Ἡ κοινωνία τῶν …Ζόμπυ.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ …ΖΟΜΠΥ.

Αν δεν μπορείτε να συλλάβετε το νόημα του συνθήματος στον τοίχο, είναι γιατί η μάστιγα των ναρκωτικών στον χώρο της Αριστεράς έχει λάβει τερατώδεις διαστάσεις.
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος θεραπείας ενός τόσο αρρωστημένου εγκεφάλου.

Νέοι άνθρωποι που χάνουν κάθε επαφή με το περιβάλλον γίνονται στρατιωτάκια της Νέας Τάξεως,  έτοιμα να επιτεθούν στους …«δράκους» που ενοχλούν το σύστημα.
Όπως και με τις παραθρησκευτικές οργανώσεις, εξειδικευμένη προπαγάνδα και εξελιγμένες μέθοδοι στρατολογήσεως δημιουργούν τάγματα ανθρώπων-ζόμπι.


Ζόμπι εξαρτημένων από κάποιον αρχηγό, εθισμένων στην αδρεναλίνη και την βία.
Άνθρωποι που κυνηγούν την ίδια τους τη σκιά στο πάτωμα έχοντας αποκοπεί από την πραγματικότητα.

Το κτίσιμο αυτού του εικονικού κόσμου έχουν αναλάβει εργολαβικά πράκτορες που αρθρογραφούν σε ιστοσελίδες κι εφημερίδες με συγκεκριμένους κώδικες και σύμβολα αναφοράς που εύκολα αναγνωρίζουν οι μυημένοι.
Στην ίδια χώρα που ο μέσος Έλληνας αισθάνεται την μπότα των τοκογλύφων να του κόβει την ανάσα και πανικόβλητος πηδάει από τα μπαλκόνια, σε μία χώρα που διοικείται από φλούφληδες, που μόλις δεχθούν τηλεφώνημα από την Νέα Υόρκη τα κάνουν επάνω τους, ένας τραγικός συμπολίτης μας μάχεται κατά του …Ελληνικού Ιμπεριαλισμού…!
Κατά του Φασισμού…
Κατά του Ρατσισμού…
Κατά του Καντάφι…
Κατά του Ναζισμού…
Κατά του Βασιλιά…
κατά του Χίτλερ…
Κατά του Μουσολίνι…
Κατά του Μεταξά…
κατά του Τσάρου…
Και κατά του Τσέγκις Χαν.

Φαντάσματα μιας άλλης εποχής, που τα βλέπει ολοζώντανα μπροστά του να τον …απειλούν!
Προσωποποιημένα όλα μαζί στην φάτσα του κάθε χοντρού ντελιβερά της Χρυσής Αυγής.

Αυτοί που καίνε ζωντανά τα μωρά των Παλαιστινίων με βόμβες φωσφόρου, που βομβαρδίζουν νοσοκομεία και σχολεία, που έχουν πυρηνικά όπλα , που ελέγχουν τις μεγαλύτερες τράπεζες και τους πόρους του πλανήτη, που χρηματοδοτούν τρομοκράτες αποκεφαλιστές και καταστρέφουν ολόκληρες οικονομίες με μερικά τηλεφωνήματα, χρειάζονται απεγνωσμένα τον Έλληνα αριστερό από την Κοκκινιά ή και από την Εκάλη  να τους …σώσει από τον …Παναγιώταρο!
Κι ο Έλληνας λοβοτομημένος αριστερός αισθάνεται προστάτης του δικαίου την ίδια στιγμή που υπερασπίζεται τους …δολοφόνους του.

Στην πραγματικότητα αυτά τα φαντάσματα δεν καταδιώκουν ούτε απειλούν τα ξένα αφεντικά μας…

Τα αφεντικά ξέρουν ότι ο άνθρωπος υποδουλώνεται πολύ πιο εύκολα όταν αισθάνεται την διαρκή απειλή μίας τιμωρίας, για κάποια παράβαση/αμάρτημα.
Όντας ΑΥΤΟΙ οι επικυρίαρχοι στον πλανήτη μας, έχουν δημιουργήσει ένα νέο σύστημα αξιών και μία ΝΕΑ λίστα θανάσιμων αμαρτημάτων.
Στον κόσμο των επικυριάρχων μπορείς να παντρευτείς το …σκυλί σου, χωρίς να σε χλευάσει κάποιος,  αλλά δεν μπορείς να σηκώσεις το χέρι σου στις 80 μοίρες.

Μπορείς να κάνεις κερδοσκοπική επίθεση σε μία χώρα καταστρέφοντας χιλιάδες οικογένειες, αλλά δεν μπορείς να συμπαθείς τους Παλαιστινίους.

Δεν είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να καις ζωντανά 300 παιδάκια στην Γάζα…
Το ξέχασαν ήδη οι τηλεθεατές.
Μία ημέρα απησχόλησε τα ΜΜΕ, αν και ο θρήνος στην γκρεμισμένη Γάζα θα κρατήσει για πάντα.

Όμως ο ναζιστικός χαιρετισμός που έκανε ένας Χρυσαυγίτης πριν …32 χρόνια, θα παίζει κάθε ημέρα, 20 φορές την ημέρα για τα επόμενα ΔΥΟ χρόνια .

Οι επικυρίαρχοι στρέφουν την προσοχή στο ασήμαντο…
Και πίσω από τον δράκο …της Χρυσής Αυγής ελεύθεροι κι ἀνενόχλητοι κλέβουν, καίνε και σκοτώνουν δίχως καμμία συνέπεια ή πολιτικό κόστος.

Τα θύματα του Ολοκαυτώματος έχουν κάθε δικαίωμα να καίνε ζωντανά τα μωρά των Παλαιστινίων χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν.

Οι εχθροί των τοκογλύφων γίνονται με το ζόρι κι εχθροί δικοί μας, ημών των θυμάτων….
…εννοούσα ημών των Ιμπεριαλιστών!

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply