Ὅταν συναντῶνται δύο καρκῖνοι…

Υπάρχει ΜΙΑ αλήθεια και αυτή είναι η δική μας. Δεν θα της ασκήσεις κριτική, δεν θα την σατιρίσεις, δεν θα την ελέγξεις, δεν θα την αμφισβητήσεις… λένε τα ιερατεία των θρησκειών.
Έτσι λοιπόν…
Ένας φανατικός ηλίθιος χριστιανοεβραίος, κάτοικος ΗΠΑ, (που είναι σίγουρος για την δική του αλήθεια), και θεωρεί το Ισλάμ ως «καρκίνο» σύμφωνα με δήλωσή του, έφτιαξε μια γελοία ταινία για να χλευάσει τον Μωάμεθ παρουσιάζοντάς τον ως νόθο, ερωτύλο, ομοφυλόφιλο, παιδεραστή και κλεπτομανή.

Αμέσως, χιλιάδες φανατικοί ηλίθιοι μουσουλμάνοι (που είναι και αυτοί σίγουροι για την δική τους αλήθεια) το πήραν στα σοβαρά.
Ότι δηλαδή η θρησκεία τους δέχεται επίθεση από τον παγκόσμιο σιωνισμό και την χριστιανική Αμερική.
«Καρκίνος» και αυτός, λένε. Κατέβηκαν λοιπόν στους δρόμους ζητώντας εκδίκηση και αίμα.
Σκότωσαν τέσσερεις αθώους Αμερικανούς πολίτες, ανάμεσα τους και τον πρέσβη (βλ. φωτο) της… καρκινικής χώρας τον οποίο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, βασάνισαν και στραγγάλισαν, (λιβανέζικη ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι τον βίασαν κιόλας).


Το συμπέρασμα είναι ότι όταν συναντώνται δύο καρκίνοι, φαίνεται ότι θα αναμετρηθούν θανάσιμα αλλά… στο τέλος δεν πεθαίνει κανένας. Ζούνε και οι δυο και επιταχύνουν τη σήψη ό,τι υγιούς ιστού απέμεινε.
Βοήθειά μας!

Ἀλίκᾶκος Δημήτρης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ὅταν συναντῶνται δύο καρκῖνοι…

Leave a Reply