Πυρηνικὰ ὅπλα, «ἐπικυρίαρχοι» καὶ ἕνας ΟΗΕ ποὺ …σκοτώνει!!!

Όλοι οι επιστήμονες που συμμετείχαν στην κατασκευή της Πυρηνικής Βόμβας (Manhattan Project) ήταν σιωνιστές κι ως…«επιζήσαντες του Ολοκαυτώματος» θεώρησαν σωστό να ..κάψουν 200.000 αμάχους Γιαπωνέζους, σε λίγα λεπτά της ώρας, για να νικήσουν οι Σύμμαχοι.
Κι επειδή η γνώση είναι ΟΠΛΟ και η ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ καθιστά έναν λαό αδιαμφισβήτητο νικητή, η Mossad δολοφόνησε 5 Ιρανούς Πυρηνικούς Φυσικούς κι εξασφάλισε στο «φιλειρηνικό» και «πολιτισμένο»  και «δημοκρατικό» Ισραήλ την …αποκλειστικότητα στην κατοχή πυρηνικών όπλων στην περιοχή.

Το Ισραήλ που βομβαρδίζει και σκοτώνει κατ’ επιλογή ακόμα και μικρά παιδιά,  έχει εξασφαλίσει την …«αυθόμητη» σιωπηρή έγκριση του ΟΗΕ να κατέχει πυρηνικά όπλα, ενώ τα …υποτιθέμενα «όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ» στοίχισαν τηβ ζωή σε εκατομμύρια Ιρακινούς, με ΕΝΤΟΛΗ του ΟΗΕ φυσικά.
Του ΟΗΕ που ακόμα …παρακαλάει το Ισραήλ να …επιτρέψει σε ελεγκτές να επισκεφθούν τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις.

H λέξη «επικυρίαρχος» έχει σαφές και συγκεκριμένο νόημα σε πλανητικό επίπεδο, όπως φαίνεται και από την ισχύ του Ισραήλ στα πλαίσια του ΟΗΕ.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply