Οἱ μάσκες πέφτουν… Οἱ ΗΠΑ στρέφονται κατὰ τῶν …τζιχαντιστῶν, βομβαρδίζοντας τὴν ..Συρία!!!

Τὸ πάλεψαν ἀπὸ ἐδῶ…
Τὸ πάλεψαν ἀπὸ ἐκεῖ…
Δὲν κατάφεραν νὰ …πείσουν πὼς πρέπει νὰ ἐκδιωχθῇ ὀ Ἄσαντ! Δὲν ἦταν φαίνεται, γιὰ τὴν ὥρα, ἀρκετὰ καλὴ ἠ προπαγάνδα τους…!!! (Ἐκτός… Ἐκτὸς κι ἐὰν αὐτὸ ἦταν ἐξ ἀρχῆς …προγραμματισμένον!!!)
Κι ἐπεὶ δὴ ΔΕΝ κατάφεραν νὰ ἀλλάξουν τὴν κοινὴ γνώμη, εἶπαν νὰ ἀλλάξουν …βιολάκι…!!!
Κι ἔτσι ἀπὸ ἐκεῖ ποὺ οἱ χασάπηδες ἀποκεφαλιστὲς ἦσαν τὰ ἐπίσημα μισθοδοτούμενα ὄργανα τοῦ ΟΗΕ, τῶν ΗΠΑ καὶ τοῦ Ἰσραῆλ, μᾶς …ξημέρωσαν …κακὰ παιδιά!!
Καὶ φυσικὰ ἀπὸ πίσω ἡ οὐρά, ὁ Ὀμπάμ(ι)ας, ὡς καλὴ μαριονέτα, σπεύδει νὰ ἀποκαταστήσῃ τὴν τάξιν καὶ τὴν ἡρεμία… Θὰ ἀκολουθήση ὁ ΟΗΕ, γιὰ νὰ …ἐπισημοποιήσῃ τὸ μέγεθος τῶν σφαγῶν, μαζὺ μὲ δεκάδες ΜΚΟ ποὺ θὰ καταμετρήσουν ἀποκεφαλισμένα παιδιά, βιασμένες γυναῖκες καὶ κομματιασμένους γέροντες.
Ὅλα πηγαίνον καλῶς… Βάσει προγράμματος!!!

Ο Ομπάμα διατάζει βομβαρδισμούς και στην Συρία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ετοιμάζεται να εγκρίνει την πραγματοποίηση αεροπορικών επιδρομών στην Συρία στο πλαίσιο της στρατηγικής για την αντιμετώπιση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται από τους New York Times και την Washington Post.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι έτοιμος να επεκτείνει στην Συρία την αεροπορική εκστρατεία που έχει αρχίσει εδώ και έναν μήνα κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από κυβερνητικό αξιωματούχο, για τους NYT, και ειδικούς σε θέματα εξωτερικής πολιτικής τους οποίους συμβουλεύθηκε τις τελευταίες ημέρες ο αμερικανός πρόεδρος, για την WP.

Ο αμερικανός πρόεδρος είναι αποφασισμένος να πλήξει το Ισλαμικό Κράτος “παντού όπου βρίσκονται οι στρατηγικοί στόχοι”, εξηγεί στην Washington Post η Μισέλ Φλουρνουά, πρώην υφυπουργός Άμυνας και μεταξύ των συνομιλητών του Ομπάμα τις τελευταίες ημέρες.

“Το Ισλαμικό Κράτος δεν σέβεται τα διεθνή σύνορα. Δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε να έχουν καταφύγιο…Θεωρώ ότι ο πρόεδρος θα είναι πολύ σαφής”, είπε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των New York Times, ο Μπαράκ Ομπάμα έχει την πρόθεση να ξεκινήσει μία μακρά εκστρατεία, πολύ πιο περίπλοκη από τις στοχευμένες επιθέσεις κατά της αλ-Κάιντα στην Υεμένη, στο Πακιστάν ή αλλού”.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ο πρόεδρος Ομπάμα παρουσιάζει την στρατηγική του γιά ΙΚ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα παρουσιάσει το βράδυ της Τετάρτης, σε διάγγελμα που θα εκφωνήσει από τον Λευκό Οίκο, τη στρατηγική που σκοπεύει να ακολουθήσει για να αντιμετωπίσει τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος ο Ομπάμα θα μιλήσει στις 21:00 τοπική ώρα (04:00 της Πέμπτης, ώρα Ελλάδας) για να εξηγήσει “την απειλή του Ισλαμικού Κράτους” και να παρουσιάσει “την στρατηγική των ΗΠΑ για την αποδυνάμωση και, εν τέλει, την καταστροφή αυτής της τρομοκρατικής οργάνωσης”.

Με βάση μια δημοσκόπηση της εφημερίδας Ουάσινγκτον Ποστ και του τηλεοπτικού δικτύου ABC News, η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών τάσσεται υπέρ των αεροπορικών πληγμάτων εναντίον των τζιχαντιστών στο Ιράκ και την Συρία. Εννιά στους δέκα Αμερικανούς (ποσοστό 91%) θεωρούν ότι το ΙΚ συνιστά μια σοβαρή απειλή για τα αμερικανικά συμφέροντα.

Πάνω από επτά στους δέκα (71%) εγκρίνουν τις αεροπορικές επιδρομές που διεξάγουν εδώ και έναν μήνα οι αμερικανικές δυνάμεις στο Ιράκ ενώ το 65% συμφωνεί να επεκταθούν οι επιχειρήσεις αυτές και στην Συρία.

Στο Κογκρέσο, Ρεπουμπλικανοί και Δημοκράτες ζητούν με μια φωνή την “καταστροφή” του ΙΚ. Πολλοί πιστεύουν —όπως και ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα— ότι ο πρόεδρος έχει την εξουσία να διατάξει αεροπορικές επιδρομές όμως ορισμένοι και από τα δύο κόμματα ζητούν να διεξαχθεί επίσημη ψηφοφορία για να λάβει ο πρόεδρος την έγκριση του Κογκρέσου εάν προτίθεται να προχωρήσει σε μια ευρεία στρατιωτική επιχείρηση και κυρίως εάν σκοπεύει να στείλει στρατιώτες στην περιοχή.

Αργότερα σήμερα ο Ομπάμα παρουσίασε την στρατηγική του σε μια συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής του Κογκρέσου. Στην συνάντηση αυτή μετείχαν ο Χάρι Ρέιντ, ο ηγέτης των Δημοκρατικών στην Γερουσία, ο Μιτς Μακόνελ, ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στο ίδιο Σώμα, ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζον Μπένερ και η Νάνσι Πελόζι, η επικεφαλής των Δημοκρατικών στην Βουλή.

Μιχάλης Ἰγνατίου

Εἴδατε ὅμως πόσο πολύ …ἀντεστράφη ἡ κοινή γνώμη ὑπέρ τῆς ΕΙΣΒΟΛΗΣ σέ χῶρες τῆς Μέσης Ἀνατολῆς, καί κυρίως στήν Συρία; Πρό μερικῶν μηνῶν τί ἀκριβῶς πίστευε ἠ κοινή γνώμη;
Ἄ πὰ πά…
Προπαγάνδα; Πιπέρι……….!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λέλουδα ὅμως κι ὅλοι οἱ μετέχοντες τῶν συσκέψεων…
Νά ἀναρωτηθῷ μήπως γιά τό πόσο καλά παιδιά τοῦ συστήματος εἶναι;

Φιλονόη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Οἱ μάσκες πέφτουν… Οἱ ΗΠΑ στρέφονται κατὰ τῶν …τζιχαντιστῶν, βομβαρδίζοντας τὴν ..Συρία!!!

Leave a Reply