Ἡ Τέντι γκὲρλ καὶ τὸ Τεντιμπόης

«O Μελισσανίδης τυπάει το ντέφι και ο Σαμαράς χορεύει».
(Τίτλος του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου)».

660 στρέμματα της πρώην Βιομηχανικής Ζώνης Δραπετσώνας και οι εγκαταστάσεις της ΒΡ στην περιοχή, θα γίνουν το κέντρο διακινήσεως εκατομμυρίων λίτρων λιπαντικών και πετρελαίου, καθώς και επεξεργασίας των πετρελαϊκών αποβλήτων του λιμένος του Πειραιώς που έχει αναλάβει εταιρεία συμφερόντων του «Τίγρη».).

Και για όσους δεν γνωρίζουν, μέσω των «αποβλήτων» γίνεται παγκοσμίως συστηματικά και οργανωμένα το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Η Ραχήλ επειδή είναι τέντι γκέρλ κατέθεσε ερώτηση για το θέμα των σλοπς στις περιοχές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, οπότε ο «αρκουδιάρης» -χορηγός τηλεφώνησε στον επιδοτούμενο και ζήτησε εξηγήσεις.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος κάλεσε στο γραφείο του την βουλευτή και της έκανε μαθήματα «πολιτικού ρεαλισμού», διότι ο ρεαλιστής ήταν αγκαλιές και φιλιά με τον Πόντιο στην Σουμελά.

Η τέντι γκέρλ είχε κάνει και κάτι ερωτήσεις για τον Βαρδή Βαρδινογιάννη και ο Πάνος όταν ακούει το όνομα Βαρδινογιάννης, τον πιάνει κρύος ιδρώτας.
 

Κάπως έτσι ο Χαχαμικάτος έμεινε χωρίς Ραχήλ,και εκείνη χωρίς κόμμα.

Σπῦρος Χαντζάρας
Δελτίον τῶν 11

  ΥΓ. Έχει έξοδα ως χορηγός του AgiaSophiá ο εφοπλιστής των σχολών οδηγήσεως οπότε δεν του περισεύουν να δώσει 1500 ευρώ στα συσσίτια της Μητροπόλεως Πειραιώς.

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἡ Τέντι γκὲρλ καὶ τὸ Τεντιμπόης

Leave a Reply