Οἱ …«ἑλληνικές» μυστικὲς ὑπηρεσίες στὴν ὑπηρεσία ξένων …ἀφεντικῶν!!!

Οι …«ελληνικές»  μυστικές υπηρεσίες ήταν ανέκαθεν εργαλεία των επικυριάρχων.
Δεν είναι τυχαίο που ανέκαθεν συμμετείχαν σε παρακολουθήσεις ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτικών, ώστε οι ξένοι να ενημερώνονται άμεσα για τυχόν «ατάκτους»  ανθρώπους στην εξουσία.

Ομοίως και στα ΜΜΕ, όπως είχε αποκαλύψει κι ο Δελαστίκ, υπάρχει μεγάλη διασπορά κανονικών πρακτόρων ξένων συμφερόντων, που εργολαβικά διαμορφώνουν την κοινή γνώμη αναλόγως των απαιτήσεων των …επικυρίαρχων.
Οι πράκτορες ξεχωρίζουν αμέσως από το γεγονός του ότι έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τους ίδιους …ΕΧΘΡΟΥΣ και ΑΚΡΙΒΩΣ τους ίδιους φίλους με το λόμπι των Σιωνιστών.
Είναι αυτοί που αναλαμβάνουν να επιτεθούν στους εχθρούς του Σιωνισμού,  να παραπλανήσουν τους πολίτες και να τους οδηγήσουν στο να λατρέψουν αυτούς που τους σκοτώνουν, που τους κλέβουν και τους καταστρέφουν.
Όλοι αυτοί οι πράκτορες δεν προφέρουν ΠΟΤΕ τις λέξεις Rothschild, Μασονία, Σιωνισμός, Τοκογλύφοι, Κεντρικές Τράπεζες και άλλες κοντινές και παρόμοιες,  και παρά του ό,τι παριστάνουν τους …δήθεν ερευνητές και διαφωτιστές, ΔΕΝ θα ερευνήσουν ΠΟΤΕ σχετικά με τους ιδιοκτήτες της Τραπέζης της …«Ελλάδος»!!!.
Οι συγκεκριμένοι πράκτορες έχουν καταλάβει σημαντικές θέσεις, μιας και η πληροφορία, δηλαδή η ΑΠΟΚΡΥΨΗ της πληροφορίας, είναι κορυφαίο εργαλείο της Σιωνιστικής Νέας Τάξεως.
Έχουν ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ βήμα σε όλα τα ΜΜΕ, έχουν ανεξάντλητους οικονομικούς πόρους  και φυσικά ΜΟΝΟΝ αυτούς εμπιστεύονται οι Μυστικές Υπηρεσίες για τις διαρροές απορρήτου ανακριτικού υλικού (ειδικά της Χρυσής Αυγής) και ΜΟΝΟΝ αυτούς εμπιστεύονταν οι πράκτορες που παρίσταναν τους τρομοκράτες, προκειμένου οι προκηρύξεις τους να γίνουν πρωτοσέλιδα. 

Με αυτόν τον τρόπο ενώ οι περιούσιοι εξολόθρευαν έναν «άτακτο» επιχειρηματία, που δεν παρέδιδε τα κλειδιά της επιχειρίσεώς του στους ξένους, οι …«τρομοκράτες» πράκτορες και οι «δημοσιογράφοι» πράκτορες φρόντιζαν για την απόλυτη παραπλάνηση των πολιτών σχετικά με τα συμβόλαια θανάτου.

Είδαμε πολλές φορές ότι σε όλα τα δήθεν τρομοκρατικά χτυπήματα υπήρχε αμοιβή και τα πραγματοποιούσαν επαγγελματίες εκτελεστές. Ενώ μάθαμε ότι ένας ξένος συνεργάτης της 17ΝΟΕΜΒΡΗ , επαγγελματίας δολοφόνος, που κινδύνεψε να συλληφθεί κατά λάθος, με Γαλλικό ένταλμα συλλήψεως, σώθηκε με την ...άμεση παρέμβαση της Μοσάντ, που τον …απήγαγε από χωριό της Ηπείρου, όπου διέμενε και τον έβγαλε εκτός Ελλάδος.
Καθόλου τυχαία οι ίδιοι …«αριστεριστές» ξένοι δικηγόροι,  που υπερασπίζονται τους πράκτορες του Soros, που μιλάνε για …«Μακεδονικό»  έθνος,  υπερασπίζονται και τους …δήθεν «τρομοκράτες», που καθάριζαν κοσμάκη με εντολή ξένων υπηρεσιών.

Και να μην ξεχνάμε ότι στην …απόπειρα δολοφονίας κατά του Καραμανλή,  που έγινε από την Μοσάντ, δεν υπήρχε ΠΟΥΘΕΝΑ η ΕΥΠ για να τον προστατεύσει και τον προστάτευσαν οι Ρώσσοι πράκτορες, μιας και ο Καραμανλής εξυπηρετούσε περισσότερο τα συμφέροντα της Ρωσσίας.
Κι όπως είχε πει κάποτε ένας πράκτορας …ΚΑΜΜΙΑ απόπειρα δολοφονίας δεν γίνεται αν δεν προηγηθεί συνεννοημένη ΣΚΟΠΙΜΗ χαλάρωση των μέτρων ασφαλείας.
Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply