Ἡ τέχνη τῆς φιμώσεως τῶν ….«ἐχθρῶν» τῆς ἀνθρωπότητος.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΕΩΣ ΤΩΝ …«ΕΧΘΡΩΝ» ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΟΤΟΣ

Δύο χρόνια τώρα, κάπου 200.000 νεκροί…
Αμερικανοί, Ισραηλινοί βομβαρδίζουν σε Συριακά εδάφη…
100.000 μισθοφόροι αποκεφαλιστές προσπαθούν να ανατρέψουν τον Άσαντ…

Και τώρα σκεφτείτε …ΠΟΣΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ αφιέρωσαν οι πράκτορες-δημοσιογράφοι για να ακουστεί η φωνή του;
Σ’ αυτόν που υποτίθεται είναι ο «κακός δικτάτορας» (όλοι οι εχθροί του Σιωνισμού είναι …«κακοί» άλλωστε) και που πρέπει, όχι απλά να ανατραπεί με οποιοδήποτε κόστος σε ανθρώπινες ζωές και σε καταστροφές ολόκληρων πόλεων, αλλά , αν γίνεται, να εξοντωθεί ο ίδιος προσωπικά με παραδειγματικό τρόπο, όπως ο Σαντάμ και ο Καντάφι.

Αμφιβάλλω αν κάποιοι έχουν ακούσει έστω την χροιά της φωνής του «τέρατος» που λέγεται Bachar Al Assad, ο οποίος τόλμησε να αποστειρώσει την χώρα του από τα σκουλήκια της τοκογλυφίας και του σιωνισμού.
Μπορείτε να τον ακούσετε σε μία συνέντευξη που παραχώρησε το 2013 σε αμερικάνικο κανάλι…
Κι επειδή από την συνέντευξη είδαν ότι ΚΕΡΔΙΖΕΙ και δεν ΧΑΝΕΙ τις εντυπώσεις, φρόντισαν να …«παίξει» χωρίς πολλή διαφήμιση.
Ήταν η εποχή που προσπαθούσαν με πλαστά στοιχεία να τον κατηγορήσουν για χρήση χημικών όπλων, ώστε να νομιμοποιηθεί μία ακόμα εισβολή από τους μισθοφόρους του Σιωνισμού στο ΝΑΤΟ.

Η συνέντευξη είναι στα Αγγλικά.
Αν ήταν της Lady Gaga θα την είχαν παίξει όλα τα κανάλια μεταφρασμένη…

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply