«ΣΟΚ!!! Χριστιανοὶ πηδοῦν μὲ φόρα καὶ λειώνουν τὰ κεφάλια …ἐξωγάμων παιδιῶν!!!»

«ΣΟΚ!!! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΗΔΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ …ΕΞΩΓΑΜΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!»

Πώς θα σας φαινόταν ένας τέτοιος τίτλος να κάνει τον γύρο του κόσμου, συνοδευόμενος από μία πειστική φωτογραφία;
Φαντάζεστε την χαρά των …χριστιανοφάγων;;;
Θα αναμετέδιδαν την «είδηση» με τρελλό πάθος, μιας και θα απεδείκνυε περίτρανα τα δολοφονικά ένστικτα των Χριστιανών, που όποτε βάζουν πόδι στην Μέση Ανατολή, σκορπούν τον θάνατο σε εκατοντάδες χιλιάδες αμάχους.

Προσοχή λοιπόν σε αντίστοιχες προβοκάτσιες που επινοούν οι σιωνιστές για να κρατούν ζωντανό το θρησκευτικό μίσος μεταξύ αλλοθρήσκων και να το χρησιμοποιούν ως εργαλείο για να τιμωρούν τους εχθρούς τους, χωρίς οι ίδιοι να μπαίνουν ποτέ στο κάδρο.

Το ίδιο έκαναν και στον Β’ ΠΠ. Με προβοκάτσιες πληρωμένων που πρακτόρων ωθούσαν τους Γερμανούς σε εκτελέσεις πολιτών, για να αναγκαστούν οι Έλληνες να ικετεύουν για την «απελευθέρωσή» τους από τους «καλούς συμμάχους».
Ομοίως οι «σύμμαχοι» ήταν αυτοί προκάλεσαν τον μεγάλο λιμό της κατοχής, κατακλέβοντας τις περιουσίες των πολιτών και προκαλώντας τον θάνατο 300.000 Ελλήνων, γεμίζοντας την χώρα με πλαστές δραχμές.

Σχετικά με τις φωτογραφίες:
Ο κύριος της φωτογραφίας με την κίτρινη στολή είναι Ισπανόςπου συμμετέχει σε έθιμο άλματος ἐπάνω από μωρά.

Baby jumping

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε έναν Ινδό θεραπευτή που εφαρμόζει δικές του μεθόδους ιάσεως.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ …ΜΙΣΗΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply