Ἔρχεται ἡ ἀνατροπὴ τῆς …«ἀνατροπῆς»!

Έρχεται η ανατροπή της ανατροπής …κοινώς η κλασική αναμενομένη κωλοτούμπα …που λίγοι θα αντιληφθούν ως απάτη …πριν τις εκλογές.
Λίγο μετά τις εκλογές, όπως συνέβη και σε πολλούς Πασόκους, θα αναρωτιούνται αν έπαθαν εγκεφαλικό την ώρα που ψήφιζαν και δεν κατάλαβαν τι μας ετοίμαζαν…

Σίγμα

Ο Μηλιός διαβεβαιώνει τραπεζίτες στο Σίτι: «Δεν θα είμαστε όσο ανατρεπτικοί λέμε»

ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Την διαβεβαίωση ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είναι τόσο επιθετική και ανατρεπτική όσο λέει, φέρεται να έδωσε ο Γιάννης Μηλιός σε τραπεζικά στελέχη του City του Λονδίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Action24, στις επαφές που είχε στο Λονδίνο ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός, με στόχο να αναλύσει σε τραπεζικά στελέχη του City ποια θα είναι η πολιτική που θα ακολουθήσει το κόμμα του εάν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, εμφανίστηκε απολύτως καθησυχαστικός.

Σε κλειστή συνάντηση με στελέχη του Hellenic Bankers Association του Λονδίνου ο κ. Μηλιός – σύμφωνα με το Action24 – είπε ότι το κόμμα του «δεν θα ακολουθήσει ακραίες συμπεριφορές, ούτε θα είναι τόσο επιθετικοί και τόσο ανατρεπτικοί όσο ακούγονται τώρα στην Ελλάδα».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας τα στελέχη του κόμματος, γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και η ρητορική τους είναι καθαρά για να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες ψήφοι στις εκλογές.

Σε ό,τι αφορά στις επαφές που επιθυμούν να έχουν με τα επενδυτικά funds στο Λονδίνο και με τεχνικούς επενδυτές αμοιβαίων κεφαλαίων και hedge funds, ο κ. Μηλιός είπε ότι στόχος του ιδίου και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι «να καθησυχάσουν τις αγορές» για την πολιτική που θα ακολουθήσει η Ελλάδα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία.
Σήμερα ή αύριο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξουν να έχουν επαφές με στελέχη της Deutsche Bank και της Nomura.

Αννα Ασημακοπούλου: «Τον λόγο πλέον έχει ο Λαφαζάνης και η Ισκρα»

Φυσικά την ευκαιρία άδραξε η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ιωαννίνων, Άννα Ασημακοπούλου που κατηγόρησε την Κουμουνδούρου: «Ότι λένε συνεχώς ψέμματα για να υποκλέψουν την ψήφο των Ελλήνων το ήξεραν όλοι. Τώρα αποκαλύπτεται πως λένε ψέμματα στους Έλληνες και αλήθειες στο Σίτι του Λονδίνου» σχολίασε.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ επεσήμανε επίσης πως «την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το μέλλον της χώρας με τους θεσμικούς εταίρους της, τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθησυχάζουν αυτούς που στην Ελλάδα αποκαλούν… «μαντρόσκυλα του συστήματος», «διεθνείς ενώσεις απατεώνων», «σύγχρονους κερδοσκόπους» και όργανα της «δικτατορίας των αγορών»».

Επικαλούμενη τις πληροφορίες του Action 24, η Αννα Ασημακοπούλου υποστήριξε επίσης ότι κατά τις επαφές του στο Λονδίνο, ο κ. Μηλιός, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε μάχη για να καθησυχάσει αυτούς που οι συνιστώσες τους καταγγέλλουν και παραδέχθηκε πως τα στελέχη του κόμματος γνωρίζουν ότι όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας, δεν γίνονται! Τον λόγο έχει η Αριστερή Πλατφόρμα, ο κ. Λαφαζάνης και η Iskra…» κατέληξε δηκτικά.

ΣΥΡΙΖΑ: Προβοκατόρικες μπαρούφες

Σε απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ αρκείται να χαρακτηρίσει «προβοκατόρικες μπαρούφες» τα όσα υποστήριξε η κυρία Ασημακοπούλου.

«Επειδή η κυρία Ασημακοπούλου φαίνεται πως διαθέτει το θείο χάρισμα που της δίνει την δυνατότητα να γνωρίζει και να προβλέπει πράγματα τα οποία εμείς αγνοούμε, δεν θα της κάνουμε την χάρη να ασχοληθούμε με τις προβοκατόρικες μπαρούφες της» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply