ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! Ρωσσία-Εἰσαγωγὴ γαλακτοκομικῶν ἀπὸ τὴν Σερβία!

ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! Ρωσσία Εἰσαγωγὴ γαλακτοκομικῶν ἀπὸ τὴν Σερβία!

netakias

ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !

Ρωσσία-Εισαγωγή γαλακτοκομικών από τη Σερβία !

Η συγκυβέρνηση είναι πλεον απροκάλυπτα υποχείριο της Γερμανικής Πρεσβείας, πήρε μια απόφαση κατά των Ελληνικών Συμφερόντων, εν καιρώ κρίσεως, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΥΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΣΤΙΚΑ.

Κατέστρεψε την Αγροτική Παραγωγή που ήδη δέχεται την επίθεση των φόρων, διέλυσε την Τουριστική περίοδο από την Ρωσσία και τώρα έρχεται και τρίτη σφαλιάρα στην κτηνοτροφία και στο Ελληνικό Γάλα που θα μπορούσε να καλύψει το κενό της ζήτησης!

Προδότες ; Πουλημένοι ; Ανεπαρκεις ; Το εγκλημα είναι διαρκές !

Η Ρωσσία ήρε το εμπάργκο στις εισαγωγές γαλακτοκομικών προϊόντων από δύο εταιρείες στην Σερβία, ανέφερε σήμερα η κυβερνητική υπηρεσία υγειονομικής ασφάλειας των τροφίμων, στην προσπάθεια προφανώς να προσεταιριστεί την υποψήφια για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση χώρα εν μέσω της αντιπαράθεσης της Μόσχας με την Δύση, σημειώνει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, η Ρωσσία επέβαλε εμπάργκο ενός έτους στις εισαγωγές κρέατος, ψαριών, γαλακτοκομικών, φρούτων και λαχανικών από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την ΕΕ, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Νορβηγία σε αντίποινα για τις οικονομικές κυρώσεις που της επέβαλε η  Δύση σχετικά με τον ρόλο της στην ουκρανική διένεξη.

Η Μόσχα αναζητεί νέους προμηθευτές και έχει ζητήσει από διάφορες χώρες, όπως η Βραζιλία, να αυξήσουν τις εξαγωγές τροφίμων προς την Ρωσσία ώστε να αντισταθμιστεί η επίπτωση των κυρώσεων.

Η υπηρεσία κτηνιατρικού και φυτοϋγειονομικού ελέγχου Rosselkhoznadzor ανέφερε σήμερα πως έχει συμπεριλάβει δύο σερβικές εταιρείες στον κατάλογο των εταιρειών στις οποίες επιτρέπεται η πώληση γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ρωσσία και στην τελωνειακή ένωσή της με τη Λευκορωσσία και το Καζακστάν.

Ανέφερε πως στις εταιρείες είχε απαγορευτεί να εξαγάγουν τα προϊόντα τους στην Ρωσσία, λόγω αδιευκρίνιστων παραβιάσεων των κανονισμών για τα τρόφιμα, πρόσφατα, σε ημερομηνία που δεν διευκρινίζεται.

Η υπηρεσία ήρε το εμπάργκο ακριβώς την στιγμή που η ΕΕ ζήτησε από τις υποψήφιες προς ένταξη χώρες, περιλαμβανομένης και της Σερβίας, να μην εκμεταλλευτούν την απαγόρευση που επιβάλλει το Κρεμλίνο στις εισαγωγές διατροφικών προϊόντων από την Δύση, συνεχίζει το Ρόιτερς.

«Γιατί τώρα; Ίσως οι Σέρβοι θελήσουν να χρησιμοποιήσουν την παρούσα κατάσταση και να εισέλθουν στην (ρωσσική) αγορά όσο περισσότερο γίνεται», δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ορισμένοι Σέρβοι παραγωγοί τροφίμων, ιδίως οι παραγωγοί φρούτων, έχουν καταγράψει μια ραγδαία αύξηση στην ζήτηση από την Ρωσσία, ωστόσο η παραγωγική ικανότητα είναι περιορισμένη. Το 2013, μόλις το 7,2% των συνολικών εξαγωγών της Σερβίας, αξίας περίπου 65 εκατομμυρίων δολαρίων, κατευθύνθηκε στην Ρωσσία, καταλήγει το Ρόιτερς.

(Visited 14 times, 1 visits today)
One thought on “ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! Ρωσσία-Εἰσαγωγὴ γαλακτοκομικῶν ἀπὸ τὴν Σερβία!

 1. Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Aussiedlerbetreuung und Behinderten – Fragen καὶ σχολίασε:
  Russland-Milch-Importe aus Serbien!
  von netakias.com

  Galaveranstaltung

  netakias

  Wurf Koalition! LÖSUNG dem Land!

  Russland-Milch-Importe aus Serbien!

  Die Koalition ist jetzt offen unterwürfig bei der Deutschen Botschaft, nahm eine Entscheidung gegen den griechischen Zinsen in dieser Zeit der Krise, ohne den Vorteil AUCH WENN DER SEE VOLLSTÄNDIG zynisch und materialistisch.

  Zerstört ländliche Produktion bereits angegriffen Steuern verprügelt Reisezeitraum aus Russland und jetzt kommt in Dritt Cuff Vieh und griechischen Milch konnte die Lücke in der Nachfrage zu füllen!

  Verräter? Verkauft? Armen? Das Verbrechen ist dauerhaft! mehr lesen von ………………
  Glück, Auf, meine Heimat!

Leave a Reply