Ποιός ἀντικατέστησε τόν …«κλέπτη» Παπαγεωργόπουλο στά ταμεῖα τοῦ Δήμου Θεσσαλονίκης;

ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ …«ΚΛΕΠΤΗ» ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;

Διαβάστε ποιοι αντικατέστησαν τον …«κλέφτη» Παπαγεωργόπουλο στα οικονομικά του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Έτσι κι αλλιώς θα ξεχαστούν όλα σύντομα…
Όπως ξεχάστηκαν και τα θαλασσοδάνεια των Μπακατσέλων από το ΤΤ.

Είδατε πως από Τράπεζες σε καθεστώς χρεωκοπίας, ρουφούσαν τα πάντα, μέχρι τελευταία στιγμή, γνωρίζοντας ότι δεν θα χρειαστεί να επιστρέψουν τίποτα, αφού ο λαός …«ανέλαβε»,  …δια της βίας όμως, να τα πληρώσει όλα χωρίς αντιρρήσεις.

Αυτοί οι μαφιόζοι μας κυβερνούν και πίνουν το αίμα μας.
Την ώρα που ο Μπουτάρης αποπροσανατολίζει τον κοσμάκη με freak show και Φεστιβάλ κωλοβακτηριδίων, ο άλλος αδειάζει τράπεζες κι εσύ πεινάς και κρυώνεις για να …«σωθούν» οι τοκογλύφοι.

Την Τράπεζα της …«Ελλάδος», που επιβλέπει κι εγκρίνει ΟΛΕΣ αυτές τις απάτες για λογαριασμό μας,  δεν την ακουμπάει κάποιος Εισαγγελέας.
Ούτε ποτέ η Τράπεζα της …«Ελλάδος» έδωσε στοιχεία για τα τεράστια ποσά που έφυγαν από Ελλάδα, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών, του Χρηματιστηρίου ή από τα σκάνδαλα τύπου ENERGA κλπ.

Τελικά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ στο μεγάλο κόλπο κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί δεν πάει ΚΑΠΟΙΟΣΣ φυλακή.
Ακόμα κι αν στα κατώτερα επίπεδα ΔΕΝ ξέρουν πολλές λεπτομέρειες,  εν τούτοις ξέρουν καλά ότι ΔΕΝ χρειάζεται και ΔΕΝ πρέπει να τις μάθουν.
Γι’ αυτό παρατηρούμε ότι οι πολιτικοί μπορεί να ΜΗΝ ξέρουν τους ιδιοκτήτες της Τράπεζας της …«Ελλάδας», αλλά ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι δεν πρέπει να ρωτήσουν ΠΟΤΕ γι’ αυτούς.

Μήπως ακούσατε κάποιον Τσίπρα ή κάποιον άλλον Μαρξιστή ή κάποιον Τροτσκιστή να πιάνει στο στόμα του το ιδιοκτησιακό της καπιταλιστικής Τράπεζας της …«Ελλάδας»;

Ξυπνάτε σύντροφοι!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply