Ἀριστοτεχνικὴ προπαγάνδα πρὸς …Ἀμερικανάκια!!!

Δείτε αριστοτεχνική προπαγάνδα από τα φίδια που ενημερώνουν τους Αμερικανούς πολίτες.


Το «καθεστώς» Άσαντ, που υποστηρίζεται από Ρωσσία, Κίνα καΙ Ιράν, είναι ο στόχος των «καλών» μας συμμάχων, οι οποίοι όμως …εκπαιδεύουν τους αποκεφαλιστές που ευθύνονται για 100.000 νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες.

Αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν τα βλέπει κάποιος ΟΗΕ, ο οποίος φυσικά είναι όργανο του Σιωνισμού κι αντί να τιμωρήσει τους εισβολείς …προκαλεί περισσότερους θανάτους μικρών παιδιών, με τα εμπάργκο σε τρόφιμα και φάρμακα.

Κάπως έτσι εξελίχθηκε η ιστορία του πλανήτη τους τελευταίους αιώνες.
Οι «καλοί» σιωνιστές ανατρέπουν τους  «κακούς» αντισιωνιστές, στα κράτη τοποθετούνται κυβερνήσεις από μαριονέτες, που νύχτα-μέρα νομοθετούν για να ληστεύουν τους λαούς, για να τροφοδοτούν και να δυναμώνουν τα μεγάλα αφεντικά και ταυτόχρονα περιορίζουν τις ελευθερίες και την πρόσβαση στην εξουσία, για να αποτρέψουν οποιαδήποτε μη προγραμματισμένη ανατροπή.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Ἀριστοτεχνικὴ προπαγάνδα πρὸς …Ἀμερικανάκια!!!

  1. εἰναι πιά ολφάνερο, το πώς δημιουργούνται οι κρίσεις ανα τον κόσμον και πώς μετέπειτα τις διαχειρίζονται. όλο και σε περοσσότεους απο μας, και η ρητορική ερώτηση πότε θά έλθουν οι καλοί γίνεται όλο και πιό αγωνιώδης

Leave a Reply