Σῶῤῥας καί κυβέρνησις τά ἔχουν κάνει πλακάκια;

Στὴν θέσιν τοῦ στόχου …ΕΜΕΙΣ!!!!!!

Λέτε νά ἰσχύῃ;
Ἀ πὰ πά… Πιπέρι…
Ποιός νά τό πιστέψῃ κάτι τέτοιο;
Εἶναι δυνατόν τό Ἀδωναϊ, πού ἔως τώρα ἔχει ξεπουλήσει τά πάντα, νά ΜΗΝ μᾶς ξανα-ξεπούλησε;
Ἔλα μου ντέ…

Καθηγητὴς Παππᾶς…
Πρώην ὑποστηρικτὴς τοῦ Σῶῤῥα, ὅπως καὶ ἡ Δαβίτη…
Εὐθέρως καταγγέλλει… Προσέξτε τον!!!
Κάτι λέει, ἄν καὶ μὲ δυσκολία, λόγῳ  τῆς ἀσθενείας του πλέον…
Πάντως κάτι λέει…

Καθηγητής Πάνος Παππάς : Σώρρας και Κυβέρνηση τα κάνουν πλακάκια!

Και ο χορός που άρχισε η Άννα Δαβίτη, με όσα κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες μπροστά στη βιντεοκάμερα, καλά κρατεί. Εκεί που δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με την υπόθεση Σώρρα, δεν προλαβαίνω ξαφνικά ούτε να φάω! Εκεί που οι πόρτες της E.N.D. ήταν ερμητικά κλειστές, ξαφνικά άνοιξαν διάπλατα και όλοι θέλουν να απαντήσουν στις ερωτήσεις μου! Τα μηνύματα, τα σχόλια και τα τηλεφωνήματα ξεπέρασαν ήδη τα sms του Βαρβιτσιώτη, ο οποίος με πληροφορεί, σε καθημερινή βάση, πόσους παράνομους μετανάστες διέσωσαν τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος στα νησιά του ανατολικού Αιγαιου και πώς τους μετέφεραν με ασφάλεια σε ένα από τα πλησιέστερα λιμάνια της Λέσβου, της Χίου, της Σάμου ή του Αγαθονησίου.

Μου τηλεφώνησε λοιπόν χθες ο καθηγητής Πάνος Παππάς και μου είπε ότι θέλει να μου μιλήσει για την υπόθεση Σώρρα. Ένα μακροσκελές (μάλλον επιτιμητικό) εις βάρος μου σχόλιο στο YouTube ανάρτησε και η κυρία Βίκυ Χαραλάμπους (στενή συνεργάτις του Αρτέμη Σώρρα) η οποία, βεβαίως, εισέπραξε αμέσως και την απάντηση. Ο οφθαλμίατρος κ. Λευτέρης Ρήνος επιφυλάχτηκε επίσης να μου μιλήσει για την ίδια υπόθεση, ενώ μου τηλεφώνησε από την επαρχία και ο, εκ των στενών συνεργατών του Αρτέμη Σώρρα, κ. Γιάννης Καλογερόπουλος, ο οποίος εξέφρασε κι’ αυτός την επιθυμία να με συναντήσει και να μου περιγράψει την άλλη πλευρά του νομίσματος. Του είπα ότι θα είναι ευχαρίστησή μου να ακούσω αυτά που έχει να μου πει, αλλά αναγκαστήκαμε να μεταθέσουμε το ραντεβού μας για τις αρχές Σεπτεμβρίου, δεδομένου ότι λείπει αυτός εκτός Αθηνών, εγκαταλείπω κι’ εγώ για λίγες ημέρες το βρωμερόν άστυ, μπας και αναπνεύσω λίγο καθαρό θαλασσινό αέρα και φύγει η θολούρα απ’ το μυαλό μου.

Ο καθηγητής όμως ήταν στην Αθήνα κι’ έτσι, με δεδομένη την επιμονή του να μου μιλήσει, πήρα επ’ ώμου τον στοιχειώδη εξοπλισμό μου και κατέφθασα στο σπίτι του, μία μόλις ημέρα προτού αναχωρήσω για το νησί.

Θα σας αφήσω να ακούσετε όσα μου είπε ο καθηγητής και δεν θα προσθέσω τίποτε άλλο, ειμή μόνο τον επίλογο που έγραψα στο βίντεο που ακολουθεί :

«Φαίνεται πως τα χωράει όλα αυτή η, δύσκολη για τον Λαό και το Έθνος, χρονική περίοδος. Προδοσίες, κατασκόπους, διαστημόπλοια, μίζες, σωτήρες, διαστημικές αρχαιοελληνικές πατέντες, ομόλογα δισεκατομμυρίων, λυκοφιλίες, μασονοεβραίους, μηνυτές υπουργούς που δεν εμφανίζονται στα δικαστήρια, δικαστήρια που βγάζουν αποφάσεις… ελλείψει στοιχείων, παγκόσμιο καταπίστευμα και πάει λέγοντας.

Και συ Λαέ, προδομένε, δυστυχισμένε, αφελή, να εύχεσαι να σταματήσουν εδώ τα δεινά σου. Που δεν το βλέπω, δηλαδή, όσο συνεχίζεις να πιστεύεις και να στηρίζεις αυτούς που σε πουλάνε».

Ἰωσὴφ Παπαδόπουλος

Τί εἶναι πίσω ἀπό τόν Σῶῤῥα; Τί εἶναι πίσω ἀπό ὅλο αὐτό τό παιχνίδι;
Καί γιατί θεωροῦμε ἀκόμη πώς ὑπάρχει χρῆμα;
Διότι χρῆμα ὑπάρχει σαφῶς γιὰ νὰ περιφέρονται ὅλοι αὐτοὶ καὶ νὰ παρουσιάζονται ὠς σωτῆρες… Κάποιος τὸ καταθέτει…
Μόνον ποὺ δὲν ὑπάρχει χρῆμα γιὰ τοὺς Ἕλληνες, παρὰ μόνον γιὰ τοὺς …δυνάστες τῶν Ἑλλήνων, πρὸ κειμένου νὰ τοὺς κρατοῦν ΔΟΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ!!!
Ποιός ὅμως χρηματοδοτεῖ; Καί γιά ποιόν λόγο;
Τό ὄνομα τῶν Rothchsild γιατί τό ξανακοῦμε ἀπό τόν καθηγητή;

Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σώρρα;

Διότι ὅταν παρουσιάσαμε, γιὰ πρώτη φορά, τὴν πιθανότητα νὰ ἔχουν σχέσεις, ὅλοι αὐτοί, μὲ τὴν οἰκογένεια Rothchsild ἔπεσαν νὰ μᾶς …φᾶν ζωντανούς!!! Καὶ μάλιστα ἄτομα ποὺ σήμερα ἔχουν ἀποχωρήσει ἀπὸ τὴν ὁμάδα τῶν …«σωτήρων».
Στὴν πορεία τοῦ χρόνου πολλὰ συνέβησαν, πολλὰ ἀπεκαλύφθησαν καὶ πολλοὶ …ξεγυμνώθηκαν…

Ἐμπλέκονται συνεργάτες τοῦ Σῶῤῥα στό σκάνδαλο μέ τόν ναό τῆς Ἀγροτέρας Ἀρτέμιδος;

Ντροπή σου Βίκυ Χαραλάμπους!!!

Καί τί ἄλλαξε μέ αὐτούς πού τελικῶς καθημερινῶς ἀπογυμνώνονται ἀπό …ὁπλισμό; Τί  γίνεται μέ αὐτούς πού ἀποκαλύπτεται πώς μᾶς …παραμυθιάζουν;
Τίποτα…
Ἐξακολουθοῦν νὰ μᾶς παραμυθιάζουν… Κράτος καὶ ἀσυνομία …πουθενά!!! Ἡ δικαιοσύνη ἀνύπαρκτος…
Καὶ ἡ καφρίλα στὰ …ΜΕΓΙΣΤΑ!!!!!

Φιλονόη

Υ.Γ. Ἀπορία: Ὁ Τριανταφυλλόπουλος δέν ξεκίνησε τήν ἱστορία; Τί συζητᾶμε λοιπόν;

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Σῶῤῥας καί κυβέρνησις τά ἔχουν κάνει πλακάκια;

Leave a Reply