Ἡ Ῥόδος, τὸ «END» τοῦ Σῶῤῥα καὶ ὁ εὐτελισμὸς τῆς δημοκρατίας

Κοιτάζω πίσω στον χρόνο μπας και κατανοήσω τον λόγο αυτού του πνευματικού ξεπεσμού αρκετών Ροδίων συμπολιτών μου στην πλάνη της END.

 Υπάρχει θέμα σίγουρα στην κατανόηση όρων όπως έθνος-κράτος-εθνικισμός λόγω αμάθειας τους, αλλά και οι καλλιεργημένοι του κύκλου σκόπιμα διαστρεβλώνουν αυτές τις έννοιες, γιατί το οφείλουν στα αφεντικά τους .

 Κοινή τους συνιστώσα  το ακροδεξιό πρότυπο, η αρχαιομανία και η εξάρτηση στον κιτρινισμό των μέσων κοινωνικής δικτυώσεως .

 Αυτό που δεν μπορούν να χωνέψουν σίγουρα είναι ότι παρόλη την σημερινή μας κατάντια, εξακολουθεί να υπάρχει μια κοινωνική δομή, κάποιοι κανόνες, μια έννοια δικαίου, που έρχεται από παλιά έτσι όπως το εξηγεί ο Α.Μανεσης «την δημοκρατική και εθνική μας αναγέννηση από την οθωμανική τυραννία, έναν αγώνα ούτε θρησκευτικό μα ούτε και φυλετικό, ουσιαστικά ένας αγώνας με σκοπό την δημιουργία μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών και ελευθέρων πολιτών» .

 Στους ροδιακούς πνευματικούς κύκλους του Σώρρα δεν ισχύει ο Μάνεσης…
Ψαρεύουν θύματα αναθεματίζοντας τα πάντα, όλο και πιο αντιδραστικοί όλο και πιο σκοταδιστικοί .

 Το παιχνίδι τους ξεκίνησε και παίζεται διαρκώς μόνο στα μέσα δικτυώσεως  μέσω της καθημερινής παρουσίας των πατριαρχών στο εικονικό πλατό, αφού τα ΜΜΕ τους  έχουν διαγράψει στην κυριολεξία, (τέτοιες προσωπικότητες πού να γράψουν στον φακό; θαμπώνεται!) Η Virtual Picture που πλασάρεται, αργκό μάγκικη, ακομμάτιστοι Έλληνες προς το παρόν γιατί πολιτική κίνηση είναι προ των πυλών,  ιερές υποχρεώσεις συλλογής υπογραφών …. αλλιώς θα σας ξεραθεί το χέρι κ.α.

  Η END κατασκευάζει εικονικούς υπερήρωες και υπέρ-εθνικιστές που χρειάζεται το κράτος μας για να ξαναβρεί το χαμένο έθνος.
Είστε κάτι παραπάνω από απλοί Έλληνες, Ελληναράδες , ένα τσούρμο ήρωες για μελλοντικές εθνικές επετείους, έχετε και μερικούς πρόστυχους τύπου Αρτέμη που τα λένε χύμα, έναν guest stat δόκτωρ εξ Αμερικής, ολόιδιος Άριος  Άγιος και «καθαρός» Έλληνας σαν αυτούς που συνήθως μας προπαγανδίζουν ποια πρέπει να είναι η ηθική μας υπόσταση, η «ελληνορθόδοξη» υπόστασή μας, μην ξεχνούμε τα ελληνορθόδοξα, Πάνας και Χριστούλης  χεράκι  χεράκι, έχει πέραση και στην Ρόδο!
  Παλιά ο αρχιεπίσκοπος  έλεγε ότι ο διάβολος πάει αριστερά, ο νέος δεξιά…
Εγώ λέω ότι πάει στου Σώρρα!!!

 Για αυτό και σας διέσπασε σε δύο τρία κομμάτια, μπήκε μέσα σας ο έξω από δω…
Το έχει το νησί τελικά ο ένας σωτήρας δεν μπορεί να ανεχτεί τον άλλο.
Α ρε ψωροκώσταινα είμαστε…
Όλοι μαζί σας, μια παρέα  μπροστά στον «μέλλοντα κίνδυνο», στο φανταστικό εχθρό μας, την εβραιοχριστιανική συνωμοσία, τους αναρχοκομουνιστές, τους Τούρκους και τους Αμερικανούς.

  Οφείλω να παραδεχτώ για να είμαι σωστός ότι σε έναν τομέα δράτε χωρίς παρωπίδες και προκαταλήψεις, πάση θυσία στους χαλεπούς αυτούς καιρούς συνδράμετε οικονομικά για να στηρίζετε στην Ελληνική επικράτεια το έργο σας πληρώνοντας τα έξοδα για κάθε εμφάνιση του ντοκτορά φακίρη και του Αρτέμη.
Εάν έρθει στην Ρόδο ενημερώστε με να συνδράμω και εγώ  γιατί έχω πολλές απορίες.
Και σίγουρα δεν μπορείτε να μου τις λύσετε εσείς.

Υπάρχουν απτές αποδείξεις της αγοροπωλησίας των 4 σελίδων με αρχαιοελληνική αεροδιαστημική τεχνολογία στο Αμερικανικό δημόσιο για 3 τρις;

Οι Πέρσες ήταν Έλληνες ;

Το DNA των Ελλήνων δεν είναι ανθρώπινο;

Που είναι τα χειρόγραφα του Χριστού που έχει ο Αρτέμης;

Είμαστε Ελλάνιοι;

Πότε έγινε η παρέμβαση του Αρτέμη και γράφτηκε το ευρώ με ελληνικά γράμματα;

Είναι ο Αρτέμης γιος του Απόλλωνα;

Γιατί οι Μακεδόνες είναι κατά μισό Έλληνες ;

 Η παρακμή στις θεωρίες σας είναι πλέον εμφανής, παγανιστικές μυστηριώδεις ασυναρτησίες, φανταστικές οικονομικές θεωρίες χωρίς καμμία επιστημονική προσέγγιση, ανεξιχνίαστες θρησκευτικές δοξασίες.
Πρωτοπαλλήκαρα του αγώνα προσέξτε γιατί έχετε ξεπεράσει τα όρια της διαστροφής.
Τυλίγετε μερικά δις σε λαδόκολλα και τα σερβίρετε σε αφελείς και ηλίθιους με ένα μανιφέστο φασισμού και ελληνοκεντρικού πνεύματος για επιδόρπιο.
Γκαιμπελίσκοι της END Ρόδου που συμπεριφέρεστε σαν απόστολοι της αλήθειας, δεν έχετε κληρονομήσει τίποτα από ελληνικό ιδεώδες, κρίνετε και κατακρίνετε ιδεολογίες και πολιτισμούς ως δημιουργοί και λυτρωτές .
Μπάμπης Οἰκονόμου

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἡ Ῥόδος, τὸ «END» τοῦ Σῶῤῥα καὶ ὁ εὐτελισμὸς τῆς δημοκρατίας

Leave a Reply