Ὅταν ἀκόμη κι ἕνας …πρωθυπουργὸς σοῦ κάνει διαφήμισιν….

Προσοχή!
Ακολουθεί …Πρωθυπουργός με τοποθέτηση προϊόντος.

Κι ενώ ακόμα και οι κατασκευαστές των μαγνητικών «θαυματουργών» βραχιολιών παραδέχονται ότι δεν υπάρχει καμμία επιστημονική απόδειξη για όσα υποστηρίζουν στις διαφημίσεις τους, εμείς είχαμε την τιμή να έχουμε πρωθυπουργό που ΠΙΣΤΕΥΕ στις «θαυματουργές» ιδιότητες ενός πλαστικού βραχιολιού. 
Ή μήπως ήταν απλά …κόλπο, για να βοηθήσει στην προώθησή τους μέσω της προβολής που έχαιρε ως πρωθυπουργός; 

Στην προώθηση της απάτης αυτής βοήθησαν όλοι οι μεγάλοι αστέρες της Δύσεως…
Είναι αυτό που λέμε ότι εντελώς …«τυχαία» συνωμοτεί το σύμπαν για να γίνουν κάποιοι …δισεκατομμυριούχοι!!!
  

Η μεγάλη αυτή μπίζνα, που έπεισε τους πολίτες ότι φορώντας ένα πλαστικό βραχιολάκι θα αποκτήσουν …φτερά και θα νικήσουν την βαρύτητα και το γήρας, έκανε μερικούς πονηρούς να θησαυρίσουν σε μια νύκτα.
Ακόμα και οι επιστήμονες Φαρμακοποιοί τα προώθησαν και τα μοσχοπουλούσαν εκμεταλλευόμενοι το κύρος που χαίρουν ως επιστήμονες από τους αμόρφωτους συμπολίτες μας.
Και δρώντας ως αδίστακτοι έμποροι κι όχι ως επιστήμονες ζητούσαν ακόμα και …40 ευρώ για το …«γνήσιο» κι αποτελεσματικό βραχιολάκι.

Βέβαια στον σύγχρονο κόσμο ακόμα και οι χαρτορίχτρες κυκλοφορούν με FERRARI, έχοντας βρει χιλιάδες θύματα έτοιμα να πληρώσουν αδρά  για να ακούσουν βλακείες, που θα τους αναπτερώσουν τις ελπίδες για την επιστροφή του συντρόφου κλπ

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply