Οἱ …«διακρίσεις» τῶν Ἑβραίων στὶς ΗΠΑ!

Ο Joe Biden, που υπερήφανα δήλωνε μη εβραίος ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ, όταν θέλησε να πλέξει το εγκώμιο των εβραίων, πρακτικά ξεσκέπασε την υπόγεια και αδιανόητη παρουσία τους εκεί που δεν φτάνει ο κοινός νους.

Οι Σιωνιστές δεν πίστευαν στα αυτιά τους με όσα άκουσαν!
Παραδόξως του το συγχώρησαν μιας και τον έχουν πιστοποιημένο υπηρέτη τους…

Ο Σιωνιστής Biden λοιπόν τους …επαίνεσε που κατέλαβαν ήδη το 11% των θέσεων στο Κονγκρέσο (!) (ενώ πληθυσμιακά είναι στο 1-2%), που πήραν το 30% των Nobel (!) παγκοσμίως , που πρωτοστάτησαν στους αγώνες για τα δικαιώματα των Gay  αλλά και στο κίνημα του Φεμινισμού, και υπέρ  των εκτρώσεων πρακτικά κι όλα αυτά επειδή επίσης ελέγχουν τα Social Media και το Hollywood!

Τα χώρεσε όλα σε μερικές φράσεις μόνο!
Ξέχασε να βάλει μέσα τον Τραπεζικό τομέα, αλλά και μόνο αυτά που είπε είναι να αναρωτιέται κάποιος αν είναι τόσο χαζός  ή πολύ …πονηρός!
Οι Σιωνιστές τον θεωρούν φίλο του Ισραήλ….
Αλλά να ακούσουν τόσο κατατοπιστικές αποκαλύψεις από επίσημα και φιλικά χείλη  θα πρέπει να τους έμεινε κάπως …αξέχαστο!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply