Ὅλοι …«ψηφίζουμε» τώρα πιὰ ΜΟΝΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΟΛΟΙ …«ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ» ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΟΝΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!

 

38% λέει ο ΣΥΡΙΖΑ….
Μπορεί και το 128% να έχει φτάσει ήδη!
Δεν έμεινε ούτε ένας Δημόσιος Υπάλληλος που να μην δηλώνει Συριζαίος, τρέμοντας μην τον απολύσουν τον επόμενο καιρό. 

Το να είσαι με τους νικητές είναι ασφαλής λύση….
Γι’ αυτό το σύστημα σπεύδει από νωρίς, με ψεύτικες δημοσκοπήσεις,να ανακοινώσει τον προκαθορισμένο από τους τοκογλύφους «νικητή» των επομένων εκλογών, ώστε οι έντρομοι δημόσιοι υπάλληλοι να κάνουν τις …«σωστές» επιλογές.
Αν χρειαστεί θα διαλύσουν όλα τα υπόλοιπα κόμματα και θα προφυλακίσουν τους μισούς πολιτικούς, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να μην βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κάπως έτσι εκλέγονται με το ζόρι Καμίνης και Μπουτάρης…
Βάζουν γκολ στην άδεια εστία που τους εξασφάλισε το σύστημα κι από το …πουθενά βγαίνουν και νικητές.
Δεδομένου και του ότι πολλοί Δημόσιοι Υπάλληλοι στερούνται βασικών προσόντων, και μόνον η σκέψη για εύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, με τον δείκτη ανεργίας στο 30%, δεν θα τους αφήσει κανένα περιθώριο ελεύθερης επιλογής.
Πρέπει να ταχθούν με το σύστημα, εξασφαλίζοντας το εισόδημά τους.

Ο άνθρωπος για τα λεφτά μπορεί να σκοτώσει ή να γίνει πράκτορας ξένων συμφερόντων.
Πόσο μάλλον απλά να δηλώσει Ευρωαριστερός Κολωνακίου, να κουνήσει μία σημαία, να χειροκροτήσει έναν εκατομμυριούχο αριστερο σε μία ομιλία, να πει ΝΑΙ στην αποποινικοποίηση των ναρκωτικών κλπ κλπ…
Τόσες φορές έχει επαναληφθεί η παράσταση…Ειδικά τώρα που δεν κυκλοφορεί καθόλου χρήμα και η πείνα κτυπάει την μέση οικογένεια,  δεν είναι καιρός για να πάει κανείς κόντρα στο σύστημα, αν μάλιστα έχει παιδιά ή δάνεια.

Γνωρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γεμάτος από πρασινοφρουρούς και ότι έχει την απόλυτη στήριξη των εφοπλιστών-καναλαρχών, που προβάλλουν στελέχη του κόμματος νύκτα ημέρα,  δεν υπάρχει πιο ασφαλής επιλογή.
Το σχεδόν 1.000.000 των πρασινοφρουρών του ΠΑΣΟΚ, που πλήρωσαν συνδρομή και ψήφισαν για Πρόεδρο του Κινήματος τον Γιωργάκη Παπανδρέου το 2007,  τι λέτε να ψηφίζει σήμερα, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% πήγε στο 38% ;

Τώρα που οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάλεσμένος στις λέσχες των τοκογλύφων, όπως το Brookings, .τι μπορεί να πάθει κανείς δηλώνοντας Συριζαίος, πέρα από το να βολευτεί κι αυτός, όπως πάντα βολεύονταν οι αφισοκολλητές των κομμάτων;

Οι ένστολοι πήραν μερικές αυξήσεις για να επιστρέψουν στα μαντριά και πλέον το ξύλο στο Σύνταγμα θα πέφτει με …κόκκινα γκλομπ, .μιας και οι διαδηλωτές ήδη βαφτίζονται ...ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ από τους εγκάθετους του ΣΥΡΙΖΑ και αργότερα θα βαφτίζονται ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, για να δικαιολογείται η βία της «δημοκρατικής» εξουσίας.

Όλοι οι «επαναστάτες» και οι «ελευθερωτές» μεταλλάσσονται σε μηδενικό χρόνο σε αιμοσταγείς δολοφόνους (βλέπε Λένιν, Τρότσκι), με την ανάληψη της εξουσίας.

Οι μάσκες πέφτουν μονομιάς.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ὅλοι …«ψηφίζουμε» τώρα πιὰ ΜΟΝΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!

Leave a Reply