Πῶς ὁ Καραμέρος μὲ τὸν Ῥοῦσσο ἀπέτρεψαν τὸ μακελειὸ μὲ τοὺς ΡΟΜΑ

Με φωτιές, οδοφράγματα και κλειστή την Λεωφόρο Μεσογείων κύλησε το πρωινό της Τρίτης μπροστά από τον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο Νομισματοκοπείο στο Χαλάνδρι.
Η κυνική πρόθεση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για αστυνομική επιχείρηση καταδάφισης του καταυλισμού σε στυλ “Χρυσής Αυγής” έφερε την κατάσταση εκτός ελέγχου και τον Δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο για ακόμα μια φορά στο στόχαστρο μετά την υπόθεση της αξιολόγησης.

Και ενώ ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγέλακας παγιδευμένος στην απόφαση του προκατόχου του (Δημήτρη Καλογερόπουλου) εμφανίστηκε με τον εισαγγελέα και τις αστυνομικές δυνάμεις, έτοιμες για … σύγκρουση, η πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου για πολύμηνη αναστολή της μεταγκατάστασης στα Μέγαρα των ΡΟΜΑ με ταυτόχρονη συνεργασία τους για κατεδάφιση δυο τριών παραπηγμάτων που δεν κατοικούνται (σε άλλη ημερομηνία) προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, βρήκε ανταπόκριση.
Μολονότι η υπόθεση δεν αφορά στην Περιφέρεια Αττικής αλλά την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τον Δήμο Χαλανδρίου η παρουσία Καραμέρου μπορεί να άναψε τα αίματα μπροστά στις κάμερες αλλά φαίνεται πως έδωσε τη λύση στις πολύωρες διαπραγματεύσεις.

Οι φωτιές έσβησαν, η Μεσογείων άνοιξε και δεν άνοιξε μύτη.

Το πρόβλημα πάντως παραμένει

nocomments.gr

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply