Ἐπίθεσις κατὰ τῶν τραπεζῶν!!!

Αγαπητοί μου φίλοι,

τα παρακάτω έγγραφα είναι κομμένα και ραμμένα στην δική μου περίπτωση, αλλά μπορούν κατά περίπτωση να αλλάξουν και για την δική σας περίπτωση.
Προσωπικό, συμμετέχω και συνδράμω, στο κίνημα «Υπέρβαση», με μια μαζική αγωγή (αλλά προσωποικοποιημένη για κάθε περίπτωση, έτσι ώστε να μην τίθεται θέμα «αοριστίας»), που είναι μαθηματικά τεκμειριωμένη και στηρίζεται σε νόμους, αποδεικτικά στοιχεία από ΦΕΚ, από επίσημους τραπεζικούς ισολογισμούς και από ελενκτικά έγγραφα της αρχής, δηλαδή της τράπεζας της Ελλάδος …
Λοιπόν, φίλοι μου, έχουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι οι τραπεζίτες των συστημικών τραπεζών, είναι απατεώνες, έχουν διαπράξει υπεξαίρεση και κατά περίπτωση τοκογλυφία … !!! Συνεργούς με αυτούς είναι και η κεντρική τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και οι πολιτικοί οι οποίοι νομοθέτησαν, έτσι ώστε για να μην πτωχεύσουν οι ήδη πτωχευμένοι τραπεζίτες, τους έδωσαν ΔΩΡΟ 233 Δις, χρήματα που θα πληρώσουμε εμείς τελικά στην εφορία!!!
Στην αγωγή αυτή μπορούν να συμμετάσχουν:
  • Δανειολήπτες
  • Απλοί φορολογούμενοι, που ζητάν 95.000 ευρώ αποζημίωση, για τον κίνδυνο και την απάτη των τραπεζών, μια και αυτοί καλούνται τελικά να πληρώσουν αδίκως υπέρογκες φορολογίες
  • Και οι δυο ανωτέρω κατηγορίες συνδυαστικά.
Όσοι ενδιαφέρονται για την αγωγή μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου και να πάρουν όσες πληροφορίες θέλουν (694.60.22.503)….
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ !!!
Ουσιαστικά η αγωγή αυτή των 437 σελίδων (Διάφορος),  προστατεύει απόλυτα όλη την περιουσία σας από τις τράπεζες με μόνον 70 ευρώ κόστος, ενώ εσείς απαιτείτε κούρεμα στα δάνεια σας (50% στεγαστικά, 70% καταναλωτικά και 90% σε κάρτες, ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ), ζητάτε αποζημίωση 95.000 ευρώ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΑΤΕ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ !!!

Στην Αμερική το 1968 έγινε δίκη με παρόμοιο σκεπτικό και όλοι οι δανειολήπτες έσωσαν τα σπίτια τους και έχουμε την δικαστική απόφαση του τότε στα χέρια μας!!! 
Γενικά, είτε είστε, είτε δεν είστε στην αγωγή μας ή σε ένδικη διαφορά με την τράπεζα, τα παρακάτω έγγραφα … 
… ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ:
  • Οριστική παύση ενοχλήσεων από τράπεζες και εισπρακτικές.
  • Δικαίωμα αποζημίωσης 10.000 Ευρώ κάθε φορά που σας ενοχλούν. (Από την ημέρα που θα το καταθέσετε, κάθε φορά που θα τολμούν να σας ενοχλούν, θα κρατάτε την ημέρα, την ώρα, από που σας ενόχλησαν, ποιος σας ενόχλησε, από ποιο τηλέφωνο κάλεσε και σε ποιο τηλέφωνο σας κάλεσε και στο τέλος, θα τους κοπανίσετε μια αγωγούλα, ζητώντας 10.000 Ευρώ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΧΛΗΣΗ !!!)
  • Εάν είστε ήδη σε ένδικη διαμάχη με την τράπεζα (π.χ. Αγωγή) και σας ενοχλούν, την έχουν βάψει, διότι εκτός των ανωτέρω, θα πληρώσουν τσουχτερό πρόστιμο και στο δημόσιο…!!!
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Όπως είπαμε τα έγγραφα αυτά (εξώδικο πρώτα και καταγγελία μετά) είναι προσαρμοσμένα για την περίπτωση μου, αλλά μπορούν να προσαρμοστούν για κάθε περίπτωση, ενώ η επίσημη κατάθεση τους μπορεί να γίνει χωρίς κούραση ή έξοδα, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στην αρχή της «Προστασίας του Καταναλωτή» και στην «Γενική Γραμματεία Καταναλωτή» και στην αρχή «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων», δηλαδή, ταυτόχρονα σε ΟΛΑ τα emails που θα βρείτε στο έγγραφο της καταγγελίας, όσο αφορά στην καταγγελία. Ενώ, το εξώδικο που πρέπει να προηγηθεί της καταγγελίας, μπορείτε να το καταθέσετε στην τράπεζα, προσκομίζοντας δυο ίδια αντίγραφα, ζητώντας πίσω το ένα με σφραγίδα πρωτοκόλλου ή παραλαβής.
Εάν δεν συμμορφωθούν με το εξώδικο, που ΔΕΝ θα συμμορφωθούν, ακολουθεί η καταγγελία…

ΕΞΩΔΙΚΟ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

(πατῆστες στοὺς παραπάνω συνδέσμους γιὰ νὰ κατεβάσετε τὰ ἀρχεῖα)
Αρχικά λοιπόν και κατά περίπτωση, καταθέτετε αρχικά το εξώδικο στην τράπεζα και εάν μετά από 3-4 ημέρες συνεχίσουν τις οχλήσεις, τους ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΤΕ την καταγγελία στους παραλήπτες (αρχές) που αναγράφονται σε αυτή … 
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ, ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ, ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΝΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ (ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ), ΕΝΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΗ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑς ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. 
Το εισαγωγικό κείμενο που έστειλα εγώ με την καταγγελία μου ήταν:
«Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,
σας επισυνάπτω την ενυπόγραφη καταγγελία μου κατά των τραπεζών Πειραιώς και Eurobank και ζητώ την άμεση συνδρομή και παρέμβαση σας στο πρόβλημα μου, που πιστεύω ότι αποτελεί και πρόβλημα όλων σχεδόν των Ελλήνων, ένα πρόβλημα που δυστυχώς σήμερα έχει οδηγήσει πολλούς συμπολίτες μας ακόμη και στην αυτοχειρία.
Επίσης, σας επισυνάπτω τα σχετικά έγγραφα (εντός της καταγγελίας) και ακριβές αντίγραφο της αστυνομικής μου ταυτότητος.
Σας Ευχαριστώ πολύ και αναμένω νέα σας.
Με Εκτίμηση.
Μασσέλος Ν. Ιωάννης
Τηλ. 694.60.22.503»
ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ:
1. Τώρα και ενημερωτικά, όσον αφορά σε προβλήματα με εφορίες, έχουμε αυτό ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ, που το συμπληρώνετε και το καταθέτετε στους παραλήπτες που γράφει (έχει με κόκκινο οδηγίες μέσα):
Σε περίπτωση, που το δημόσιο κινηθεί εναντίων σας με αναγκαστικά μέτρα, αφού έχετε καταθέσει το εξώδικο, εκτός των όποιων ενδίκων προσφυγών σας, στα διοικητικά δικαστήρια, μπορείτε να ζητήσετε στα πολιτικά δικαστήρια και αποζημίωση μαμούθ από τους υπαλλήλους, τους δικηγόρους, τους δικαστικούς επιμελητές και από όποιον άλλο, που συνέδραμαν στα αναγκαστικά μέτρα εναντίων σας!!!
Ειδικά, όσον αφορά στα δοικητικά δικαστήρια και εάν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να προσφύγετε, ο φίλος μου Γιάννης Αλκαίος έχει κάνει ΑΡΙΣΤΗ δουλειά και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του, από το προφίλ του … 
2. Ενώ, όσοι δυστυχώς, έχουν φτάσει στον πλειστηριασμό, μπορούν να απευθυνθούν στον συναγωνιστή Χάρη Καλογεράκη, που έχει σταματήσει την διαδικασία των πλειστηριασμών σε χιλιάδες περιπτώσεις), στο …
Ευχαριστώ και στην διάθεση σας για ό,τι μπορώ να σας βοηθήσω.
Καλή συνέχεια στον Αγώνα !!!
Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία !!!
Ενεργός Ανεξάρτητος Ελεύθερος Κυρίαρχος Έλλην Πολίτης
Μασσέλος Ν. Ιωάννης

τηλ. 694.60.22.503

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply