates in different regions of Austria with the natural lithium concentrations in the drinking water.

 

Time to supplement? Some scientists believe lithium could reduce suicide rates if traces were added to drinking water

The study, published in the British Journal of Pyschiatry, analysed a sample of 6,460 lithium measurements and then compared suicide rates across 99 districts.

In the 10 most lithium-depleted regions in Austria, the suicide rate was 16 per 100,000, but in the 10 most lithium-rich regions the suicide rate was just 11 per 100,000.

‘This should stimulate further research in low-level effects of lithium,’ lead author Dr Nestor Kapusta said.

It confirms research from 2009 that found the same inverse relationship between lithium levels and suicide rates in Japan.

Dr Jacob Appel, from Mount Sinai Hospital in New York, said the latest studies provided ‘compelling’ evidence of the mood-stabilising benefits of lithium.

‘The theory is that lithium in trace amounts enhances the connectivity among neurons and having exposure over a lifetime makes the brain more happy,’ he explained.

He said the U.S already supplemented the drinking water with flouride to prevent tooth decay and it would be relatively easy to add lithium, which is a naturally occurring element.

He added: ‘People who oppose adding lithium to the drinking water in trace amounts don’t go around advocating to strain the lithium from the drinking water from areas where it does exist.

‘Why not give everyone the same benefit?’

 

Lithium is a very reactive metal: It only appears as a compound in nature and often appears in minerals that seep into water supplies

Dr Appel is not a lone voice on the subject. The idea was first mooted by Dr Gerhard Schauzer after he was inspired by the ‘miracle spring’ in his home town of Franzenbad in the Czech Republic.

In 1989, Dr Schauzer published a survey that looked at 27 counties in Texas over a decade. He found there was a consistent inverse relationship between lithium levels in water and the suicide, violent crime and rape rate.

But his proposal to supplement water supplies with lithium was not popular.

‘People were convinced I was trying to impose mass mind control,’ he told TheDaily.com.

‘There was widespread ignorance about what lithium does.’

The professor at the University of California in San Diego said he still believed introducing it would be a ‘great initiative.’

‘People today are drinking water this is more and more thoroughly purified, to the point where it is devoid of nutritional benefit,’ he said.

In high doses, lithium is an effective treatment for bipolar disorder. A study published in the British Journal of Psychiatry last month also found it helped slow the progression of memory loss – raising the possibility it could be used to prevent dementia.

However, Dr Appel was keen to stress that only traces of lithium would ever be added to drinking water.

‘We are not talking about therapeutic amounts,’ he said, adding that a person would have to swallow ‘several olympic swimming pools’ of water a day to get a similar dosage to a prescription pill.

His argument may hold greater sway in the U.S where the nationwide fluoridation of water in the 1940s was hailed as a great public health success.

In the UK only 10 per cent of the water is fluoridated, with opponents criticising it as ‘compulsory mass medication.’

When a health trust in Southampton tried to force through the flouridation of tap water in 2009, it caused uproar and a legal wrangle that is ongoing.

dailymail

Formula milk exposes babies to high levels of aluminium, experts warn

Scientists say food manufacturers not doing enough to reduce levels of potentially harmful chemical in formula milk

The scientists are at odds with the FSA, whose recent study on toxicity concluded there was no cause for concern. Photograph: Tetra Images/Tetra Images/Corbis

Scientists are defying government experts to warn that babies are being exposed to high levels of aluminium in formula milk, which they claim could damage their health.

Professor Christopher Exley and colleagues from Keele University have looked at the aluminium content of 30 brands of formula milk and say it is too high. Their study follows a similar survey they carried out in 2010, which was limited to 15 products. In the interim, they say, manufacturers have done nothing to reduce the amounts of the chemical to which babies are exposed. They claim aluminium is linked to cancer and Alzheimer’s disease in later life.

The scientists are at odds with the Food Standards Agency, the government advisory body on safety. Its committee on toxicity recently looked at aluminium in formula milk and concluded there was no cause for concern.

Their independent experts “concluded that the estimated exposures of infants to aluminium from the dietary sources did not indicate toxicological concerns or a need for a change in government advice,” said an FSA spokesman.

Exley does not agree, arguing that the committee’s experts relied on an arbitrary standard based on a limited number of animal studies, which he described as meaningless. He said: “Since we are one of the leading groups, if not the leading group, working on aluminium and human health in the world, you might think our opinion would have some meaning for organisations like the FSA. Unfortunately the FSA is another arm of the government and the government is not going to do or say anything which might upset industry and the aluminium industry in particular.”

“It is the attitude of government which is preventing any legislation in relation to exposure to aluminium and human health and this attitude fosters complacency within industry, in this case infant formula manufacturers, allowing them to do nothing about the potential time bomb which is our burgeoning exposure to aluminium.”

His team argues that aluminium in baby milk should be reduced to the lowest possible level. In the study, published by BMC Paediatrics , they draw up a league table of formula milk by aluminium content. They found that two soya milk brands had the highest content, but SMA toddler milk and Hipp Organic first infant milk also had high levels. Among ready-to-drink types, SMA toddler milk had the lowest concentration, followed by Hipp Organic first infant milk, Aptamil hungry baby milk, SMA first infant milk and Aptamil first milk.

The growing up milks produced by Cow and Gate and Aptamil had the highest concentrations, with Aptamil toddler milk having almost three times as much aluminium as SMA toddler milk. For powdered milks, Hipp Organic growing up milk had the lowest level, followed by Aptamil hungry, Aptamil first milk and Hipp Organic follow-on milk.

Aluminium is also found in tap water and in breast milk, although the concentration is significantly lower.A spokeswoman for SMA said: “We would like to reassure parents that all SMA infant formula is safe.

“Aluminium occurs naturally in the environment and is present in many fruits, vegetables, packaged foods, beverages and water. We take every precaution to ensure the level of aluminium in our products is kept as low as possible.

“As you would expect all our infant formula undergoes rigorous testing and assessment to ensure its safety.

“The amount of aluminium in SMA products is well below the guidelines set by the European Food Safety Authority.

“The safety and quality of our products is our number one priority.”


the guardian

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ὁ σιωνισμὸς καὶ ἡ Νέα Τάξις εἶναι …μονόδρομος!!!

Leave a Reply