Ἀναβαπτιζόμεθα …πνευματικῶς ὅταν παρακολουθοῦμε τὶς gay παρελάσεις τῶν Μπουτάρηδων.

Στην ίδια πόλη που συνεχώς απεγνωσμένοι νέοι άνθρωποι αυτοκτονούν, εξαιτίας των τοκογλύφων, που μας ληστεύουν με εκδικητική μανία, οι τοπικοί άρχοντες έχουν στο μυαλό τους αποκλειστικά την προώθηση της άρρωστης ατζέντας της Νέας Τάξεως.
Καταπολέμηση της ομοφοβίας… Λες και κάποιος τους εξουσιοδότησε να μας διδάξουν αυτοί οι τύποι τι θα φοβόμαστε και τι όχι.

Αυτοί οι …«πάνσοφοι» κι …«ανώτεροι» μπούφοι που μας θεωρούν χαμηλού επιπέδου και ρατσιστές είναι και οι αυτόκλητοι επιμορφωτές κι εκπολιτιστές της οπισθοδρομικής μάζας, στην οποία οι ίδιοι δεν ανήκουν.
Βαθειά ρατσιστές οι ίδιοι, αφού θεωρούν τους υπολοίπους καθυστερημένους, που βλέποντας με το ζόρι τις γελοίες κι εξευτελιστικές για τους gay παρελάσεις, θα …αναβαθμιστούν πνευματικά και θα φτάσουν στο …«ανώτερο» επίπεδο του Μπουτάρη.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Ἀναβαπτιζόμεθα …πνευματικῶς ὅταν παρακολουθοῦμε τὶς gay παρελάσεις τῶν Μπουτάρηδων.

Leave a Reply