Οἱ (ΔΗΘΕΝ) ἰσλαμιστὲς …«ἀγαποῦν» (ΚΑΙ) τὴν Ῥωσσία!!!

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ κι ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ οι …«δήθεν» μουσουλμάνοι ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ.

Ποιος άλλος «κακός» έμεινε στην γειτονιά να κτυπήσουν οι …«δήθεν» Μουσουλμάνοι, με πρόσχημα την θρησκευτική αντιπαλότητα;

Μα φυσικά ο Χριστιανός Πούτιν.
Δεν στοχοποιούν τους περιουσίους Ολιγάρχες της Ρωσσίας αλλά τον Χριστιανό Πούτιν.
Οι Τσετσένοι μισθοφόροι …φρεσκάρουν τις γνώσεις τους στα κεφάλια των Συρίων, ώστε αργότερα τα δίκτυα του Ισραήλ να τους ξαμολήσουν στο εσωτερικό της Ρωσσίας και να σκορπίσουν τον τρόμο, όπως έκαναν με τους Συρίους.

Με την ίδια τακτική που ανέτρεψαν τον Τσάρο και όλους τους ανεπιθύμητους…
Δηλαδή με …πίεση από μέσα, πίεση από κάτω, πίεση από πάνω…

Πολλαπλά μέτωπα στα σύνορα της Ρωσσίας, επικοινωνιακός τρόμος, σφαγές κι αποκεφαλισμοί Ρώσσων live στο Internet, αποσύρσεις κεφαλαίων από το Χρηματιστήριο, εμπορικές κυρώσεις, μαϊμού διαδηλώσεις κατά του Πούτιν, που θα βάλουν φωτιά στην Μόσχα, οργή των πολιτών, εμπρησμοί σε δάση, πτώση της δημοτικότητας, αμφισβήτηση από τους δελφίνους κλπ.

Τυφλοσούρτης το σενάριο της…«αυθόρμητης»αλλαγής στάσςψς των Ρώσσων απέναντι στον Πούτιν. .
Θθα προσπαθήσουν να …«πείσουν» τον Πούτιν να ασχοληθεί με τη μελισσοκομία για την καθυστέρηση που προκάλεσε στην επέλαση της Νέας Τάξεως.

Την είδηση, δημοσίευσε το …«περιούσιον» Bloomberg που μιλάει απευθείας με τους μισθοφόρους του Ισραήλ και την αναπαράγει η εφημερίδα Moscow Times.
Από εκεί και μόνον καταλαβαίνουμε πόσο καλά και σε βάθος δουλεύουν οι …«περιούσιοι»!!!
Και στο μεταξύ προειδοποιούν…

Προειδοποιήσεις λέμε είναι αυτά…
Δεν το έχουν σε τίποτα να ανατινάξουν έναν σταθμό τραίνων, όπως έκαναν πρόσφατα.

Καμικάζι ανατινάχτηκε σε σταθμό τραίνου στην Ρωσσία, βίντεο από την στιγμή της εκρήξεως

Θανατηφόρα έκρηξη σημειώθηκε σε σιδηροδρομικό σταθμό στον νότο της Ρωσσίας, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τουλάχιστον 14 άνθρωποι και να τραυματιστούν πενήντα.

«Η έκρηξη έγινε στον κεντρικό σταθμό της πόλης Βόλγκογκραντ» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. Ο εκπρόσωπος της εθνικής υπηρεσίας ερευνών, Βλαντιμίρ Μάρκιν, έκανε λόγο για 14 νεκρούς ενώ ο κυβερνήτης του Βόλγκογκραντ, Σεργκέι Μποζένοφ, ανέβασε τους νεκρούς στους 15. Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι μεταξύ των νεκρών ήταν και ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της χώρας, η έκρηξη προκλήθηκε από γυναίκα καμικάζι, η οποία πυροδότησε τα εκρηκτικά που είχε πάνω της κοντά στους ανιχνευτές μετάλλων που βρίσκονται κοντά στην είσοδο του σταθμού.

Οι πρώτες εικόνες έδειξαν τα τζάμια στους δύο πάνω ορόφους του κτιρίου να σπάνε και ασθενοφόρα να σπεύδουν στο σημείο.

«Ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο από πίσω μας, είδαμε μια λάμψη και πέσαμε στο έδαφος» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

«Άνθρωποι κείτονταν στο πάτωμα, ουρλιάζοντας και ζητώντας βοήθεια», δήλωσε άλλος αυτόπτης μάρτυρας, ο Αλεξάντρ Κομπλιάκοφ, στο τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya-24 TV. «Βοήθησα να μεταφερθεί ένας αστυνομικός που είχε το κεφάλι και το πρόσωπό του καλυμμένο με αίμα. Δεν μπορούσε να μιλήσει».

«Ήταν μια πολύ ισχυρή έκρηξη», είπε στο ρωσσικό κανάλι Vesti 24 η Βαλεντίνα Πετριτσένκο, πωλήτρια σ’ ένα κατάστημα του σταθμού.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία γενικότερη αποσταθεροποίηση στις επαρχίες του νότου εξαιτίας επιθέσεων ισλαμιστών ανταρτών.

Στην ίδια πόλη είχε σημειωθεί στις 21 Οκτωβρίου επίθεση αυτοκτονίας από γυναίκα καμικάζι σε λεωφορείο στοιχίζοντας την ζωή σε επτά ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους τριάντα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την σημερινή επίθεση, ωστόσο, αυτή σημειώθηκε λίγους μήνες αφότου ο ηγέτης των Τσετσένων ανταρτών, Ντόκου Ουμάροφ, έκανε έκκληση για επιθέσεις στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.

Οι γυναίκες καμικάζι είναι γνωστές στη Ρωσσία με την ονομασία «μαύρες χήρες» καθώς επιδιώκουν να πάρουν εκδίκηση για τους θανάτους μελών της οικογενείας τους στον Βόρειο Καύκασο βάζοντας στο στόχαστρο ρώσσους πολίτες.

Οι επιθέσεις εγείρουν ανησυχίες για τα μέτρα ασφαλείας στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι που θα διεξαχθούν τον Φεβρουάριο.

Ενισχύονται τα μέτρα ασφαλείας σε δημόσιους χώρους

Ο πρόεδρος της Ρωσσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ενημερώνεται συνεχώς από τις ρωσσικές μυστικές υπηρεσίες και τις αρχές ασφαλείας για τις εξελίξεις στο Βόλγογκραντ (σ.σ. το ιστορικό Στάλινγκραντ), μετά την επίθεση αυτοκτονίας, που σημειώθηκε στις 12:45 ώρα Μόσχας (10:45 ώρα Ελλάδας) και μελετά ήδη τις πρώτες εκθέσεις για την τραγωδία.

Αυτό δήλωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπός του Ντμίτρι Πεσκόφ, σημειώνοντας ότι ο Πούτιν διέταξε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες να ενισχύσουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στους δημόσιους χώρους και την Ανακριτική Επιτροπή της χώρας να επιταχύνει τις προσπάθειες διαλεύκανσης της τρομοκρατικής επίθεσης.

Σύμφωνα με τον Πεσκόφ ο Ρώσσος ηγέτης ανέθεσε στην κυβέρνηση της χώρας και ειδικότερα στα υπουργεία Εκτάκτων Καταστάσεων και Υγείας, καθώς και στον κυβερνήτη της περιφέρειας του Βόλγογκραντ να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την παροχή της δέουσας βοήθειας στα θύματα της εκρήξεως. «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν επεσήμανε ότι, σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο, οι τραυματίες πρέπει να μεταφερθούν επειγόντως σε ιατρικά ιδρύματα της Μόσχας με έκτακτες πτήσεις», είπε ο Πεσκόφ, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Για το συντονισμό της επιχειρήσεως μεταβαίνει εκτάκτως στο Βόλγογκραντ ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του προέδρου της χώρας στο νότιο διαμέρισμα και πρώην γενικός εισαγγελέας Βλαντίμιρ Ουστίνοφ, ενώ ήδη έχει απογειωθεί ειδικό αεροσκάφος του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων με ιατρικό υλικό και ειδικούς, ιατρικό προσωπικό και ψυχολόγους.

Στην περιοχή κηρύχθηκε τριήμερο πένθος από την 1η έως την 3η Ιανουαρίου, ενώ γενικευμένη είναι η αμηχανία, καθώς κανείς δεν φαίνεται να είχε διανοηθεί ότι θα πραγματοποιούνταν οποιαδήποτε μεγάλη τρομοκρατική επίθεση κατά την περίοδο των εορτών.

Μεταξύ των 15 μέχρι στιγμής νεκρών, που έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως (σύμφωνα με πληροφορίες του Γαλλικού Πρακτορείου οι νεκροί ανέρχονται σε 18), υπάρχει τουλάχιστον ένα παιδί, ενώ μεταξύ και των 27 τραυματιών, ένα 9χρονο κορίτσι νοσηλεύεται με πολύ βαριά τραύματα.

Τηλεφωνική επικοινωνία με την τοπική ηγεσία είχε και ο Ρώσσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος ζήτησε να αποκατασταθεί το ταχύτερο δυνατό η σιδηροδρομική επικοινωνία στον κόμβο του Βόλγογκραντ.

Ο εκπρόσωπος του ρωσσικού υπουργείου Εσωτερικών Βαντίμ Κολέσνικοφ ανακοίνωσε ότι έχουν τεθεί σε επιφυλακή οι υπηρεσίες ασφαλείας στους συγκοινωνιακούς κόμβους και ενισχύονται τα μέτρα ασφαλείας σε δημόσιους χώρους, όπου αναμένεται συνωστισμός την περίοδο των εορτών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η καμικάζι βομβιστής προκάλεσε τις υποψίες των αστυνομικών αμέσως μετά την είσοδό της στο κτίριο του σιδηροδρομικού σταθμού και φέρεται ότι πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε μαζί της, όταν κινήθηκε προς το μέρος της ένας αστυνομικός από την φρουρά που πραγματοποιούσε τον έλεγχο στους ανιχνευτές μετάλλων της κεντρικής εισόδου.

Το Βόλγκογκραντ -πρόκειται για το ιστορικό Στάλινγκραντ- βρίσκεται λίγο επάνω από την ταραγμένη ρωσσική περιφέρεια του Βορείου Καυκάσου, μια σειρά από κυρίως μουσουλμανικές επαρχίες που περιλαμβάνουν την Τσετσενία, όπου η Ρωσσία διεξήγαγε τις δύο τελευταίες δεκαετίες δύο πολέμους εναντίον των αυτονομιστών. Είναι μια πόλη ενός εκατομμυρίου κατοίκων και μείζων κόμβος για τις μεταφορές στην νότια Ρωσσία. Βρίσκεται σε απόσταση 690 χλμ. βορειοανατολικά του Σότσι, όπου θα αρχίσουν στις 7 Φεβρουαρίου οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Οἱ (ΔΗΘΕΝ) ἰσλαμιστὲς …«ἀγαποῦν» (ΚΑΙ) τὴν Ῥωσσία!!!

  1. Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Aussiedlerbetreuung und Behinderten – Fragen καὶ σχολίασε:
    “Es haben die Eigenschaft, Oligarchen in Russland, sondern der christlichen Putin richtet.

    Tschetschenische Söldner … aktualisieren ihr Wissen in den Köpfen der Syrer, die später auf Netzwerke von Israel, um ihre xamolisoun in Russland und den Terror anrichten, da sie mit den Syrern gemacht haben.

    Die gleiche Taktik, die den Zaren und alle unerwünschten stürzte …
    Dh … Druck bedeutet Druck von unten, Druck von oben …

    Mehreren Fronten an der Grenze zu Russland, kommunikative Terror, Massaker und Enthauptungen Russen leben in der Internet, Rücknahmen von Aktien, Handelssanktionen, Affe Proteste gegen Putin, der Brand nach Moskau gesetzt wird, Wut-Bürger, Brandstiftung in Wäldern fallen Popularität, durch die Delphine in Frage gestellt.

    Tyflosourtis Szenario … ‘afthormitis’allagis stasspss der Russen gegen Putin. .
    IIT … versuchen zu ‘überreden’ Putin mit Bienenzucht für die Verzögerung durch das Aufkommen der Neuen Ordnung verursacht umzugehen.

    Die Nachrichten, veröffentlicht … ‘Glück’ Bloomberg spricht direkt Israel Söldner und reproduziert die Zeitung Moscow Times.
    Von dort nur, wie gut verstehen und die … ‘Eigentum’ gründlich arbeiten !!!
    Und inzwischen davor gewarnt, …

    Warnungen sagen …
    Ich habe nichts zu sprengen einen Bahnhof, als sie vor kurzem getan hat.” Google – Übersetzer!

    Glück, Auf, meine Heimat!

Leave a Reply