Ἡ ὑπόδουλος Γερμανία

Ξεχάστε την Γερμανία που νομίζατε ότι υπάρχει.
Αυτό που μας δείχνουν ως ,…Γερμανία. δεν είναι παρά ένα …νεκροζώντανο κουφάρι μίας χώρας, επάνω στο οποίο ασελγούν οι Σιωνιστές, παίρνοντας την χιλιοστή εκδίκηση από έναν λαό που αντιστάθηκε όσο μπορούσε στον Σιωνισμό και στην μάστιγα της τοκογλυφίας!!!
…Όχι τώρα, αλλά από το …1500!!!

Γνωρίζοντας τι έγραφε ο Μαρτίνος Λούθηρος για τους τοκογλύφους, γνωρίζοντας την ιστορία του τοκογλύφου Oppenheimer στο Württemberg (Στουτγκάρδη), όλα τα δεινά των Γερμανών ως έθνος και της θρησκείας τους, μπορούν να εξηγηθούν πολύ εύκολα.

Σήμερα στην Γερμανία, που ήταν και η ηττημένη του Β’ΠΠ, εννοείται ότι κυβερνούν και νομοθετούν …αντιγερμανοί, όπως ακριβώς στην σημερινή Ελλάδα  κυβερνούν ανθελληνικά κι απάνθρωπα σκουλήκια.
Ούτε η Μέρκελ εκπροσωπεί τους Γερμανούς, όπως ούτε ο Γιωργάκης κι ο Αντωνάκης τους Έλληνες.
Η σημερινή Γερμανία, έχοντας την ρετσινιά του ναζισμού, δεν είναι παρά μία χώρα επάνω στην οποία πειραματίζονται, λεηλατούν και βιάζουν παρά φύσιν οι Σιωνιστές.  

Με μία μόνον φράση κατά του Ολοκαυτώματος… Γερμανίδα δικηγόρος βρέθηκε στην φυλακή να εκτίει ποινή 3 1/2 ετών.

Δεν νομοθετούν Γερμανοί στην Γερμανία, αλλά οι Γερμανόφωνοι σιωνιστές κατακτητές, οι οποίοι δεν παύουν να ξεφτιλίζουν τους Γερμανούς, τους Έλληνες, τους Ιταλούς, τους Συρίους, τους Παλαιστινίους κλπ μέσα από το σιωνιστικό παγκόσμιο δίκτυο των ΜΜΕ.
Για να διαβάσετε ΤΟ τι έγραφε ο Μαρτίνος Λούθηρος, σχετικά με την τοκογλυφία που κυνηγούσε ανηλεώς, κατεβάστε τις σχετικές σελίδες από εδώ.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το βιβλίο, για το πως έβλεπε ο Μαρτίνος Λούθηρος τους περιούσιους κατεβάστε, από εδώ.

Για την Γερμανική εκδοχή της ιστορίας του τοκογλύφου Oppenheimer δείτε την «απαγορευμένη» ταινία:

που όταν κυκλοφόρησε την είδαν …20.000.000 Γερμανοί.

Έχει ενδιαφέρον να δει κανείς πως αποτυπώνει η Χιτλερική οπτική το θέμα της τοκογλυφίας, αλλά και της κατάρας που ακολουθεί την είσοδο των τοκογλύφων στην πόλη του Württemberg.

Λίγο νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει …ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ (!) του τοκογλύφου Oppenheimer από την Αγγλία (με περιουσίους συντελεστές φυσικά)…


στην οποία και πάλι τους ξέφυγε κι αναφέρθηκαν στον τρόπο που συνωμοτούσε ο …«άγιος» τοκογλύφος για να δέσει χειροπόδαρα το τοπικό συμβούλιο της πόλεως.

Ενδιαφέρον έχει επίσης ένα Γερμανικό αφιέρωμα στους Rothschild


που περιέχει αποσπάσματα από Χολιγουντιανή παραγωγή…Tην …τελευταία, από λάθος, αναφορά στο όνομα του Κτήνους.

Οι Χιτλερικοί φαίνεται να ξόδεψαν αρκετά χρήματα για να ετοιμάσουν αυτές τις κινηματογραφικές παραγωγές, που αφορούσαν στην τοκογλυφία και στους Rothschild, προκειμένου η πληροφορία (ή προπαγάνδα) να φτάσει εύκολα στα λαϊκά στρώματα μαζικά, σε μία εποχή που ΔΕΝ υπήρχε ΟΥΤΕ τηλεόραση, ΟΥΤΕ διαδίκτυο.
Η αντιπαράθεση με το Κτήνος όμως κόστισε πολλά εκατομμύρια …ζωές και μέχρι σήμερα οι Γερμανοί πολίτες, για τρίτη συνεχόμενη γενιά, αποζημιώνουν τους Σιωνιστές.

Τέλος ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ Money Masters

θα καταλάβετε γιατί μέχρι και ο «Εφιάλτης στον δρόμο με τις Λεύκες» λεγόταν Freddie Krueger κι όχι …Jean Cohen .
Θα καταλάβετε γιατί ο σούπερ Κακός Darth Vader στον «Πόλεμο των Άστρων» φορούσε Γερμανικό Κράνος.
Θα καταλάβετε γιατί πριν την 11η Σεπτεμβρίου οι …«τρομοκράτες» του Hollywood ήταν συνήθως ξανθοί με Γερμανικά επίθετα. 

Έτσι εκδικούνται οι Σιωνιστές… Ακόμα και μέσω του Hollywood, που τους ανήκει φυσικά.
Αντιγερμανική προπαγάνδα υπήρχε και στην Βρετανική λογοτεχνία πριν ακόμα την έναρξη του Α’ ΠΠ, που ξεκίνησε κατόπιν σχεδιασμού, εμπλέκοντας σκόπιμα την Γερμανία. Το αντιγερμανικό κλίμα καλλιεργήθηκε επί χρόνια πριν από τον πόλεμο, όπως ακριβώς είδαμε να συμβαίνει με το Αφγανιστάν και τον Ράμπο, με την Σοβιετική Ένωση και τον Ρόκυ κλπ…
Αν δεν υπάρχει σωστή προετοιμασία ο λαός θα δει με καχυποψία την έναρξη ενός πολέμου και δεν θα …επενδύσει στα Πολεμικά Ομόλογα.

H αντίστοιχη αντισιωνιστική Γερμανική ναζιστική προπαγάνδα περικλείεται στο επίσης απαγορευμένο ντοκιμαντέρ (ελαφρώς υπερβολικό ) Der Ewige Jude

Εφέτος το Hollywood προτείνει την ISIS, τον ιό Έμπολα και σύντομα το μενού θα έχει και …εξωγήινους.
Ο ΟΗΕ διόρισε πριν 4 χρόνια πρέσβη υποδοχής για ..ALIEN!!!

To κακό είναι ότι τα πραγματικά εγκλήματα της Νέας Τάξεως  είναι τρισχειρότερα από αυτά που μας δείχνουν οι προπαγανδιστικές κινηματογραφικές παραγωγές. Τα εκατομμύρια νεκρών που αφήνει πίσω της η Νέα Τάξη θα ξεχαστούν και δεν θα μνημονευθούν ποτέ κι από κανέναν, όπως συνέβη με όλους τους στρατιώτες των μεγάλων πολέμων που πέθαναν νεότατοι και χωρίς απογόνους, παρά την θέλησή τους και για λογαριασμό της Νέας Τάξεως, την οποία υπηρετούσαν εν αγνοία τους.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply