Καὶ στὴν Οὐκρανία ἀνθεῖ ἡ …«ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ»!!!

Θυμάστε την υποχρεωτική δωρεά οργάνων που νομοθέτησαν ως απαίτηση των τοκογλύφων;
Τώρα που η Ουκρανία῍…«ελευθερώθηκε»  ανθίζει ΚΙ ΕΚΕΙ  η «δωρεά» οργάνων.
Οι Ουκρανοί …«χαρίζουν»  τα όργανά τους σε …Ισραηλινούς  και οι μεταμοσχεύσεις πραγματοποιούνται στην κατεχόμενη Κύπρο.
Οι επικυρίαρχοι …περιούσιοι δεν θέλουν μόνον τα λεφτά και τα σπίτια μας…
Θέλουν και τους …νεφρούς μας!!!

Λίγο μετά την «απελευθέρωσή»  μας από τους Οθωμανούς  οι …«απελευθερωτές» είχαν εκπονήσει μία πλήρη μελέτη για το πως θα εκμεταλλευτούν και το τελευταίο βότσαλο της …«απελευθερωμένης» Ελλάδος.
Μετά από 200 χρόνια εργασίας και παραγωγής, το μόνο που μας επέτρεψαν να έχουμε είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΧΡΕΗ, που δανείστηκαν και τσέπωσαν στο όνομά μας οι πολιτικοί, οι οποίοι στην πραγματικότητα ήταν, είναι και θα είναι άνθρωποι των τοκογλύφων. 

Δεν είναι τυχαίο που ΟΥΤΕ και το ΠΙΟ …«λαϊκό» ή …«επαναστατικό» κόμμα δεν απαίτησε ΠΟΤΕ να μάθουμε τους ιδιοκτήτες της Τράπεζας της «Ελλάδος»
Η Αθήνα ολόκληρη μπορεί να καεἰ, αλλά την Τράπεζα της «Ελλάδος» δεν …τολμούν ούτε στο …στόμα τους να τη πιάσουν, πόσο μάλλον να …διαδηλώσουν εκτός ή εντός αυτής.
Οι …«επαναστάτες»,  που συνηθίζουν νὰ εἶναι και …πράκτορες των τοκογλύφων,  έχουν βρει αριστοτεχνικούς τρόπους να μεταφέρουν ολόκληρο το κόστος οποιασδήποτε κινητοποίησεως στις πλάτες αθώων πολιτών, ώστε τελικά  οι απλοί άνθρωποι να αποφεύγουν να συμμετέχουν ή να τις υποστηρίζουν.

Οι …«επαναστάτες» δεν πατούν ΠΟΤΕ  στο Κολωνάκι, όπου εδρεύουν οι περιούσιοι έμποροι όπλων και φυσικά ΔΕΝ θα διαδήλωναν ΠΟΤΕ έξω από την Τράπεζα των επικυριάρχων, ούτε καν για …αστείο.
Ξέρουν πολύ καλά πως να καταστρέψουν τις περιουσίες των φορολογουμένων…
Αλλά  ξέρουν πολύ καλά να προστατεύουν μια χαρά τα συμφέροντα όλων των λαμογιών που συχνάζουν στο Κολωνάκι και πολύ κοντά στα Εξάρχεια.

Σίγμα

Υ.Γ. To πρόσχημα για την …«απελευθέρωση» της Ελλάδας ήταν η Τούρκικη σκλαβιά…
Όμως η γη γυρίζει γύρω από το ΚΕΡΔΟΣ και ΜΟΝΟΝ για το ΚΕΡΔΟΣ  μπορεί να κηρυχθεί ένας πόλεμος. Κατεβάστε και διαβάστε την μελέτη που συνέταξε ένας Τραπεζίτης φίλος του Όθωνα για την εκμετάλλευση και του τελευταίου ρέματος στην τότε Ελλάδα.

Greece as a kingdom or a statistical new

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply