Ὁ «ἀντιρατσισμός» ἔχει μετατρέψει τὴν ζωὴ τῶν γυναικῶν σὲ ἐφιάλτη!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!

Ἄλλο ἕνα παράδειγμα πῶς ὁ «ἀντιρατσισμός»/νεο-ρατσισμὸς ἔχει μετατρέψει τὴν ζωὴ τῶν γυναικῶν σὲ ἐφιάλτη.
Μία εὐσυνείδητη μητέρα ἀπελύθη ἀπ’ τὸ BBC ἐπειδὴ εἶχε τὸ νοῦ της νὰ προστατεύῃ τὴν μικρὴ της κόρη, ἀπὸ τοὺς βιαστὲς ποὺ ἀλώνιζαν ἀνεξέλεγκτοι μὲ τὶς πλάτες τῶν νεορατσιστῶν καὶ τὴν ὁμερτὰ σιωπῆς τῶν ἐπισήμων ΜΜΕ.

Φρούριον

Ξέσπασε η παρουσιάστρια του BBC που απολύθηκε ως ρατσίστρια, μετά την αποκάλυψη των θηριωδιών της συμμορίας των πακιστανών παιδεραστών!


H Σαμ Μέισον, ήταν παρουσιάστρια του BBC μέχρις ότου απολύθηκε ως “ρατσίστρια”. Ο λόγος; Εταιρεία ταξί την “κάρφωσε” όταν η όμορφη Σαμ είχε ζητήσει τηλεφωνικά έναν “μη ασιάτη ταξιτζή” για να μεταφέρει την ανήλικη κόρη της.

Μετά τις αποκαλύψεις για τις συμμορίες πακιστανών παιδεραστών που βίασαν και βασάνισαν εκατοντάδες παιδιά, η Μέισον ξέσπασε με μήνυμα της στο Facebook: “Βρωμοπακιστανοί μπάσταρδοι του Ρόθερχαμ (η πόλη – κέντρο της θηριωδίας)… τώρα, όσοι είχατε προσβληθεί επειδή ζήτησα μη πακιστανό να φέρει το παιδί μου σπίτι, να πάτε να γ***”!

Εάν βέβαια δεν είχε επιμείνει, το πιθανότερο θα ήταν η κόρη της να συγκαταλεγοταν ανάμεσα στα 1500 παιδιά, των οποίων οι πληγές δεν θα σβήσουν ποτέ. Τι θα έλεγε τότε; “Ξέρεις κοριτσάκι μου, σε κατέστρεψα για να μην με πουν ρατσίστρια και χάσω την θεσούλα μου…”

Αλίμονο στις μάνες που δεν γνώριζαν, επειδή κράτος και δημοσιογράφοι έκρυβαν την αλήθεια.

Και την απέλυσε ΠΟΙΟ; Το BBC που κρατούσε παιδεραστές και τους κάλυπτε…

ὀλυμπία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply