Ἕλληνα παραγωγὲ wait τὸν …ΓΟΥΕΙΤ!!!

ΦΑΝΤΑΣΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΞΎΠΝΙΟ ΣΟΥ…..

Ονειροκρίτης:
Αν δείτε πως τρώγατε σάπια ροδάκινα σημαίνει κακή υγεία, στεναχώρια στα ερωτικά και αποτυχία στα επαγγελματικά σας. Αν δείτε ξερά ροδάκινα σημαίνει πως οι εχθροί σας θα σας αποσπάσουν κάτι.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι αποδεσμεύει περίπου 125 εκατ. ευρώ για τη στήριξη του τομέα των οπωροκηπευτικών της ΕΕ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!!!!!

Αυτά τα μέτρα στήριξης της αγοράς μέσω αποζημιώσεων για την απόσυρση προϊόντων, τα οποία τίθενται σε ισχύ από σήμερα, Δευτέρα, αφορούν τα καρότα, τις τομάτες, τα λάχανα, τις πιπεριές, τα κουνουπίδια, τα αγγούρια και τα αγγουράκια, τα μανιτάρια, τα μήλα, τα αχλάδια, τα φρούτα του δάσους, τα επιτραπέζια σταφύλια και τα ακτινίδια, σύμφωνα με μια ανακοίνωση. ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ ….. ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!

«Η ιδέα είναι, να μειωθούν οι ποσότητες που διατίθενται στην αγορά ώστε οι τιμές να μην πέσουν σε επίπεδα κρίσης» εξήγησε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής για τη Γεωργία, Ρότζερ Γουέιτ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ …..

ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΕ WAIT …..TON ΓΟΥΕΙΤ

Γρηγόριος Εὐτυχίδης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply