Ἡ δική μας αὐθεντικότης…

Ὅταν ἀρχίζουμε νὰ ἐμπιστευόμαστε τὴν σοφία τῆς καρδιᾶς μας καὶ νὰ κάνουμε ἐπιλογὲς βασισμένες σὲ αὐτὸ ποὺ εἶναι σωστὸ γιὰ ἐμᾶς, μπαίνουμε σὲ μία διαδικασία μεταμορφώσεως καὶ ἐξελίξεως…
Καὶ τότε εὑρίσκουμε τὸ …Ἅγιο Δισκοπότηρο, ποὺ εἶναι ἡ δική μας αὐθεντικότης!!!

Γιῶτα Σούσουλα

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Ἡ δική μας αὐθεντικότης…

  1. Η συνείδηση ​​είναι η πύλη μεταξύ του ορατού και του αόρατου – το επίκεντρο της συνείδησής σας χαρακτηρίζει το ηλεκτρονικό ουσία Φως από την δύναμη της σκέψης σας, είναι η μορφή. Συναίσθημα σας αναβίωσε αυτή τη μορφή και τις δυνάμεις τους έτσι στην ύπαρξη – είναι η δημιουργική διαδικασία που συνεχώς συνεχίζω – γι ‘αυτό είναι ο δημιουργός του κόσμου σας!

    Αλλά σκέφτηκα ενέργεια που στέλνετε είναι άφθαρτος – αντιστρέφει τη νομοθεσία του κύκλου υπακούοντας για το σκοπό της εξαγοράς ξανά και ξανά για να σας πίσω – θα είστε πάντα αντιμέτωπος με τις δημιουργίες του τις σκέψεις σας, για να μπορείτε να μετατρέπετε από τις σκέψεις της αγάπης στην τελειότητα, έτσι εξαγοράζονται.

    Φανταστείτε για μια στιγμή πριν από μια κατάσταση ευτυχίας και ολόκληρο το σώμα σας είναι στραγγισμένο από χαρά. Παιχνίδια μόνο για μια στιγμή το ρόλο του φτωχού πλάσμα που κανείς δεν αγαπά, και είσαι γεμάτος θλίψη και μεμψιμοιρία. Μια στιγμή αρκεί για να σταματήσει να κλαίει και εύθυμος γέλιο – μια στιγμή είναι αρκετή για να μην κρίνουν και να αισθανθεί την ομορφιά των πραγμάτων. Ποιος κάνει όλες τις αιτίες – εσείς, είστε ο Δημιουργός!

    Έχει αλλάξει κάτι γύρω σας, ενώ μπορείτε δημιουργήθηκαν για διασκέδαση σκέψεις και συναισθήματα μέσα σας – ΟΧΙ – μόνο που έχετε να σας αλλάξει. Ό, τι κάνει, έχει πράγματι αλλάξει, αποθηκεύεται ως εμπειρία στην ψυχή σας. Είσαι ακριβώς αυτό που σκέφτεστε – επειδή ό, τι νομίζετε, θα είναι μέσα σας, με τη μορφή των συναισθημάτων και – η ψυχή σας θα αποθηκεύσει πιστά – και ό, τι σκέφτονται και αισθάνονται αργά ή γρήγορα θα την πραγματικότητά σας. Αν nachsinnst δυστυχώς, θα είναι δοκιμασία. Όταν σκέφτεστε την ευτυχία, θα τους έχουν. Εάν σκέφτεστε για την έμπνευση και την ευφυΐα, που είναι ήδη εκεί.

    Πώς είναι το μέλλον σου δημιουργήσει – μέσα από τις σκέψεις! Όλες οι μέρες που βρίσκονται μπροστά σας, εσείς σχεδιάζετε αυτή την ημέρα μέσα από τις σκέψεις σας. Επειδή κάθε σκέψη, κάθε φαντασία και κάθε πρόθεση δημιουργώντας μια αίσθηση στο σώμα σας, η οποία έχει αποθηκευτεί στην ψυχή σας. Αυτό το συναίσθημα είναι τότε προϋπόθεση για τα γεγονότα στη ζωή σας, γιατί θα προσελκύσει συνθήκες για εσάς που ταιριάζουν ακριβώς με αυτό που καταγράφεται στην αίσθηση της ψυχής σας και να αναδημιουργήσει αυτό και πάλι.

    Να ξέρετε ότι κάθε λέξη που μιλούν, μελλοντικές ημέρες σας δημιουργεί! Οι λέξεις είναι μόνο ήχους, τα συναισθήματα της ψυχής ρητή σας – και τα συναισθήματα γεννιούνται από τις σκέψεις. Τα πράγματα δεν συμβαίνουν από τύχη – κανείς δεν είναι θύμα των σχεδίων και τις προθέσεις του άλλου. Ό, τι κάνει, εσείς στη σκέψη και συναίσθημα στη ζωή σας – έχετε αποφασίσατε με τη μορφή τους φόβους ή τις ανησυχίες – αν αυτό θα είναι – herbeiphantasiert. Ή κάποιος σας έχει πει κάτι που θα είναι έτσι και όχι αλλιώς – και έχετε αποδεχθεί ως αλήθεια. Ό, τι συμβαίνει συμβαίνει ως εκ προθέσεως πράξη – καθορίζεται από τη σκέψη και συναίσθημα – ALL !!!

Leave a Reply