Χριστιανοὶ …μισῆστε κι ἄλλο τοὺς μουσουλμάνους!!!

Η βρώμικη μηχανή προπαγάνδας των Σιωνιστών έβαλε μπροστά ξανά για να πείσει τους Χριστιανούς να μισήσουν τους Μουσουλμάνους…
Γενικά κι αόριστα.

Αλλά αν βάλει κανείς την λέξη «Σιωνισμός» στο στόμα του  τον …έφαγαν λάχανοΠαλαιότερα τρέχαμε να σταματήσουμε την διάδοση της ψεύτικης ειδήσεως, που κυκλοφόρησε η περιούσια Debbie Schlussel, σχετικά με τους μαχητές της Χαμάς, που δήθεν παντρεύονταν με …οκτάχρονα κοριτσάκια!!!


Σήμερα έκανε την εμφάνισή του άρθρο που αναφέρεται στην ISIS, της οποίας τα μέλη δήθεν …ποδοπατούν μωρά χριστιανών.

Την είδηση την μεταφέρει ένας που ΔΕΝ είναι ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ…
ΟΥΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ… αλλά,
περιούσιος ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ, από αυτούς που απολαμβάνουν να βλέπουν τους ΑΛΛΟΥΣ, των άλλων θρησκειών, να σφάζονται.

Και τι κάνει φυσικά ο άθλιος σιωνιστής δημοσιοκάφρος;
Παίρνει την είδηση από ένα blog του ..ώλου ,
 
… συμπληρώνει μίαν άσχετη φωτογραφία από ιστοσελίδα της περιοχής της Βεγγάλης, όπου ένας Ινδός κομπογιαννίτης (τo 2011) εφαρμόζει δικές του (ακραίες κι επικίνδυνες) πρακτικές θεραπείας, και τις χρησιμοποιεί ως …«απόδειξη» (!) του ό,τι η ISIS …σκοτώνει Χριστιανόπουλα.

jewsnews

Σαν να λέει δηλαδή…
Ελάτε Χριστιανοί, υποστηρίξτε και χρηματοδοτείστε την νέα εκστρατεία του Σιωνισμού στην Συρία, που θα σας …σώσει από την τρομερή ISIS, η οποία  σκοτώνει μωρά παιδιά.

Οι τελευταίες μάλιστα φράσεις του απατεώνα κι εμπρηστή θρησκευτικού μίσους είναι οι εξής:
«Americans need to both be on guard and be angry»
«If there’s ever a time to realize that the enemy is here and they must be defeated, it is now.Εμείς που παρακολουθούμε στενά από την πρώτη μέρα την επίθεση που δέχεται η Συρία…ξέρουμε τι κάνουν οι μισθοφόροι του Ισραήλ και στα χριστιανόπουλα αλλά ΚΥΡΙΩΣ στα μωρά των Μουσουλμάνων, .μιας και οι δολοφόνοι δεν είναι μουσουλμάνοι αλλά …άθρησκοι και στυγνοί επαγγελματίες δολοφόνοι, φίλοι του Ισραήλ, που παριστάνουν τους Ισλαμιστές.

Ανάμεσά τους έχει μισθοφόρους που στην Αθήνα τον Δεκέμβρη του 2008 παρίσταναν τους …«αναρχικούς», στην Ουκρανία τους …«Εθνικιστές», στην Λιβύη τους …«αντι-Κανταφικούς» κλπ.

Τρέχουν από παράσταση σε παράσταση οι μισθοφόροι του Ισραήλ.

Προσοχή λοιπόν όσοι αναδημοσιεύετε χωρίς να ερευνάτε, γιατί ρίχνετε νερό στον μύλο του Σιωνισμού.

Στην τελευταία φωτογραφία ένας γνωστός μισθοφόρος του Ισραήλ.
Ο Mahdi al-Harati.
Ήταν στο Πλοίο για την Γάζα, παριστάνοντας τον ακτιβιστή (για να παρέχει υποστήριξη στους Ισραηλινούς. που σκότωσαν τους πραγματικούς ακτιβιστές).

Ήταν στην Λιβύη παριστάνοντας τον …εξεγερμένο (ενώ ζει μόνιμα στην Ιρλανδία), και τώρα είναι στην Συρία παριστάνοντας τον …Σύριο εξεγερμένο.
Είναι τόσο διάσημος πράκτορας ο Mahdi al-Harati, που τον έχει μέχρι και η …Wikipedia!!!
sundayworld

Όπως είπαμε άλλωστε …εμφύλιος χωρίς την δράση ξένων πρακτόρων και ξένων τρομοκρατών, δεν μπορεί να ξεκινήσει σε καμμία περίπτωση.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply