Ἑτοιμάζει κάτι ΠΟΛΥ βρώμικο τό ΝΑΤΟ;;;

Γιὰ νὰ ἀναγκάζονται οἱ Γάλλοι νὰ ὑφίστανται βαρύτατες οἰκονομικὲς συνέπειες καὶ ἀπώλεια παρὰ πολλῶν δισεκατομμυρίων εὑρῶ, ἀκυρώνοντας τὶς παραγγελίες τῶν Ῥώσσων, για πολεμικὸ ὑλικό, σημαίνει πιθανότατα ὅτι τὸ ΝΑΤΟ κάτι πολὺ βρώμικο ἑτοιμάζει.

Ἀλέξανδρος Παυλίδης

Ρωσσία προς Γαλλία: Παραδώστε τα Mistral αλλιώς ετοιμαστείτε να πληρώσετε πολλά

Οι Ρώσσοι ετοιμάζονται να κινηθούν ακόμα και νομικά κατά της Γαλλίας, για την αναστολή υλοποιήσεως της συμβάσεως για τα ελικοπτεροφόρα τύπου Mistral.
Η προσφυγή του ρωσσικού υπουργείου αμύνης θα αφορά στην ακύρωση της παραδόσεως του «Vladivostok», η οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα παραδόσεων, αναμένεται για τα τέλη του τρέχοντος με τις αρχές του επόμενου μήνα.
Η γαλλική πλευρά δηλώνει ότι είναι τα γεγονότα στην Ουκρανία που δεν επιτρέπουν την παράδοση.
Η νομική προσφυγής εναντίον της κατασκευάστριας κρατικής DCNS, στόχο έχει να επαυξήσει την πίεση στην γαλλική πλευρά, καθώς στην απόφαση αναστολής της προγραμματισμένης παραδόσεως του πλοίου αντιδρούν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι και ασκούν τεράστια πίεση στην κυβέρνηση, με άξονα τις απώλειες θέσεων εργασίας σε περίπτωση που τερματιστεί η συνεργασία Γαλλίας-Ρωσσίας.
Το ποσό που θα διεκδικηθεί από την γαλλική πλευρά, αφού υπερβαίνει κατά πολύ στην αξία του συμβολαίου, που αναμένεται να φτάσει το 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply