Ἕνας εὔκολος καὶ ἀνώδυνος τρόπος γιὰ …ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ πλιάτσικο δημοσίου χρήματος!!!

Ο έξυπνος και διακριτικός τρόπος για να περάσει το Δημόσιο στα χέρια των τοκογλύφων απαιτεί την αλλαγή μορφής των Δημοσίων Εταιρειών σε ΑΕ, όπου αρχικά το Δημόσιο διατηρεί την πλειοψηφία των μετοχών και μετά από λίγο καιρό …διακριτικά η πλειοψηφία βρίσκεται στα χέρια των ξένων τοκογλύφων.
Τα ΜΜΕ θα θολώσουν τα νερά, αναφέροντας κάποιον …Έλληνα-βιτρίνα, όπως έκαναν με τον Μελισσανίδη και τον ΟΠΑΠ.
Ελάχιστοι φτυσικά θα αναρωτηθούν για το ΠΟΙΟΣ όρισε έναν ξένο Τραπεζίτη Πρόεδρο στον ΟΠΑΠ, αφού …δήθεν τον αγόρασε ο Μελισσανίδης.

Κανείς δεν θα προσέξει ότι η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ του ΟΠΑΠ είναι …ξένοι.
Τα ΜΜΕ έπεισαν τον κοσμάκη ότι ο ΟΠΑΠ βρίσκεται σε …Ελληνικά χέρια.
Απέκρυψαν ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ιδιοκτήτες του ΟΠΑΠ που δεν είναι Έλληνες αλλά …«Τσέχοι» Σιωνιστές.

Στην πραγματικότητα, όπως είναι φανερό, οι Έλληνες μέτοχοι δεν έχουν ισχυρή παρουσία και ουσιαστικό έλεγχο στην λήψη αποφάσεων του ΟΠΑΠ, αλλά αυτό για τον …Κούλογλου δεν είναι κάτι που πρέπει να ξέρει ο λαουτζίκος.

Κάπως έτσι τα οικονομικά του Υπουργείου Υγείας θα ανατεθούν σε μία ΑΕ, με την πλειοψηφία των μετοχών αρχικώς στο κράτος και λίγα χρόνια μετά, κάποιοι …τοκογλύφοι θα βρεθούν να αποφασίζουν για το ποιος θα έχει δικαίωμα σε νοσηλεία. Ἕνας εὔκολος καὶ ἀνώδυνος τρόπος γιὰ ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ πλιάτσικο δημοσίου χρήματος!!!5

Τρέχουν τα λαμόγια στα Υπουργεία να εκτελέσουν τις εντολές των ξένων τοκογλύφων για να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους και άρα την νομική και επικοινωνιακή ασυλία που χαίρουν οι προδότες.
Θα τραβήξουν το σχοινί όσο πιο πολύ μπορούν, ώστε οι ψηφοφόροι με το αίσθημα του πνιγμού, να αναζητήσουν σωτηρία στους επομένους που θα μας …σώσουν από τους …προηγούμενους!!!

Ένα κόλπο που πιάνει σταθερά εδώ και χιλιετίες.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Ἕνας εὔκολος καὶ ἀνώδυνος τρόπος γιὰ …ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ πλιάτσικο δημοσίου χρήματος!!!

  1. Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Aussiedlerbetreuung und Behinderten – Fragen καὶ σχολίασε:
    Eine einfache und schmerzlose Art und Weise … PROFESSIONAL Beute öffentliche Gelder !!!

    Die intelligente und diskrete Art und Weise, um die Regierung in die Hände der Wucherer zu bekommen erfordert wechselnden Formen der öffentlichen Unternehmen in SA, wo zunächst die Regierung behält die Aktienmehrheit und nach einiger Zeit … markantesten in den Händen von ausländischen Wucherer. Glück, Auf, meine Heimat!

Leave a Reply