Νέα πληροφοριακὴ ῥύπανσις καὶ ἄλλες…«παγκόσμιες ἀποκλειστικότητες»!!! (2)

Κι άλλη παγκόσμια αποκλειστικότητα των Πορφύρη-Σταφυλά.
Μία «είδηση» που αφορά στις φλογερές δηλώσεις του Πούτιν εναντίον του Ερντογάν (!) …απεκάλυψε το φοβερό δίδυμο που ακόμα δεν κατάφερε να μάθει ποιοι είναι οι …ιδιοκτήτες της LIDL και της ALDI. 

(περισσότερα εδώ:  Νέα πληροφοριακὴ ῥύπανσις!!!)

Το δίδυμο της «παγκόσμιας αποκλειστικότητας» θεωρεί ότι αν υπάρχει οποιαδήποτε σελίδα για τα πανηγύρια, που γράφει οποιαδήποτε ουρανοκατέβατη …παπαριά, αυτοί …νομιμοποιούνται με το να την αναδημοσιεύσουν ως αληθινή είδηση, χωρίς να …ευθύνονται για την παραπλάνηση των αναγνωστών τους.

Η σημερινή …«επιτυχία» τους δημοσιεύεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ σε …ΜΙΑ ΜΟΝΟΝ ιστοσελίδα, που ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει (την AWDNEWS.COM) και η οποία βάζει στο στόμα του Πούτιν φρασεολογία που ΜΟΝΟΝ …πράκτορας της Μοσάντ και της CIA θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει!!!

Φυσικά δεν επαληθεύεται σε καμμία άλλη ιστοσελίδα του πλανήτη η «αποκλειστικότητα»!!!
Πούτιν κι Ερτνογάν συνομίλησαν πριν από 20 ημέρες στο τηλέφωνο και από το ρεπορτάζ γνωστών εφημερίδων προκύπτει να έχουν ΑΡΙΣΤΗ σχέση. Ρεπορτάζ που αφορά στον λόγο του Πούτιν, από το Reuters, δεν αναφέρει ΟΥΤΕ μισή φορά το όνομα του Ερντογάν, ενώ αντιθέτως κατακεραυνώνει τους Δυτικούς για την αναστάτωση της Παγκόσμιας Τάξεως. 

Το ρεπορτάζ της πορδής των Πορφύρη-Σταφυλά αναφέρεται δήθεν σε άρθρο του Ρωσσικού Πρακτορείου Ειδήσεων ITAR-TASS και φυσικά ΟΥΤΕ εκεί υπάρχει η παραμικρή αρνητική αναφορά του Πούτιν για τον Ερντογάν. 

Ολόκληρος ο λόγος του Πούτιν στο Sochi γραμμένος στα Αγγλικά υπάρχει εδώ:
kremlin.ru
valdai

ΟΥΤΕ ΜΙΑ αναφορά στον Ερντογάν και ΟΥΤΕ ΚΑΝ στην Τουρκία.
Αν έλεγε το παραμικρό ο Πούτιν εναντίον του Ερντογάν, κάτι που δεν συνέβη ΠΟΤΕ τα τελευταία χρόνια, οι εφημερίδες του σιωνιστικού δικτύου εννοείται θα τα είχαν κάνει πρωτοσέλιδο για να δείξουν στον πλανήτη ότι μία ακόμα αντιδυτική συμμαχία κατέρρευσε.
Όμως τα τελευταία χρόνια τα πηγαίνουν περίφημα Ρώσσοι και Τούρκοι κι αυτό φαίνεται σε ΟΛΑ τα άρθρα των ρωσσικών και των τουρκικών ΜΜΕ, αλλά και στων Δυτικών ΜΜΕ.

Όμως παρόλα αυτά, οι Πορφυροσταφυλάδες  …ξετρυπώνουν εξωγήινες ειδήσεις από το πουθενά, για να τραβήξουν τα κλικ των αναγνωστών.
Μετά από αυτούς αναλαμβάνει το olympia.gr και μετά χάνεται η μπάλα εντελώς, γιατί από ηλιθίους, ασχέτους και …«παντογνώστες» έχουμε τόσους, που να τρών και οι …κόττες.

Δεκάδες άρθρα που αφορούν δήθεν σε απειλές του Πούτιν κατά του Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά, για την Συρία, την Κύπρο κλπ κυκλοφόρησαν από τέτοιους μπουρδολόγους, εδώ και πολύ καιρό, που φυσικά δεν επαληθεύονται ποτέ και πουθενά. Νέα πληροφοριακὴ ῥύπανσις καὶ ἄλλες...«παγκόσμιες ἀποκλειστικότητες»!!! (2)4

Από ψέμμα σε ψέμμα και από απάτη σε απάτη, η δημοσιογραφία του κώλου, αρχίζει να δημιουργεί σοβαρές υποψίες ως προς τους πραγματικούς σκοπούς της.
Μείνετε μακριά από την ρύπανση, όσο ιδανική κι αν ακούγεται στ’ αυτιά ενός Τουρκοφάγου ή ενός υπερ-Χριστιανού.
Οι ηγέτες κοιτούν το συμφέρον τους. Πρώτα το προσωπικό, μετά των χορηγών τους και μετά των λαών τους.
Η σχέση του Πούτιν με τον Ερντογάν κινείται σ’αυτούς τους άξονες οπότε ΜΗΝ περιμένετε εκπλήξεις, εκτός κι αν θιγούν μεγάλα συμφέροντα κάποιας χώρας εκ των δύο.

Η Δύση ταυτίζει Ερντογάν και Πούτιν ως προς το στυλ και ως προς τον τρόπο με τον οποίο κερδίζουν την στήριξη των πολιτών τους σε εσωτερικό επίπεδο. Δεν προκύπτει από πουθενά οποιαδήποτε κόντρα, που αν υπήρχε η Δύση θα την έκανε σημαία από την πρώτη στιγμή.
Οποιοσδήποτε βρει αξιόλογη πηγή όλων αυτών των απειλών παρακαλείται να τις παραθέσει.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Νέα πληροφοριακὴ ῥύπανσις καὶ ἄλλες…«παγκόσμιες ἀποκλειστικότητες»!!! (2)

  1. Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Aussiedlerbetreuung und Behinderten – Fragen καὶ σχολίασε:
    Und noch eine Weltneuheit von Porfyris-Stafyla. Ein ‘News’ über die feurige Aussagen gegen Putin Erdogan (!) … Revealed die ehrfürchtige Duo noch nicht gelungen zu erfahren, wer die Eigentümer der … LIDL und ALDI sind.
    Glück, Auf, meine Heimat!

Leave a Reply