Ὁ Σιωνισμὸς πολεμᾶ τοὺς ἐχθρούς του ξεκινῶντας ἀπὸ τὰ …σχολικὰ βιβλία!!!

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Ο Σιωνισμός πολεμάει τους εχθρούς του και μέσα από τα σχολικά βιβλία.
Το είδαμε να συμβαίνει στην χώρα μας.
Το βλέπουμε να συμβαίνει κι εναντίον των Τούρκων, που πλέον έχουν μπει στο στόχαστρο των επικυριάρχων.

Γελοιογραφία σε σχολικό βιβλίο δείχνει ένα σκυλόσπιτο, επάνω στο οποίο ως όνομα του σκύλου αναγράφει «ERDOGAN». Το συγκεκριμένο σκίτσο έγινε αιτία να κληθεί ο Γερμανός Πρέσβης στην Τουρκία για να δεχθεί παρατηρήσεις.
Το είχε πρωτοδημοσιεύσει Γερμανική εφημερίδα κι εφέτος εντάχθηκε και σε σχολικό βιβλίο.
Μπορείτε να φαναταστείτε τι θα συνέβαινε αν στο σπιτάκι του σκύλου έγραφε NETANYAHU;

Προχθές στην Ελλάδα  έγινε είδηση, και κινητοποιήθηκαν όλα τα κόμματα, επειδή κάποιος έγραψε με σπρέι επάνω στα μπετά ενός μνημείου του Ολοκαυτώματος. Τα αρχικά μίας εθνικιστικής …δήθεν οργανώσεως κι ένας μαίανδρος.
Ούτε ανδρικά πέη, ούτε βρισιές, ούτε τίποτα σπουδαίο.
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ζήτησε αμέσως από την πολιτεία την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ιερού μνημείου!

Άραγε θα μας βάλουν να πληρώνουμε και ΤΡΕΙΣ οκτάωρες βάρδιες να προσέχουν μερικά μπετά;

Οι αρχηγοί όλων των κομμάτων έσπευσαν να κάνουν δηλώσεις για το …«τεράστιο» αυτό συμβάν, που συγκλόνισε τους δημοσιογράφους της κρατικής ΝΕΡΙΤ. Υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να συλληφθούν οι υπαίτιοι αυτού του «αποτρόπαιου» εγκλήματος!
Όταν ένα γελοίο καρναβάλι του Μπουτάρη κατέθεσε στεφάνι σε μνημείο του Ολοκαυτώματος  δεν ενοχλήθηκε κάποιος.
Δεν θεωρήθηκε γελοιοποίηση γιατί η σκόπιμη προώθηση της ομοφυλοφιλίας είναι μέσα στην ατζέντα…
Άρα σωπαίνουμε άπαντες.

Τα ίδια παλιοτόμαρα της πολιτικής  ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκαναν τέτοιες άμεσες και φλογερές δηλώσεις όταν οι πράκτορες του σιωνισμού και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ  βρώμιζαν (και βρωμίζουν ή βεβηλώνουν) Αρχαιολογικούς Χώρους, βεβήλωναν θρησκευτικούς χώρους και κατέστρεφαν τις υποδομές στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.                           
Η Αθήνα που μετατράπηκε, κυρίως από τους αριστερούς, στην πιο άσχημη και πιο βρώμικη πόλη του Τρίτου Κόσμου, καλείται να προστατεύσει με ευλάβεια τα …μπετά του μνημείου του Ολοκαυτώματος.
Άλλωστε …όταν πάτησε πόδι στην Αθήνα ο πρώτος Rothschild το 1847 παρακαλώ, και πάλι οι Αθηναίοι ένοιωσαν την μπότα του σιωνισμού στον σβέρκο τους.
Από τα πρώτα χρόνια της «απελευθερώσεως» η …«Ελληνική» κυβέρνηση του Όθωνα και των ξένων κομμάτων,  έλαβε το μήνυμα με οδυνηρό τρόπο.

«Το 1847 οι ελληνικές αρχές απαγόρευσαν την δημόσια περιφορά του ομοιώματος του Ιούδα του Ισκαριώτη, για να μην προσβληθεί ο βαρώνος ντε-Ρότσιλντ, ο οποίος βρισκόταν τότε στην Αθήνα. Σε αντίποινα ένα μέρος του πλήθους έκαψε την κατοικία του Ισραηλίτη Δαβίδ Πατσίφικο, Βρετανού υπηκόου και επιτίμου προξένου της Πορτογαλίας. Η βρετανική κυβέρνηση απαίτησε την καταβολή αποζημιώσεως και, τελικά, ο υπουργός των Εξωτερικών λόρδος Πάλμερστον απέκλεισε το 1850 με αγγλικά πλοία το λιμάνι του Πειραιά.»

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply