Ἀπηγορευμένες …ἔννοιες!!!

ΑΠΗΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ!!!

Δείτε προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποίησε ο Ερντογάν, κτυπώντας στα θεμέλια των …αξιών της Νέας Τάξεως, που φυσικά σερβίρονται ως …πολιτισμός και ανθρώπινα δικαιώματα.
Πίσω από αυτές τις λέξεις έχουν καμουφλαριστεί οι μεγαλύτερες γενοκτονίες που διαπράχθηκαν από αυτούς που δήθεν κόπτονται για τις ανθρώπινες αξίες.

Ο Ερντογάν κτυπά στοχευμένα όλες τις εφευρέσεις του Σιωνισμού:
Τον Κομμουνισμό, τον Φεμινισμό, τις Εκτρώσεις, το Χάπι της Επομένης Ημέρας και την Ισότητα των δύο φύλων… (έννοιας μέσω της οποίας προωθήθηκε και ο γάμος των gay).
Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά καθαρά προσχηματικά, καθώς τα κέντρα που δήθεν αγωνίζονται γι’ αυτά, είναι τα ίδια κέντρα αποφάσεων, που αφανίζουν όποιον λαό ή ηγέτη βρεθεί στο δρόμο τους …

Και φυσικά στηρίζουν αποκλειστικά ΜΟΝΟΝ ό,τι βολεύει στους σχεδιασμούς τους κι όχι ό,τι είναι πραγματικά απαραίτητο για την ανθρωπότητα γενικότερα.
Ο Ερντογάν μιλάει για ΘΡΗΣΚΕΙΑ, για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ και για την ανάγκη διαφορετικής αντιμετωπίσεως μίας γυναίκας που ο ΦΥΣΙΚΟΣ της ρόλος είναι η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ.
Θα φιλούσε τα πόδια της μητέρας του από ευγνωμοσύνη, δήλωσε ο Ερντογάν

Οι επικυρίαρχοι και οι ύαινες των ΜΜΕ όρμηξαν να τον κατασπαράξουν και να τον εμφανίσουν ως …οπισθοδρομικό. Χρησιμοποίησε όρους κι έννοιες που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μπουν σε διαπραγμάτευση.
Το σύστημα δεν θέλει να σκεφτούμε ότι η σημερινή ελίτ και οι επιτυχημένοι της κοινωνίας προέρχονται από παραδοσιακές οικογένειες με μητέρες νοικοκυρές κι όχι από φεμινιστικά κοινόβια.
Δεν θέλει να σκεφτούμε ότι κάποτε αρκούσε να δουλεύει ο πατέρας για να ζει άνετα ολόκληρη η οικογένεια.
Οι επικυρίαρχοι δεν θέλουν να σκεφτούμε ότι η απουσία της μάνας  θα επιτρέψει στο σύστημα να παραμορφώσει ψυχικά και πνευματικά τα παιδιά, ώστε να γίνουν εκούσιοι ή ακούσιοι υπηρέτες και υποστηρικτές του.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Ἀπηγορευμένες …ἔννοιες!!!

Leave a Reply