Κι ἔνᾦ ἐμεῖς ἀσχολούμεθα μὲ τοὺς …«κακούς» τῆς χρυσῆς αὐγῆς, τὸ πλιάτσικο ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!!!

ΚΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΟΥΣ …«ΚΑΚΟΥΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!!!

Και την ίδια στιγμή που τα λαμόγια του συστήματος μας δείχνουν τους χονδρούς της Χρυσής Αυγής, ελληνικές εταιρείες, με μοναδικά προνόμια καταλήγουν στα δόντια των …σιωνιστών Rothschild.

Όποιος έχει πάει στην Μήλο γνωρίζει το έγκλημα της εξορύξεως που συμβαίνει εκεί εδώ και πολλές δεκαετίες.
Αυτό το ηφαιστειακό νησί, που θα έπρεπε να ανακηρυχθεί ΜΝΗΜΕΙΟ της Φύσεως,κατεδαφίζεται σιγά-σιγά για να μετατραπεί σε βιομηχανικά υλικά.
Η ελληνική εταιρία του Κυριακόπουλου S&B είχε παρουσιάσει τρομερή ανάπτυξη, εξαιτίας της αφθονίας, της σχεδόν μηδενικής τιμής και της πανεύκολης εξορύξεως των υλικών από τα βουνά της Μήλου.
Μάλιστα εντελώς …«συμπτωματικά», μόλις πριν ένα χρόνο, θυμήθηκαν τα θέματα …υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος και πήγαν το θέμα στην Βουλή.

Ένα χρόνο μετά η S&B «συγχωνεύεται» στο απέραντο στομάχι των Rothschild.Η εταιρεία IMERYS SA ιδρύθηκε από τους Rothschild με την επωνυμία Société Penarroya—Le Nickel (SLN) …(όπως Benarroya ο ξένος ιδρυτής του «Ελληνικού» ΚΚΕ). Η αριστερά της Μοσάντ…βλέπει μονοπώλια…αλλά ποτέ δεν έχει βάλει στο στόμα της τημ λέξη του πατέρα του Κομμουνισμού …Rothschild.
Μονοπώλια για την αριστερά είναι ΜΟΝΟΝ αυτά που ΔΕΝ ελέγχονται από τους βρυκόλακες.
Και με τις δράσεις του ΠΑΜΕ φροντίζουν ώστε όλες οι επιτυχημένες Ελληνικές βιομηχανίες να …μαραζώνουν και να παραδίδονται στα χέρια των τοκογλύφων.
Όπως ακριβώς κάνουν με τους προσχεδιασμένους πολέμους, που οδηγούν σκόπιμα τα κράτη σε χρεωκοπία κι από εκεί στα δόντια των βρυκολάκων.
Γι’ αυτό οι τοκογλύφοι έχουν εκπαιδευμένα Doberman έτοιμα να πιάσουν δουλειά είτε εναντίον προσώπων, είτε εναντίον εταιρειών, είτε εναντίον ολόκληρων κρατών. 

Το όνομα του Κτήνους δεν θα το βάλουν ΠΟΤΕ στο στόμα κανένας τους.
Ούτε φυσικά κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από τους Οικολόγους.
Εννοείται ότι τώρα που ΑΛΛΑΞΕ χέρια η S&B … ΤΕΛΟΣ και στα οικολογικά προβλήματα.
Τέλος και στα προβλήματα υγείας των κατοίκων της Μήλου.
Με Οικολόγους χαρτζηλικωμένους από τον Soros και την Mossad, με τους δημοσιογράφους-πράκτορες το ίδιο, δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσετε το παραμικρό ποτέ ξανά για την IMERYS SA.

Για τους χονδρούς της Χρυσής Αυγής,που θα τους κτυπήσουν κάτω σαν κταπόδια, για να πάρουν το μάθημά τους όλοι οι υπόλοιποι που αρνούνται να προσκυνήσουν στους βρυκόλακες της τοκογλυφίας, θα μας πρήζουν νύκτα-ημέρα.. Κάθε ημέρα.
Οι αριστεράντζες της λαμογιάς  δεν μπορούν να …δουν ποιος ελέγχει το Παγκόσμιο Τραπεζικό Σύστημα, δεν τους αφορά ΠΟΙΟΣ είναι ο ιδιοκτήτης της Τράπεζας της «Ελλάδος», δεν τους νοιάζει το ότι το μονοπώλιο πρώτων υλών και τροφίμων μαζεύεται επίσης στα χέρια των τοκογλύφων, αλλά …«τρέμουν» το φάντασμα του Χίτλερ και του Μουσολίνι.
Όχι γιατί είναι ΗΛΙΘΙΟΙ  αλλά γιατί απλά …ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ πολύ καλά γι’ αυτό.
Η ζωή τους και η καριέρα τους  απογειώνεται όταν στρώνουν τον δρόμο του θηρίου της Νέας Τάξεως.
Άλλωστε ξέρουν…
Αρκεί μία λέξη παραπάνω στο facebook  για να πάρει τηλέφωνο ο …θείος Harris και να κανονίσει την καταστροφή σου.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply