Ἡ νέα μορφὴ …«οἰκογενείας»!!!

Η ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ …«ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ»!!!

Με αφορμή ένα δημοσίευμα για ένα γλυπτό, που κόστισε 100.000 λίρες Αγγλίας, που αναδεικνύει ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ οικογενείας, είναι καλό να γνωρίζουμε ότι το συντριπτικό ποσοστό των νέων που καταφεύγουν στο έγκλημα προέρχονται από μονογονεϊκές οικογένειες!!!

Η Νέα Τάξη θέλει να προσδιορίσει την έννοια των λέξεων.
Θέλουν να παρέμβουν στην ίδια την αντίληψη του αυτονοήτου.
Δεν θέλουν με τίποτα να θεωρείται αυτονόητη μία οικογένεια ετεροφύλων, πετυχημένη ως θεσμός εδώ και χιλιάδες χρόνια, αλλά πρέπει να θεωρείται αυτονόητη η τοκογλυφία, η κατάσχεση σπιτιών και το πέταμα στον δρόμο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ οικογενειών με μωρά.  

Θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητη η ιδιωτικοποίηση των φυσικών πόρων και του βρόχινου νερού, αλλά και το ότι οι αποφάσεις θα πρέπει να παίρνονται από μια χούφτα εγκληματίες, που παριστάνουν τους πολιτικούς.
Εννοείται ότι πρωταγωνιστές στην επίθεση που δέχεται ο θεσμός της οικογενείας είναι σιωνιστές και υπάλληλοι του Soros.
Όχημα τους η ομάδα των ομοφυλοφίλων, που κλασικά εκπροσωπούνται από αυτόκλητους προστάτες, τους οποίους το σύστημα διόρισε, διαφήμισε και επέβαλε και οι οποίοι δήθεν υπερασπίζονται τα δικαιώματά των gay.
H καταστροφή της εννοίας του γάμου και της οικογενείας είναι στις προτεραιότητες των σχεδιασμών των ανωμάλων επικυριάρχων.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply