Μὲ τὴν κατάργηση τοῦ bonus τῶν πενήντα ἑδρῶν ὅλοι οἱ πράκτορες τοῦ Soros θὰ μποῦν στὴν βουλή!!!

Και ξαφνικά…
Επειδή βλέπουν ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση, αποφάσισαν να καταργήσουν το bonus των 50 εδρών,  που υπερασπίζόνταν με …νύχια και με δόντια επί δεκαετίες, χάριν της ανάγκης για σταθερή κυβέρνηση.
Στην πραγματικότητα με την κατάργηση του bonus θα μπουν στην Βουλή ΟΛΑ τα κόμματα της Μοσάντ και του Soros.

Από τους Soro-Οικολόγους , στους Soro-Aνταρσίες, κι από τους Soro-Φιλελεύθερους , Soro-Δραστικούς και Soro-Δημιουργικούς στους Soro-OAKΚέδες και στους Soro-Ποταμίσιους.
Στην σούπα θα μπουν και οι Soro-Τουρκικής και Soro-Σκοπιανής συνειδήσεως .

Με 1% των ψήφων θα δικαιούνται από 3 βουλευτές πρακτικά.
Κι έτσι όπως μας φόρτωσαν στην πλάτη ..«αγαπημένες»  προσωπικότητες, όπως την Ρεπούση και τον Τατσόπουλο, κάπως έτσι θα μας φορτώσουν το μισό PAY-ROLL της Μοσάντ.

Έχοντας πρόσβαση σε άφθονο Δημόσιο Χρήμα τα κομματίδια θα αναδιοργανωθούν, θα διαφημιστούν και τα κανάλια θα τρελλαθούν να μας τα προβάλλουν και να μας τα προπαγανδίζουν. όπως με τον ανύπαρκτο Κουβέλη και τον ανύπαρκτο Ποταμίσιο που τον έπαιζαν νύχτα-μέρα, παρά τα ασήμαντα ποσοστά του.
Πολλα΄χρώματα , πολλές δήθεν ιδεολογικές κατευθύνσεις …ΕΝΑ το αφεντικό.

Ίσως είναι μία ευκαιρία να κατεβάσουμε κι εμείς οι πολίτες από την μεριά μας καμμιά τριακοσαριά κομματίδια, ώστε να μην μπορέσουν να συγκεντρώσουν από 1% τα κόμματα του Pay-Roll.
Επίσης η κατάργηση του Bonus των 50 εδρών είναι δικλείδα ασφαλείας που δεν θα επιτρέψει κανένα «άτακτο»  κόμμα (βλέπε Χ.Α) να κυβερνήσει αυτοδύναμα, ακόμα κι αν πάρει το 49,9 % των ψήφων. 

Το «Συνταγματικό» Τόξο θα ενωθεί σε μία και μοναδική παράταξη για να προστατεύσει την Δημοκρατία χωρίς την χρήση ενός «καλού»  και …«δημοκρατικού» στρατιωτικού πραξικοπήματος, όπως αυτά που συνέβαιναν στην Τουρκία, όταν οι πολιτικοί δεν ακολουθούσαν πιστά τις εντολές των επικυρίαρχων.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply