Τί ἀξία ἔχει ἕνα ἔμβρυο ἐάν δέν …ζήσῃ;

Θλιβερές εικόνες…
Ποντίκι να ήταν ΔΕΝ θα ήθελες να του αφαιρέσεις την ζωή.
Αυτό είναι που μας κάνει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Αντιθέτως οι τοκογλύφοι, που ΔΕΝ έχουν σχέση με τους ανθρώπους, δεν το έχουν σε τίποτα να σκοτώσουν 1.000.000 Ιρακινούς ή 100.000 Σύριους  για να ,,,ανατρέψουν μία κυβέρνηση, που δεν τους εξυπηρετεί.

Το κράτος μας ΔΕΝ μπορεί να αναλάβει το κόστος διαττηρήσεως στηβ ζωή ενός παιδιού από μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
Δεν έχει πλέον λεφτά ούτε για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Ο τζίρος των εκτρώσεων τεράστιος και λόγω της υπερσεξουαλικότητας που καλλιέργείται στις μικρές ηλικίες, τα νούμερα είναι αδιανόητα.

Οι γενίτσαροι πολιτκοί έχουν ψηφίσει να πληρώνονται κατά προτεραιότητα και χωρίς ΚΑΜΜΙΑ αμφισβήτηση ΟΛΕΣ οι καραμπινάτα ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ συμβάσεις μίζας και διαφθοράς κι όλα τα εξίσου παράνομα σχετικά δάνεια που αφορούν σε αυτά τα σκάνδαλα.
Πληρώνονται ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ  τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ υποβρύχια, τα F-16 που μπάζουν νερά, τα ΑΠΑΤΣΙ που φλέγονται και πέφτουν, τα τάνκς που ξεφλουδίζουν, τα ΤΡΑΙΝΑ που δεν χωρούν στις γραμμές, τα Ολυμπιακά Αόρατα, το ανύπαρκτο C4I κλπ κλπ…

Κι αφού εξαφάνισαν και τα αποθεματικά δισεκατομμυρίων των ασφαλιστικών ταμείων, δεν έμεινε σάλιο για την Δημόσια Υγεία.
Το κράτος μας είναι κατά του «κρατισμού» σε ότι αφορά στην υγεία και στην ανθρώπινη ζωή…
Γι’ αυτό και οι 6.000 αυτοκτονίες  δεν ήταν αφορμή για λήψη μέτρων αλλά αφορμή για να φαγωθούν κι άλλα …λεφτά από ΜΚΟ, που κάνει καταμέτρηση των αυτοκτονιών… (υπόθεση της ΜΚΟ «Κλίμακα») .

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply