Οἱ πραγματικοὶ ἐγκληματίες μένουν ΠΑΝΤΑ ἀτιμώρητοι!!!

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!!!

Οι Επικυρίαρχοι Σιωνιστές Δολοφόνοι σκοτώνουν και ΔΕΝ πληρώνουν …συστηματικά. 

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ΑΡΝΗΘΗΚΕ να προχωρήσει σε δίκη κατά του Ισραήλ, για την δολοφονία των ΕΝΝΕΑ αόπλων Τούρκων Ακτιβιστών του Πλοίου για την Γάζα σε διεθνή ύδατα, διότι έχει άλλες …προτεραιότητες! 

Πριν από λίγο καιρό οι σιωνιστές δολοφόνησαν πάνω από 350 παιδάκια στην Γάζα και τριπλάσιο αριθμό ενηλίκων αμάχων και το θέμα ήδη …ξεχάστηκε.
Ξεχάστηκαν από τα ΜΜΕ και οι δολοφόνοι των δύο Χρυσαυγιτών αλλά κι ένας τρίτος που δολοφονήθηκε λίγο αργότερα, για τον οποίο οι αρχές διέρρευσαν ότι ήταν ένας από τους …δολοφόνους των Χρυσαυγιτών.
Βλέπετε οι θάνατοι είναι καθημερινή ρουτίνα για τους πράκτορες του Σιωνισμού που δρουν σε όλες τις χώρες.
Μόνον ο Φύσσας δεν ξεχνιέται …ως μέλος της ΑΝΤΑΡCIA.

 Είπαμε άλλωστε ότι όσοι υπηρετούν τον Σιωνισμό θα δοξάζονται υποχρεωτικά νεκροί ή ζωντανοί.
Ο κουτσός δολοφόνος των μελών της Χρυσής Αυγής είναι γνωστός στις αρχές.
Μάλιστα αποφυλακίστηκε με μαζική κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα ΔΥΟ Καλάσνικοφ, τις χειροβομβίδες και τις 1500 σφαίρες που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του.
Είχε υψηλές διασυνδέσεις αλλά φυσικά δεν επενέβη η Πρεσβεία για να μην …δώσει στόχο, αλλά οι αριστεροί πράκτορες-πολιτικοί δίνοντας «πολιτικο-επαναστατικό» χαρακτήρα στην δράση του επαγγελματία δολοφόνου.
Είναι πιο εύκολο να βρείτε φωτογραφία από τον …κόλπο της Lady Gaga παρά από τον κουτσό δολοφόνο.

Οι αρχές προφανώς γνωρίζουν τους εντολείς που …σκοτώνουν και δεν πληρώνουν, αλλά επειδή είναι εξίσου διαβρωμένες, από τον προηγούμενο αιώνα ακόμα, προτιμούν να ασχοληθούν με τους …χοντρούς ντελιβεράδες της Χρυσής Αυγής, που έβαλαν στο στόχαστρο οι επικυρίαρχοι και που είναι εύκολοι στόχοι χωρίς διασυνδέσεις.
Εκτεταμένη άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον θάνατο του Φύσσα, αλλά απόλυτη συγκάλυψη για τον θάνατο του Σωκράτη Γκιόλια, των θανάτων που σχετίζονται με το C4I, των δύο μελών της Χρυσής Αυγής και του τρίτου ίσως εμπλεκομένου εκτελεστή τους. 

ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Όλοι αυτοί οι θάνατοι ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ και φυσικά είναι τόσο μεγάλα τα συμφέροντα από πίσω, που δεν θα εξιχνιαστούν παρά μόνο μετά από …δεκαετίες.
Άλλωστε ακόμα και για τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη, ενώ τον ήξεραν από την αρχή, άφησαν να περάσει ένας αιώνας για να μάθουμε ότι ήταν και …«περιούσιος»!!! 

Την μπουγάδα του Σιωνισμού ή θα την καθαρίσουν σε επίπεδο πεζοδρομίου άλλοι πράκτορες είτε οι ίδιοι οι μεγαλοδικαστές, σε επίπεδο Διεθνούς Δικαστηρίου.
«Λεκές» αίματος επάνω στους δολοφόνους πάντως δεν μένει σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση. iefimerida

Μετά αναλαμβάνουν τα ΜΜΕ να γεμίσουν την υπερφορτωμένη μνήμη των πολιτών με εκατομμύρια άχρηστες ή ψευδείς ειδήσεις, για να ξεχαστούν όλα και να συνεχίσουμε αμέριμνοι να υπηρετούμε το σύστημα χωρίς την παραμικρή ανησυχία ή υποψία.

Σίγμα

Γνωστός ο εκτελεστής των Χρυσαυγιτών! Ποιος είναι και ποια η σύνδεσή του με τον αντιεξουστή- πληρωμένο δολοφόνο της Αγίας Νάπας στην Κύπρο

Ο «κολλητός» του δολοφόνου στην Ηρακλείου, Μαμαλικόπουλος

Το βίντεο της εκτελέσεως δείχνει ότι ο εκτελεστής κουτσαίνει. Η λεπτομέρεια αυτή οδήγησε την Αστυνομία στην ταυτοποίησή του. Είναι ο αντιεξουσιαστής που είχε νοικιάσει με το δικό του όνομα αυτοκίνητο στου οποίου το πορτ-μπαγκάζ βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο. Ο τύπος έχει τραυματισεί σε τροχαίο.

Ταυτόχρονα, είναι φίλος του Μαμαλικόπουλου, του αντιεξουσιαστή που εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου στην Αγία Νάπα της Κύπρου σκότωσε σε 7 (επτά) δευτερόλεπτα 5 (πέντε) οπλισμένους μπράβους!*

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

Όπλα και πυρομαχικά στα Εξάρχεια

12 Μαρτίου 2013

Όπλα και χειροβομβίδες φέρεται να ανακάλυψε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε  ενοικιασμένο αυτοκίνητο σε ιδιωτικό πάρκινγκ στα Εξάρχεια  αλλά και σε διαμέρισμα στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σκυλίτση 4  κοντά στην συμβολή με την λεωφόρο Αλεξάνδρας. Παράλληλα έρευνες γίνονται σε σπίτι στην Νίκαια που ανήκει στην οικογένεια του βασικού υπόπτου.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει αν η ανεύρεση του οπλοστασίου σχετίζεται με την ένοπλη επίθεση εναντίον των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας  τον περασμένο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα ευρήματα σχετίζονται με έναν 35χρονο που είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2005 για κλοπή ασπίδων από τα ΜΑΤ. Ο 35χρονος είχε νοικιάσει στις αρχές Μαρτίου το ΙΧ από εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας με τo όνομά του!  Όμως δεν το επέστρεψε στον χρόνο που είχε πεί (περίπου στις 10 Μαρτίου ) με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η ΕΛΑΣ και να αναζητά το ΙΧ που εντοπίστηκε τελικώς στα Εξάρχεια (: πρεζάκιας είναι; Τέτοια ανευθυνότητα;).

Παραμένει άγνωστο ποιο ήταν το σχέδιο του 35χρονου και των συνεργών του.

Για την υπόθεση  κλοπής των ασπίδων στα ΜΑΤ   είχαν συλληφθεί τρεις συνολικά αντιεξουσιαστές που τελικώς απηλάγησαν. Άτομα από την ίδια ευρύτερη ομάδα είχε επιχειρηθεί στο παρελθόν να συσχετισθούν και με άλλες ένοπλες επιθέσεις την περίοδο 2004-2009 από περιφερειακές οργανώσεις αντάρτικου πόλης όπως η Λαϊκή Επαναστατική Δράση, η Λαϊκή Θέληση κι άλλες, χωρίς να τεκμηριωθεί ο,τιδήποτε.

Σημειώνεται ακόμη ότι ο προαναφερόμενος 35χρονος είχε συλληφθεί για ληστεία, τον Ιούνιο του 2005, σε ταμείο φορέα που οργάνωνε φεστιβάλ στην Μαλακάσα, (: Di Di Music- Rockwave). Ακόμη είχε προσαχθεί μαζί με άλλα άτομα, τον Απρίλιο του 2011, για αφισοκόλληση έξω από το σπίτι του ειδικού εφέτη-ανακριτή Κωνσταντίνου Μπαλτά, διαμαρτυρόμενος για τον χειρισμό της υποθέσεως του Επαναστατικού Αγώνα.

Στο ΙΧ βρεθηκαν δύο σακίδια πλάτης που περιείχαν δύο καλάσνικοφ, με κομμένα κοντάκια, τέσσερις χειροβομβίδες  αμυντικού τύπου, τρεις γεμιστήρες καθώς και 800 περίπου σφαίρες.
Ένοικος της πολυκατοικίας ανέφερε στο «Βήμα» ότι «υπάρχει μέσα στην πενταώροφη πολυκατοικία ισχυρή αστυνομική δύναμη και επικρατεί μεγάλη αναστάτωση».

ΒΗΜΑ

 @@@@

 Και ο «κολλητός» του, Μαμαλικόπουλος:

6/7/12:
«Αγία Νάπα: Ικανότατοι, σεσημασμένοι και έμπειροι εκτελεστές συμβολαίων θανάτου από τα Εξάρχεια και …δεν τους ήξερε η ΓΑΔΑ; «Τι παίζει» εδώ;»

Εντυπωσιακά περίεργη η υπόθεση με τους δυο αντιεξουσιαστές που συνελήφθησαν για την ΠΕΝΤΑΠΛΗ εκτέλεση στην Αγία Νάπα της Κύπρου. Πρώτα απ” όλα, «εντυπωσιακά περίεργη»για τον πολιτικό χώρο που ανήκουν. Εκτός από …γκαζάκια σε κατσαρόλες, υπάρχουν, την σήμερον ημέρα, εκπαιδευμένοι εκτελεστές στον αναρχοαυτόνομο ή αντιεξουσιατικό χώρο; Και αυτοί οι τύποι δεν έχουν επανδρώσει ΚΑΜΜΙΑ οργάνωση «Αντάρτικου Πόλεως»; Ούτε, καν, ως περιφερειακά μέλη, αφού, όπως αποδεικνύεται από την εξάρθρωση του «Επαναστατικού Αγώνα» και της «Σέχτας», κυρίως, αλλά ακόμη και των «Πυρήνων της Φωτιάς», αυτοί δεν είχαν καμμία συμμετοχή;

Κατά δεύτερο λόγο, άνθρωποι που εκτέλεσαν εντός ΕΠΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΠΕΝΤΕ(ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ;) ΜΠΡΑΒΟΥΣ, με σφαίρες στο κεφάλι και τον θώρακα, ήτοι, είναι υπερ- εκπαιδευμένοι και έμπειροι εκτελεστές συμβολαίων θανάτου, υπάρχει περίπτωση να μην έχουν εκτελέσει και άλλα παρόμοια συμβόλαια στο παρελθόν; Αυτός ή αυτοί που απευθύνθηκαν σε αυτούς για να τους «φέρουν εις πέρας» μια τόσο απαιτητική φονικού επαγγελματισμού ενέργεια/»δουλειά», είναι δυνατόν να μην ήξεραν ότι είχαν επιτυχίες σε ανάλογα περιστατικά εκτελέσεων, ώστε να τους επιλέξουν; Και αν τους ήξεραν οι παράνομοι- γκάνκστερ, είναι δυνατόν να μην τους ήξερε η ΓΑΔΑ;

—————————

* Το βίντεο- ντοκουμέντο που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία, περιέχει ίσως το σημαντικότερο στοιχείο των ερευνών ικανό να  οδηγήσει τις διωκτικές αρχές στην ταυτότητα του ψυχρού εκτελεστή.

Το περπάτημα πρόδωσε τον δολοφόνο; 

Ταυτότητα που όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί, αποκαλύπτεται  με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, από το περπάτημα του αδίστακτου εκτελεστή που δείχνει εμφανώς να έχει δυσκολία στην κίνηση. Αυτή η λεπτομέρεια προκαλεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση των ερευνών, καθώς περιορίζει εντυπωσιακά τον κύκλο των υπόπτων και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τώρα την προσοχή τους  ως αναφορά στην ταυτότητα του εκτελεστή, σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ο 35αρης με το οπλοστάσιο 
Ένας από τους  βασικούς  υπόπτους, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να είναι  ένας 35χρονος αντιεξουσιαστής,  που κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστείες αλλά και για επιθέσεις κατά αστυνομικών των ΜΑΤ στην περιοχή των Εξαρχείων. Τότε μάλιστα είχε προφυλακιστεί για μερικούς μήνες. Τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο, μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών μετά τον τυχαίο εντοπισμό ενός μικρού οπλοστασίου που είχε ξεχάσει, στο πορτ μπαγκάζ ενός νοικιασμένου αυτοκινήτου. Ήταν δύο τσάντες με σφαίρες, πολεμικά όπλα και χειροβομβίδες.

Λίγες ώρες αργότερα η αντιτρομοκρατική έκανε έφοδο στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια αλλά ο 35χρονος είχε προλάβει να εξαφανιστεί.  Όπως λένε οι αστυνομικοί κατά το παρελθόν είχε κτυπήσει σε τροχαίο ατύχημα και έκτοτε αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα.

Έρευνες και στην Κύπρο 
Οι έρευνες των διωκτικών αρχών επεκτάθηκαν και στην Κύπρο, καθώς ένας στενός φίλος του βασικού υπόπτου της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, βρίσκεται προφυλακισμένος στην Λάρνακα, κατηγορούμενος για την στυγερή δολοφονία 5 οπλισμένων σωματοφυλάκων ενός επιχειρηματία στην περιοχή της Αγίας Νάπας.
Λίγες μόλις ώρες μετά την δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, οι Κύπριοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο κελί όπου κρατείται ο 30χρονος. Ήθελαν να δουν εάν είχε κρυμμένο κάποιο κινητό τηλέφωνο καθώς υποπτεύθηκαν ότι θα μπορούσε να είχε επικοινωνήσει με κάποιους στην Αθήνα για την δολοφονική επίθεση.

Δύο  πολύνεκρες ένοπλες επιθέσεις σε Ελλάδα και Κύπρο,  που έχουν κοινό παρονομαστή την αγριότητα και την δολοφονική μανία των ανθρώπων που πάτησαν  την σκανδάλη σκορπίζοντας το θάνατο.

star.gr
 
UP_DATED, 10/11:Σαφείς ενδείξεις φαίνεται πως έχει, πλέον, η ΕΛ.ΑΣ. για τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης με θύματα τους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Οπως αναφέρει το «Βήμα της Κυριακής», πρόκειται για έναν νεαρό ο οποίος είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε ένοπλες επιθέσεις αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος, ενώ η πιθανή εμπλοκή του αναδείχθηκε αρχικά από το βίντεο από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Εκείνο που κίνησε το ενδιαφέρον των Αρχών ήταν ο σωματότυπος του εκτελεστή, αλλά και το ιδιότυπο βάδισμά του, ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ. αποφεύγει να τον προσαγάγει προτού τεκμηριώσει πλήρως την εμπλοκή του μέσω ανάλυσης κλήσεων, παρακολουθήσεις και άλλες ενέργειες.

Από την αστυνομία εμφανίζονται σίγουροι ότι οι συμμετέχοντες στη δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών θα έχουν φροντίσει να έχουν άλλοθι για το απόγευμα της δολοφονίας, ωστόσο, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. συλλέγουν προσεκτικά στοιχεία χωρίς να αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.
 
Πηγή- iefimerida.gr 
(: Με πληροφορίες του «Βήματος»- Βασ. Λαμπρόπουλου. ΟΛΟΙ επιβεβαιώνουν όσα είχαμε γράψει, αμέσως, μόλις, εμφανίστηκε το βίντεο της Αστυνομίας)

 &&&&

UP_DATED12/11:Η κινητική δυσκολία στο θανάσιμο βάδισμά του και με  μοναδικό μέχρι τώρα «στοιχείο ενοχής» τον ψιλόλιγνο  σωματότυπο του,  οι διωκτικές αρχές συνθέτουν  βήμα βήμα το προφίλ του «φαρμακοχέρη» δολοφόνου που σκότωσε με χαριστικές βολές στο κεφάλι  τα δυο νεαρά μέλη της Χρυσής Αυγής  στο Νέο Ηράκλειο. Επιτελείς της Κατεχάκη εκφράζουν φόβους για την προσωπική «βεντέτα» που έχει ανοίξει ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στον οποίο και έχουν διαμηνύσει πως αποτελεί πλέον τον νούμερο έναν στόχο, μετά και το τελευταίο μακελειό.

Η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία αναζητά 35χρονο αναρχικό αλλά και το άλλοθι που θα εμφανίσει για το βράδυ της πρόπερασμένης Παρασκευής, όταν  ο εκτελεστής  άδειασε δώδεκα βολίδες των εννέα χιλιοστών, στην μανία του να σκοτώσει και τους τέσσερις της παρέας, που κοντοσκέκονταν στον πεζόδρομο της Μεγάλου Κωνσταντίνου. Νομικοί κύκλοι ωστόσο χαρακτηρίζουν «όψιμη» την στοχοποίηση του 35χρονου, από την στιγμή που είναι ήδη σεσημασμένος.

Οι φόβοι της ΕΛ.ΑΣ  για τον κ. Κασιδιάρη, ενισχύθηκαν όταν διαπίστωσαν ότι ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής  μιαν ημέρα μετά την άρση της ασυλίας του από τη Βουλή, για το χαστούκι που έδωσε στη Λιάνα Καννέλη,  κατηγόρησε στις 14 του περασμένου Μαρτίου ανοικτά τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι «στηρίζουν τρομοκράτες».

Αναμφίβολα τώρα το έναυσμα για την εσπευσμένη επιλογή του στόχου ήταν η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, αλλά τον περασμένο Μάρτιο ο  εκπρόσωπος τύπου του κόμματος του Μιχαλολικάκου έδωσε στη δημοσιότητα σχετικό  κείμενο από το 2006, όταν Κινήματα, Κόμματα, δημοσιογράφοι και συνδικαλιστές  προσυπέγραφαν  για την αποφυλάκιση τριών αντιεξουαστών, (:  Παναγιώτη Ασπιώτη, Γιώργου Καλαϊτζίδη και Πέτρου Καρασαρίνη), που είχαν συλληφθεί παλαιότερα για κλοπή ασπίδων από τα ΜΑΤ. Στο κείμενο που δημοσιεύτηκε στις 28-5-2006, φέρεται να υπογράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τρεις Βουλευτές του κόμματος του. Ανάμεσα όμως στους τρεις προφυλακισμένους ήταν και ο 35χρονος (: Ασπιώτης), τον οποίο θεωρούν σήμερα οι αρχές ως  «ύποπτο» για το μακελειό στο Ν. Ηράκλειο.

Ο αναρχικός είχε συλληφθεί  τον Ιούλιο του 2005, όταν μαζί με δυο συντρόφους του, κατηγορήθηκαν πως τον Μάϊο του ιδίου έτους, είχαν αρπάξει ασπίδες από αστυνομικούς των ΜΑΤ ύστερα από επίθεση αναρχικών στα Εξάρχεια. Μάλιστα οι αναρχικοί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, είχαν αναρτήσει την  φωτογραφία τους στο διαδίκτυο, χλευάζοντας τους αστυνομικούς και κρατώντας τις ασπίδες ως λάφυρα στα χέρια τους. Ο αναρχικός που σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο  της ΕΛ.ΑΣ είχε μείνει όπως και οι δυο συγκατηγορούμενοί του, αρκετούς μήνες προφυλακισμένος για την υπόθεση και είχε αποφυλακιστεί τον Ιούνιο του 2006. Το κείμενο συμπαραστάσεως αφορούσε στην επικείμενη συνεδρίαση της 1ης Ιουνίου του Συμβουλίου Εφετών που θα απεφάσιζε για την αποφυλακισή τους ή όχι.

Τον περασμένο Μάρτιο πάντως ο  Ηλίας Κασιδιάρης σε δηλώσεις του κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ  ότι οι υπογράφοντες υπερασπίστηκαν έναν αναρχικό τρομοκράτη. «Ολος ο ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε,  «αποφυλάκισε έναν τρομοκράτη που από τις μολότοφ πέρασε στα καλάσνικοφ …». Kαι αυτό επειδή ο 35χρονος έχει ταυτοποιηθεί ως ο ενοικιαστής του αυτοκινήτου που στις 12 Μαρτίου βρέθηκε σε πάρκινγκ της οδού Νοταρά στα Εξάρχεια, έμφορτο στο πορτπαγκάζ με δυο Καλάσνικοφ, τέσσερις χειροβομβίδες και περίπου 950 σφαίρες. Σε έρευνα που επακολούθησε στην οδό Σκυλίτση 4 στα Εξάρχεια, ανάμεσα σ’ άλλες σημειώσεις με αναφορές στον «Επαναστατικό Αγώνα» βρέθηκαν  και έντυπες ενδείξεις με την φράση: «Πίσω γουρούνια … έχουμε σκυλιάσει ..!».

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο κ. Κασιδιάρης όταν απεκαλύφθη η ταυτότητα του δράστη  στα μέσα του περασμένου Μαρτίου στράφηκε κατά της υποστηρίξεως που του είχαν παράσχει το 2006 οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για την επιχείρηση: «Ασπίδες των ΜΑΤ». Σε ηλικία 29 ετών ο ίδιος αναρχικός και πιο συγκεκριμμένα το πρωί της 12-3-2007 είχε συλληφθέι  στα Καμίνια του Πειραιά, για ληστεία που είχε γίνει τον Ιούνιο του 2005, σε χώρο μουσικών εκδηλώσεων, στην Μαλακάσα. Η ληστεία είχε γίνει από αγνώστους που φορούσαν κουκούλες στις 25 Ιουνίου 2005, στον χώρο διεξαγωγής του Rock Wave Festival, στο 37,5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας. Οι δράστες είχαν επιτεθεί με κλομπ σε υπαλλήλους της ιδιωτικής ασφαλείας, που βρίσκονταν στην είσοδο του χώρου και είχαν αρπάξει 7.000 ευρώ και 2.000 μάρκες-κουπόνια.

Βασίλης Χήτος

φίμωτρο

ΥΓ. Στα υπ΄ όψιν: Όλες οι πληροφορίες- πηγές είναι υπερ_καθεστωτικές.  Είναι αυτά που η Αστυνομία τούς διαρρέει…

Η ερώτηση είναι μία: Αφού ήξεραν ότι υπήρχαν κάμερες, (για να μην πούμε και για αυτόπτες μάρτυρες, 7 το βραδάκι στην Ηρακλείου), ΓΙΑΤΙ έστειλαν κουτσό εκτελεστή, πράγμα που θα ταυτοποιούσε 100% τον Ασπιώτη; (Θεωρούμε ότι αυτός δεν το ήξερε, αν και θα έπρεπε να έχει κάνει και ο ίδιος αυτοψία. Αλλά, όπως απέδειξε το ότι ενοικίασε με τα στοιχεία του αμάξι και το έκανε… οπλοστάσιο, υποθέτουμε ότι είναι ανεύθυνο άτομο, οπότε, όχι μόνο πίστεψε ό,τι του είπαν, αλλά ούτε τσεκάρισε και ο ίδιος).

&&&&

UP_DATED, 13/11:

ΕΛ.ΑΣ: Ίδια φιγούρα στις επιθέσεις Alter και Ν. ΗρακλείουΟ σωματότυπος και οι κινήσεις του δολοφόνου που εκτέλεσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο αποτελούν το κλειδί στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και κυρίως στην προσπάθεια αναζήτησης της ταυτότητάς του μέσω «διασταύρωσης» με άτομα που πήραν μέρος σε άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις και έχουν καταγραφεί σε βίντεο.

Ένα άτομο, λοιπόν, του ίδιου χαμηλού αναστήματος, με την ίδια σωματοδομή και τις ίδιες κινήσεις με αυτές του δολοφόνου στο Νέο Ηράκλειο εμφανίζεται σε βίντεο της επιθέσεως στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, το 2009. Την ευθύνη για την επίθεση είχε αναλάβει η «Σέχτα Επαναστατών». Ο νεαρός, μάλλον, δράστης είναι ένας από εκείνους που γαζώνουν τα ΙΧ δημοσιογράφων και υπαλλήλων του σταθμού. Η διαπίστωση αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα στην εξιχνίαση της υποθέσεως.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στέκονται ιδιαίτερα στο ύψος, στην σωματοδομή και στις κινήσεις του δράστη που πυροβόλησε τους τρεις νεαρούς αφού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, «το χαμηλό ύψος και ο τρόπος αφίξεως και φυγής του μειώνουν καθοριστικά τον κύκλο των υπόπτων με βάση τα αρχεία που έχει η ΕΛ.ΑΣ. από σειρά υποθέσεων κρατικής και δημόσιας ασφάλειας…».
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., λοιπόν, υπενθυμίζουν ότι αντίστοιχα με την επίθεση του Νέου Ηρακλείου διαθέτουν δύο βίντεο (ένα δεν έχει προβληθεί ποτέ) από τον χώρο πάρκινγκ του τηλεοπτικού σταθμού Alter, όπου το βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου 2009 σημειώθηκε η δεύτερη επίθεση της οργανώσεως «Σέχτα Επαναστατών». Η οργάνωση είχε ξεκινήσει την δράση της δύο εβδομάδες νωρίτερα με την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού. Την επίθεση στο Alter ακολούθησαν οι δολοφονίες του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα και το καλοκαίρι του 2010 του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Εικόνα 1: Η στιγμή που ο δράστης ετοιμάζεται να σηκώσει το όπλο και να πυροβολήσει τον Μανώλη Καπελώνη, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Νέο Ηράκλειο.
Εικόνα 2: Η «μεταφορά» της φιγούρας του δράστη στο ύψος του θύματος αποκαλύπτει την χαρακτηριστική

Στο βίντεο που καταγράφει την σκηνή της δολοφονίας των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής υπάρχει ένα «σαφές» πλάνο που προσδιορίζει την διαφορά ύψους του δράστη. Όπως φαίνεται στην εικόνα 1, σε πρώτο πλάνο καταγράφεται ο δράστης με λευκό τζόκεϊ ή κουκούλα να στοχεύει τον Μανώλη Καπελώνη, που, όπως και το άλλο θύμα της επιθέσεως Γιώργος Φουντούλης, ήταν ύψους περίπου 1,80-1,85 μ. Η μεταφορά της φιγούρας του δράστη (εικόνα 2) ακριβώς στο ύψος του άτυχου Καπελώνη λίγο πριν αυτός καταρρεύσει από τους πυροβολισμούς, είναι ενδεικτική της διαφοράς αναστήματος και επιβεβαιώνει την άποψη περί μικροκαμωμένου δράστη.
Η «αναγωγή» της εικόνας γίνεται με το δεδομένο ότι ο δράστης που εικονίζεται σε πρώτο πλάνο στην πρώτη εικόνα έχει, προφανώς λόγω της προοπτικής, μεγαλύτερο περίγραμμα. Και έτσι η μετακίνηση του περιγράμματός του προς τα πίσω επιβεβαιώνει την καθοριστική διαφορά ύψους που βεβαίως είναι ακόμη μεγαλύτερη απ΄ ό,τι φαίνεται στην «εικόνα 2».

Όμως και οι φωτογραφίες από την επίθεση στο Alter, τον Φεβρουάριο του 2009, είναι χαρακτηριστικές και ίσως δίνουν μία συγκεκριμένη κατεύθυνση στις έρευνες. Η επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού σημειώθηκε στις 19.15. Τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες και τα οποία έφεραν κράνη και κουκούλες πλησίασαν τις εγκαταστάσεις του σταθμού στην οδό Λεονάρδου, στο Μπουρνάζι, και πυροβόλησαν τα παρμπρίζ τεσσάρων αυτοκινήτων, με δύο όπλα, 12 φορές. Διαπιστώθηκε ότι τα όπλα ήταν τα ίδια που είχαν χρησιμοποιηθεί και στην επίθεση κατά του αστυνομικού τμήματος Κορυδαλλού (ένα Scorpion και ένα πιστόλι των 9 μμ.) και τα οποία ήταν τα όπλα-σφραγίδες της «Σέχτας». Αμέσως μετά οι δράστες επιβιβάστηκαν στις μοτοσικλέτες τους και απομακρύνθηκαν.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, αλλά και στις φωτογραφίες που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, στο μακρινό πλάνο από την αρχική φάση της επιθέσεως στο Alter εικονίζεται ένας από τους δράστες που είναι χαμηλού αναστήματος ενώ ακριβώς δίπλα του είναι ένας άλλος αρκετά ψηλός. Άτομο με τον ίδιο σωματότυπο είχε εμφανισθεί και σε άλλες ενέργειες της «Σέχτας». Από την δεύτερη φάση της επιθέσεως στο Alter φαίνεται ο ίδιος μικρόσωμος δράστης, δεξιά με μαύρο παντελόνι και «πράσινο» ρούχο, και ακριβώς αριστερά του το προαναφερόμενο σχετικά ψηλό άτομο (με «καφέ» μπουφάν και μαύρο παντελόνι).
 
Debunking
Ελπίζω στο όνομα της επιστήμης να έχουν κάνει κάτι περισσότερο στην Αστυνομία από το να μεταφέρουν την εικόνα του δράστη με photoshop δίπλα στο θύμα για να βρουν το ύψος..Γιατί με την προοπτική αναγωγή έκαναν και τον Elijah Wood να φαίνεται χόμπιτ σε σχέση με τους υπόλοιπους στις ταινίες. Η θέση των θυμάτων, το ύψος των θυμάτων, η απόσταση, το σημείο και ο φακός της κάμερας είναι δεδομένα οπότε το ύψος μπορεί να βρεθεί με κανονικές μεθόδους και όχι μπακάλικες γιατί αλλιώς θα ψάχνουν τον Τουλούζ Λωτρέκ στο τέλος.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply