Στραγγαλίζοντας τὴν ῥωσσικὴ οἰκονομία.

Εκτός από την τεχνητή πτώση της τιμής του πετρελαίου, τώρα που αυξάνεται η ζήτηση, οι επικυρίαρχοι μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους εκτός Ρωσσίας, προκειμένου να στραγγαλίσουν την Ρωσσική οικονομία και να αποδυναμωθεί ο Πούτιν.
Ο πόλεμος συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα.
Οι οικονομικές απώλειες θα είναι μεγάλες και στις δύο πλευρές.

Οι Έλληνες αισθάνονται πολύ πιο κοντά στον Πούτιν αλλά η κυβέρνηση «μας» υπηρετεί τα συμφέροντα του σιωνισμού.
Οι σιωνιστές φροντίζουν να εκλέγουμε την κυβέρνηση που τους εξυπηρετεί, δίνοντάς μας την ψευδαίσθηση ότι πρόκειται για …αυθόρμητη και περιστασιακή επιλογή.

Σίγμα
———-

Ρωσία: 130 δισ. δολάρια θα «γίνουν» καπνός από την οικονομία της χώρας

Κεφάλαια ύψους 130 δισ. δολαρίων θα «φύγουν» από την Ρωσσία, έως το τέλος του 2014, σύμφωνα με το Bloomberg, το οποίο επικαλείται τον Ρώσσο υπουργό Οικονομικών Anton Siluanov.

Αν η εκροή του συγκεκριμένου ποσού επαληθευτεί, θα αποτελέσει την μεγαλύτερη έξοδο κεφαλαίων από την χώρα, από την οικονομική κρίση του 2008 και έπειτα.

Η συγκεκριμένη κατάσταση, οφείλεται στην πτώση κατά 23% του ρουβλίου, έναντι του δολαρίου, τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ ενισχύεται από την πτώση της τιμής του πετρελαίου, που στραγγαλίζει την ρωσσική οικονομία.

Για να καταλάβει κάποιος το μέγεθος του ποσού που θα χαθεί από την ρωσσική οικονομία, το ΑΕΠ της Ουκρανίας, ήταν το 2013 στα 177 δισ. δολάρια.

Όπως σημείωσε ο Siluanov, το ρούβλι θα βρεθεί και κατάσταση ισορροπίας, πριν να αρχίσει η άνοδός του, με την ρωσσική κεντρική τράπεζα να ξοδεύει, περίπου 26 δισ. δολάρια σε συναλλαγματικά αποθέματα μέχρι τον Οκτώβριο, σε μια προσπάθεια να στηρίξει το ρωσικό νόμισμα έναντι του δολαρίου και του ευρώ.

ΠΗΓΗ

Leave a Reply