Τώρα θὰ …τρέξουμε νὰ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΜΕ τὰ πετρέλαια τοῦ …Ἰσραήλ!!!!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!!

  • Όταν οι δημοσιογράφοι της σιωνιστικής Χουριέτ κατέβασαν την Ελληνική Σημαία από τα Ίμια, ο Πάγκαλος σκέφτηκε να κατηγορήσει τον …άνεμο για την απώλεια της σημαίας.
  • Όταν οι Τούρκοι άρχισαν να εκνευρίζονται με τις κινήσεις του Ισραήλ στην ΑΟΖ της Κύπρου ο ίδιος Πάγκαλος μίλησε για …CASUS BELLI εναντίον της Τουρκίας (!) σε περίπτωση που κινδυνέψουν οι …Ισραηλινές Εξέδρες Αντλήσεως Αερίου.

Βλέπετε ότι όταν αφορά σε συμφέροντα των ξένων αφεντικών γίνονται ξαφνικά …«πατριώτες» κι «εθνικιστές» για να μετατρέψουν σε …ΔΙΚΟ ΜΑΣ πρόβλημα το πρόβλημα του Ισραήλ.

Ομοίως οι Άγγλοι υπηρέτες των Rothschild μετέτρεψαν σε …Τουρκικό πρόβλημα την ανεξαρτησία της Κύπρου, αφού με προβοκάτσιες προκάλεσαν την εισβολή της Τουρκίας, για την …προστασία των Τουρκοκυπρίων.Κάπως έτσι προκάλεσαν και τον Χίτλερ να κάνει την πρώτη κίνηση για να κηρύξουν πόλεμο κατά της Γερμανίας.Έτσι έκανε κι ο Ελευθέριος Βενιζέλος με την απόβαση στην Σμύρνη.
Την εντολή των ξένων αφεντικών του την έκανε … ΔΙΚΟ ΜΑΣ πρόβλημα κι ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη, δήθεν για να …απελευθερώσουμε τους Έλληνες της Μικράς Ασίας. Απολογισμός της πρωτοβουλίας αυτής: 1.000.000 νεκροί Μικρασιάτες και Πόντιοι!!!

Το Φυσικό Αέριο της Κύπρου εννοείται ότι ανήκει στο Ισραήλ.
Γι’ αυτό όπως βλέπετε στο δημοσίευμα της Kontra News  η παραβίαση της ΑΟΖ της Κύπρου ΔΕΝ αφορά ΟΥΤΕ στην Κύπρο μα ούτε και στην Ελλάδα. Στην περιοχή βρίσκονται Τούρκοι, Ρώσσοι, Ισραηλινοί κι Αμερικανοί.
Την ΑΟΖ της Κύπρου θα την υπερασπιστούν οι …Αμερικάνοι (!) για λογαριασμό του …Ισραήλ.
Κάτι που δεν θα συνέβαινε ΠΟΤΕ για μία βραχονησίδα Ελληνική, που αμφισβητήθηκε σκόπιμα και συνεννοημένα, ώστε ελληνόφωνοι και τουρκόφωνοι πολιτικοί και στρατιωτικοί να πάρουν μικρές μίζες από τεράστια εξοπλιστικά προγράμματα που μας χρέωσαν με δεκάδες δισεκατομμύρια εικονικών δανείων.

Οι Ισραηλινοί είχαν πει παλαιότερα και στους Έλληνες Υπηρέτες τους… «Ορίστε εσείς την ΑΟΖ και θα την φυλάμε εμείς!»
Άλλωστε όπως είδαμε με την κρίση στα Ίμια,  ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΒΡΑΧΟ δεν μπορούμε να διατηρήσουμε Ελληνικό, .χωρίς την άδεια των επικυριάρχων.

Κι εννοείται ότι όταν τα λαμόγια της πολιτικής έχουν τις πλάτες του Ισραήλ με το μέρος τους,  ξαφνικά γίνονται …ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ κι απειλητικοί προς την Τουρκία. Ο Βενιζέλος ήδη κουνάει το δάκτυλο στον Ερντογάν!

Η Τουρκία του Ερντογάν, ως γνωστόν, έπεσε σε δυσμένεια από καιρό και ειδικά τώρα που ΑΡΝΗΘΗΚΕ να βοηθήσει τους Κούρδους να προχωρήσουν στην δημιουργία κράτους, αφαιρώντας εδάφη της Τουρκίας. Της ζήτησαν να κτυπήσει την ISIS,  που  δημιούργησαν, εκπαίδευσαν κι εξόπλισαν οι Ισραηλινοί και οι Αμερικάνοι, εντός Συριακού εδάφους!
Και φυσικά αρνήθηκε.

Το Ισραήλ, που βομβάρδισε απρόκλητα εγκαταστάσεις του Συριακού στρατού σε Συριακό Έδαφος, δεν τολμάει να ρίξει στην ISIS ούτε …κομφετί.
Κι ας έχουν στρατόπεδα οι Ισλαμιστές μόλις …μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα Ισραηλινά στρατόπεδα, στα υψίπεδα του Γκολάν.
Το Ισραήλ πιέζει την Τουρκία να στραφεί εναντίον της ISIS και μάλιστα εντός Συριακού Εδάφους…
Παγίδα στην οποία δεν θέλει να πέσει ο Ερντογάν…Τώρα θὰ ...τρέξουμε νὰ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ τὰ πετρέλαια τοῦ ...Ἰσραήλ!!!!2

Πολύ έξυπνα στέλνει το σεισμογραφικό στην ΑΟΖ της Κύπρου, που έχει αναγνωρίσει μόνο το Ισραήλ, και μεταφέρει το παιχνίδι στην θάλασσα.

Οι ίδιοι ισχυροί «σύμμαχοι» ήταν που βοήθησαν την Τουρκία να πάρει την μισή Κύπρο, ώστε να τιμωρήσουν τους Κυπρίους που θέλησαν την ανεξαρτησία τους. Αποτέλεσμα αυτού να χαθούν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές και περιουσίες χωρίς ΚΑΜΜΙΑ συνέπεια για την Τουρκία.
Σήμερα οι ίδιοι …«σύμμαχοι» σπεύδουν ξαφνικά να …υπερασπιστούν άψυχα κομμάτια ανοιχτής θαλάσσης, στεκόμενοι επιθετικά απέναντι στην φίλη τους Τουρκία, γιατί απλά υπάρχει μπόλικο Φυσικό Αέριο στην περιοχή που ανήκει στο Ισραήλ.

Κι όπως βλέπουμε και πάλι Ο,ΤΙ και ΟΠΟΙΟΣ απειλεί τα συμφέροντα των Σιωνιστών, βρίσκει απέναντί του …«αυθόρμητα» σχεδόν, ολόκληρο τον πλανήτη.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Τώρα θὰ …τρέξουμε νὰ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΜΕ τὰ πετρέλαια τοῦ …Ἰσραήλ!!!!

Leave a Reply