Ἡ κυβέρνησις διαρκῶς ἐλέγχεται κι βαθμολογεῖται ἀπὸ τὸ Λόμπυ.

Η κυβέρνηση των ελληνόφωνων περνάει συνεχώς από τον αυστηρό ΕΛΕΓΧΟ του Λόμπι.
Έχουμε χάσει τον λογαριασμό πλέον των προσκυνηματικών ταξιδιών, των επισκέψεων στην Ελλάδα, των τηλεφωνημάτων και γενικά όλων των παρεμβάσεων στην πολιτική της χώρας από τους επικυριάρχους «περιουσίους».

Οι «αντιρατσιστές» της κυβερνήσεως προσκυνούν τους περιουσίους με κάθε ευκαιρία, αδιαφορώντας για τα πραγματικά θύματα του ρατισμού όπως οι Παλαιστίνιοι, οι Σύριοι, οι Έλληνες κλπ.
Γι’ αυτό δεν θα δείτε τους κυβερνητικούς να συναντούν εκπροσώπους μειονοτικών ομάδων που αδικήθηκαν από τους τοκογλύφους…
Τα λαμόγια συναντούν αποκλειστικά τους θύτες ΜΑΣ.
Αυτούς που προκάλεσαν αιματηρούς εμφυλίους, ανατροπές και γενοκτονίες.
Με τους εγκληματίες συναλλάσσονται οι υπηρέτριες του Κτήνους κι όχι φυσικά με τα θύματα αυτών.

Το Λόμπυ φύτεψε ΔΙΚΟΥΣ του ανθρώπους στην «δική μας» κυβέρνηση οι οποίοι θα εκτελέσουν άψογα το σχέδιο της υποδουλώσεώς μας. Τους συμμάχους μας, όπως πάντα, δεν τους επιλέγουμε εμείς αλλά οι υπάλληλοι τους, οι δικοί τους άνθρωποι, οπότε η παρτίδα θα είναι πάντα εις βάρος μας, πάντα χαμένη από χέρι.
Τα δικά τους συμφέροντα, πολιτικών, δημοσιογράφων και ξένων ταυτίζονται.
Έχουν κοινούς εχθρούς … εμάς!
Και φυσικά ΕΜΕΙΣ θα είμαστε αυτοί που θα πληρώσουν με αίμα τα δικά τους υπερκέρδη και τα αφορολόγητα εκατομμύρια σε off shore.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply