Ἡ πραγματικὴ σύστασις τοῦ ISIS καὶ οἱ ὑποστηρικτές του.

Σε επικοινωνιακό επίπεδο ο Σιωνισμός επιτίθεται μέσω των χιλιάδων ΜΜΕ που ελέγχει κατά οποιουδήποτε αντιστέκεται.
Δημοσιογράφοι-Ύαινες είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να κατασπαράξουν, για λογαριασμό των Σιωνιστών, οποιονδήποτε διανοηθεί να διαδώσει …την αλήθεια .

Σε στρατιωτικό επίπεδο οι εχθροί του Σιωνισμού έχουν να αντιμετωπίσουν την ISIS.
Ανθρωπόμορφα τέρατα, δήθεν μουσουλμάνοι, που όμως έχουν εξειδικευθεί στους αποκεφαλισμούς κανονικών μουσουλμάνων, έχοντας εκπαιδευθεί κι εξοπλιστεί από το Ισραήλ, του οποίου τα συμφέροντα υπηρετούν από την πρώτη στιγμή.

 

Η παγκόσμια κοινότητα που ελέγχεται από τα συγκεκριμένα συμφέροντα παραμένει αδρανής και δίνει ΟΛΟ τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται η ISIS για να απαγάγει, να κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά και να τα χρησιμοποιήσει ως αναλώσιμες μονάδες αυτοκαταστροφής εναντίον στόχων.
Το παντοδύναμο Ισραήλ, όχι μόνο δεν ανησυχεί για την αυξανόμενη ισχύ που συσσωρεύει η ISIS, αλλά την υποβοηθάει μυστικά με όλους τους δυνατούς τρόπους. Οι Αμερικανοί …«δήθεν» τους βομβαρδίζουν, αλλά τελικά τους παρέχουν συνεχώς ισχυρότερα οπλικά συστήματα …«κατά λάθος». Αν τελειώσουν κάποτε με τον Άσαντ, θα πάρει σειρά η Τουρκία και μέσω Τσετσενίας θα ετοιμαστούν για επίθεση στην Ρωσσία.

Ένα καράβι μπορεί να ξεφορτώσει τέτοια Doberman της ISIS οπουδήποτε στον κόσμο για να αναλάβουν την δημιουργία τρόμου και χάους, χωρίς ο κόσμος να γνωρίζει τους πραγματικούς εντολείς.
Η εκπαίδευση των μελών της ISIS θυμίζει εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων. Οι πολεμιστές της καλούνται να αποκεφαλίσουν ανθρώπους, ως μέρος της εκπαιδεύσεώς τους, κάτι που κανένας μέσος στρατιώτης τακτικού στρατού δεν αντέχει ούτε να το δει να συμβαίνει.

Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι πολλά από τα μέλη της ISIS βρίσκονται εκεί παρά την θέλησή τους.
Αιχμάλωτοι αναγκασμένοι να εκτελούν τις εντολές των αρχηγών για να μην βρεθούν οι ίδιοι στην θέση των θυμάτων τους. Κι αυτοί οι άνθρωποι εκτός από το ό,τι θα αναγκαστούν να σφάξουν και να σκοτώσουν με το ζόρι, πιθανότατα θα πεθάνουν επίσης από τα εχθρικά πυρά, ως κανονικά μέλη της ISIS, ή σε επιθέσεις αυτοκτονίας, για να γίνουν μάρτυρες με το …ζόρι.

Ακριβώς όπως συνέβαινε με τους νέους που απήγαγε και στρατολογούσε δια της βίας το ΚΚΕ κατά τον εμφύλιο. Όχι μόνο τους στερούσαν την ελευθερία της επιλογής αλλά τους έστελναν μπροστά για να πέσουν στις ενέδρες ή στα ναρκοπέδια του στρατού και να ανοίξει ο δρόμος  να περάσουν με ασφάλεια για τους απαγωγείς τους.

Σίγμα

Υ.Γ. Σε αναζήτηση στο google εμφανίζονται όλα τα ήδη ψυχασθενών που σακατεύουν παιδιά και τις αυριανές κοινωνίες μας…
Αυτές οι εικόνες ...ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ τον …πολυτισμένο μας κόσμο!!!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply