«Ἀντιῤῥατσιστικός» νόμος: Τὸ λουκέτο τῆς ὁλικῆς φιμώσεως!!!

Ομόφωνα «πέρασε» χτες από το Υπουργικό Συμβούλιο το νομοσχέδιο «για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας», σε εφαρμογή της απόφασης – πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ του Συμβουλίου της ΕΕ.
Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων εκτελεί ένα ακόμα μακάβριο «συμβόλαιο θανάτου»:
-Νομιμοποιεί και επιβάλλει τον «γύψο» του φασισμού σε κάθε αντι-ιμπεριαλιστική εκδήλωση.
-Φιμώνει ολοκληρωτικά τον πολιτικό λόγο, αλλά και κάθε προβληματισμό επάνω στον νεοταξικό εφιάλτη.
-Ποινικοποιεί όχι μόνο την δράση, αλλά και την σκέψη επάνω στα ζητήματα της πολιτικής θεωρίας και εκφράσεως…
-Ποινικοποιεί και την ιστορική αλήθεια: το άρθρο 4 του νομοσχεδίου, μεταξύ των άλλων αναφέρεται πως, όποιος εγκωμιάζει ή αρνείται ή εκμηδενίζει τη σημασία των εγκλημάτων πολέμου τιμωρείται με ποινή φυλάκισης!!!

Με τέτοιες αόριστες ρυθμίσεις και αφηρημένες «κατηγορικές προσταγές», ιστορικά γεγονότα και ζητήματα γνώμης για την Ιστορία και ιδεολογίες, μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο ποινικής διώξεως, ενώ ο τρόπος και το περιεχόμενο της εκφράσεως απέναντι σ’ αυτά ρυθμίζονται με νόμο!!!

Είναι προφανές ότι η Ιστορία «κλειδώνεται» στα μέτρα των λουκέτων της Νέας Τάξεως. Δηλαδή στην διαστρέβλωση και την δολοφονία της Ιστορίας, στην προσαρμογή της στα συμφέροντα της διεθνούς ιμπεριαλιστικής μαφίας.

Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων δεν θα μπορούσε να θεσμοθετήσει αυτή την οργουελική φρίκη αν όλα τα κόμματα και ιδιάιτερα η «αριστερά» δεν έβαζαν πλάτες.

Οι πάντες δούλεψαν προς αυτή την κατεύθυνση δεκαετίες τώρα: Προώθησαν και του «υλικούς όρους» της πολυπολιτισμικότητας (αλλοδαπή εισβολή και κατοχή, κατασκευές μειονοτήτων κ.λπ), αλλά και τους ιδεολογικοπολιτικούς όρους: «αντιρατσιστική» φρενίτιδα, υπόθαλψη, ενθάρρυνση, οργάνωση και ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ του «αντιρατσισμού», με πολύχρωμα «αντιρατσιστικά» νεφελώματα και «ομάδες κρούσεως»…

Δεκαετίες τώρα τα διεθνή χρηματιστηριακά Ιδρύματα και τα κυβερνητικά κόμματα υπέθαλπαν, ενθάρρυναν, οργάνωναν και ΕΠΙΔΟΤΟΥΣΑΝ τις «εστίες» εναντίον της Ιστορίας, του «εθνικισμού», του «αντιρατσισμού» και γενικά εναντίον της εθνικής μας υπόστασης…

Η «αριστερά» σε όλες τις αποχρώσεις της παρείχε το ιδεολογικό και πολιτικό άλλοθι και τεκμήριο αυτής της πλανητικής, ιμπεριαλιστικής «επιχειρήσεως»: Είχε μεταβληθεί σε ιδεολογικό ροπαλοφόρο του καθεστώτος, σε νέο γενιτσάρους της Νέας Τάξεως…

Σήμερα η κατοχική κυβέρνηση «περνάει» τον πιο άγριο και αποτρόπαιο ΡΑΤΣΙΣΜΟ εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της με το πρόσχημα του «αντιρατσισμού»…

Για το οργουελικό αυτό νομοθέτημα έχουμε ήδη γράψει το Φλεβάρη του 2011 πολλά κείμενα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=26521#26521
Αναδημοσιεύουμε ένα από αυτά, το παρακάτω:

Η αυθαιρεσία του Ποινικού Κώδικα ανάγεται σε ρυθμιστής των ιδεών

Η κυβέρνηση η οποία εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας, με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου κατά του «ρατσισμού και της ξενοφοβίας», επιχειρεί να θωρακίσει παραπέρα το ετοιμόρροπο, εγκληματικό (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά) και εξαχρειωμένο καθεστώς της «ελεύθερης αγοράς» με ένα νομοθέτημα ποινικής αυθαιρεσίας.

Με ένα νομοθέτημα που θα εμφανίζει τα θύματα αυτού του καθεστώτος ως εγκληματίες («ρατσιστές») και θα ποινικοποιεί κάθε αντίδραση και εκδήλωση διαμαρτυρίας των θυμάτων εναντίον του εφιάλτη που ζούνε, αλλά και κάθε άποψη και προβληματισμό που θα διατυπώνεται επάνω στην πολυπολιτισμική ζούγκλα και την μακάβρια κόλαση που έχουν ρίξει την ελληνική κοινωνία.

Η κυβέρνηση των μαφιών του χρήματος δεν βρήκε άλλο μέσο άμυνας απέναντι στην κοχλάζουσα κοινωνική οργή η οποία απορρέει από την ολοκληρωτική κατεδάφιση της χώρας και την άλωσή της από την αλλοδαπή εισβολή και κατοχή, από το εδώλιο και την φίμωση: Την ποινικοποίηση δηλαδή της κοινωνικής οργής, την ποινικοποίηση κάθε εκδηλώσεως και σκέψεως επάνω στο υπ’ αριθμόν ένα κοινωνικό, και πολιτικό πρόβλημα της εποχής μας, το οποίο είναι η διάλυση της εθνικής μας υποστάσεως.

Γι’ αυτό θέλει να αναθέσει, με το νέο «αντιρατσιστικό» τρομονόμο, την διαχείριση των πολιτικών προβλημάτων στις διωκτικές αρχές. Με το κυβερνητικό τρομοθέτημα του Καστανίδη ανατίθεται επίσημα και θεσμοθετημένα στις διωκτικές αρχές να κάνουν πολιτική.

Όταν ο ποινικός κώδικας γίνεται ρυθμιστής των κοινωνικών και πολιτικών μας πραγμάτων, τότε καταργείται η Πολιτική, μπαίνουν στο γύψο οι κοινωνικές διεργασίες, φιμώνεται η σκέψη, εντοιχίζεται η σύγκρουση των ιδεών, ρίχνονται στην πυρά η επιστημονική έρευνα, η θεωρητική εργασία, τα συγγράμματα και τα βιβλία…

Όλη η μακάβρια φιλοσοφία του νέου νομοθετήματος που προωθεί η κυβέρνηση συμπυκνώνεται στο κατωτέρω εδάφιο:

«Με τις ρυθμίσεις του παρόντος σχεδίου νόμου δημιουργείται ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό θεσμικό πλαίσιο για την καταπολέμηση των εκδηλώσεων ρατσισμού και της ξενοφοβίας, καθώς και των εγκλημάτων που τελούνται με τέτοια κίνητρα».

Εδώ, όπως και σε όλο το σχέδιο νόμου καθορίζεται ο «εχθρός»: Ο «ρατσισμός και η ξενοφοβία»!!!

Στο όνομα, λοιπόν, της υπερασπίσεως δήθεν της κοινωνίας από το «έγκλημα» του «ρατσισμού» θωρακίζει την εγκληματικότητα και το ρατσισμό της εξουσίας επιχειρώντας να βάλει την κοινωνία στο «γύψο» και να επιβάλει τον τρόμο και την καταστολή στιγματίζοντας ως «εγκληματικές» (δηλαδή «ρατσιστικές) όχι μόνο τις λαϊκές διαμαρτυρίες εναντίον της ισοπεδώσεως της Ελλάδας, αλλά και τις «εκδηλώσεις» του Λόγου και της Σκέψεως εναντίον του νεοταξικού εφιάλτη: Θεσμοθετεί με πρόσχημα το «έγκλημα» του «ρατσισμού και της ξενοφοβίας» την πολιτική αυθάδεια του ποινικού κώδικα και την ποινική ασυδοσία της ΦΙΜΩΣΕΩΣ…

Φυσικά όλο το σχέδιο νόμου του Καστανίδη ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙ τον μύθο του «ρατσισμού», τον εμφανίζει σαν «θανάσιμη απειλή» εναντίον της κοινωνίας!!!

Η απειλή που νοιώθει το νεοταξικό καθεστώς και οι πολυπολιτισμικές του μοχθηρίες από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, από την συσσωρευμένη λαϊκή οργή και το γιγάντιο κύμα των προβληματισμών που συνεχώς διογκώνεται, η απειλή αυτή αναποδογυρίζεται και στιγματίζεται σαν «ρατσιστική απειλή» κατά της κοινωνίας!!!!

Αυτή η αναστροφή της πραγματικότητας και η δαιμονοποίση του νεοταξικού ιδεολογήματος του «ρατσισμού» φτάνει ακόμα μέχρι την ποινική «εξιχνίαση» των «κινήτρων»: «καθώς και των εγκλημάτων που τελούνται με τέτοια κίνητρα».

Είναι τέτοια η δαιμονοποίηση του ρατσιστικού μύθου που ΠΟΥΘΕΝΑ το σχέδιο αυτού του νέου τρομονόμου δεν προσδιορίζει τους όρους και τα στοιχεία του «εγκλήματος»: Του «ρατσισμού»!!!

Αυτή η αοριστία και απροσδιοριστία αποτυπώνει το συνειδητό δόλο της κυβέρνησης και αποκαλύπτει τις επιδιώξεις της.

  Στόχος αυτού του τρομοθετήματος είναι να καλύψει πίσω από το απροσδιόριστο και αφηρημένο «τέρας» του «ρατσισμού και της ξενοφοβίας» τις μακάβριες πολιτικές επιδιώξεις της Νέας Τάξεως και των καθεστωτικών της ανδρεικέλων. 

Ῥεσάλτο

Τὸ παραπάνω ἐδημοσιεύθη στὶς 13 Ὀκτωβρίου 2011, ὅταν ἐξεκίνησε ἡ πρώτη  προσπάθεια ἐπιβολῆς τῆς φιμώσεως…
Τὰ χρόνια κύλησαν ἀλλὰ εἶναι σὰν νὰ μὴν πέρασε οὔτε μία …ἡμέρα!!!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply