Νέα (ἀποτελεσματικότερα) συστήματα καταστολῆς μας!!!

Νέα (ἀποτελεσματικότερα) συστήματα καταστολῆς μας!!!13ΝΕΑ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ) ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ!!!

Συνεχίζουν να ψωνίζουν από τους δολοφόνους του Ισραήλ με τα δικά μας όμως λεφτά.
Μη επανδρωμένα αεροσκάφη κι ελικόπτερα παρακολουθήσεως θα προμηθευτούν οι ανεπιθύμητοι κυβερνητικοί.

Αν θέλουν θα μπορούν ακόμα και να σκοτώνουν εξ αποστάσεως, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί οι δολοφόνοι.
Όχι φυσικά για την προστασία των πολιτών αλλά για την προστασία των ρουφιάνων της κυβερνήσεως.

Τι είναι τα drones που πάει ο Κικίλιας να αγοράσει στο Ισραήλ -Τα χαρακτηριστικά τους και πώς θα χρησιμοποιηθούν [εικόνες]Νέα (ἀποτελεσματικότερα) συστήματα καταστολῆς μας!!!1

Με drones, δηλαδή τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα που θα φέρουν θερμικές κάμερες, στις αποσκευές του, πιθανότατα θα γυρίσει από το επίσημο ταξίδι του στο Ισραήλ ο υπουργός Δημόσιας Τάξεως Βασίλης Κικίλιας.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του στο Ισραήλ ο κ. Κικίλιας θα συνηντηθη με τον ομόλογό του υπουργό Δημοσίας Ασφαλείας, με ανωτάτους Αξιωματούχους και Επικεφαλής Υπηρεσιών Ασφαλείας, ενώ θα γίνει δεκτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄.

΄Ένα από τα κύρια ζητήματα που θα συζητηθούν στο διήμερο ταξίδι του υπουργού Δημοσίας Τάξεως στο Ισραήλ είναι η πιθανή απόκτηση των τηλεκατευθυνομένων αεροπλάνων, που θα φέρουν θερμικές κάμερες και ακτίνα πτήσεως  έως 300 χιλιόμετρα, τα οποία αναπτύσσουν ταχύτητα μεγαλύτερη από 40 χιλιόμετρα την ώρα ενώ παράλληλα έχουν τηβ δυνατότητα κατοπτεύσεως κύκλων ακτίνας περίπου  δύο χιλιομέτρων. Αν τελικά αποκτηθούν θα διασκορπιστούν σε όλη την χώρα.

Νέα (ἀποτελεσματικότερα) συστήματα καταστολῆς μας!!!8

Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας θα ζητήσει βοήθεια στο ζήτημα της λαθρομεταναστεύσεως και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση των τζιχαντιστών. 

Νέα (ἀποτελεσματικότερα) συστήματα καταστολῆς μας!!!9Νέα (ἀποτελεσματικότερα) συστήματα καταστολῆς μας!!!14Νέα (ἀποτελεσματικότερα) συστήματα καταστολῆς μας!!!10Νέα (ἀποτελεσματικότερα) συστήματα καταστολῆς μας!!!1116th European Police CongressΝέα (ἀποτελεσματικότερα) συστήματα καταστολῆς μας!!!13

Τώρα που θα ρουφήξουν κι άλλο αίμα και ο κόσμος θ’ αρχίσει να γίνεται επιθετικός κι εκδικητικός, οι δυνατότητες προλήψεως και καταστολής ενδεχομένης αντιδράσεως πρέπει να ενισχυθούν φυσικά με ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά.
Οι μαφιόζοι ενισχύουν την ασφάλειά τους, πάντα με τον δικό μας ιδρώτα και χρεώνοντας σε εμάς όλα τα έξοδα.
1.500.000 δικά μας ματωμένα ευρώ έδωσαν ΠΑΛΙ στο Ισραήλ για ΔΥΟ μόλις θωρακισμένα αυτοκίνητα.

1.500.000 Ευρώ για δυο τεθωρακισμένες BMW!Νέα (ἀποτελεσματικότερα) συστήματα καταστολῆς μας!!!7

Μπορεί η κυβέρνηση να κόβει με μεγάλη ευκολία μισθούς και συντάξεις, μπορεί να βάζει με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία φόρους στους μεροκαματιάρηδες, αλλά όταν πρόκειται να ξοδέψει για την χλιδή της και την προστασία της, από την οργή που έχει προκαλέσει στους πολίτες, τότε το χρήμα δεν το υπολογίζει.
Απόδειξη; Οι δύο ολοκαίνουργιες τεθωρακισμένες λιμουζίνες BMW που παρήγγειλε ο τέως υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για τον εαυτό του και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χ. Παπουτσή.
Κόστος; Περίπου 1.500.000 ευρώ! Το θέμα, που δείχνει πόσο σέβονται το δημόσιο χρήμα αυτοί που εμφανίζονται δημοσίως ως υπέρμαχοι της καταπολεμήσεως της κρατικής σπατάλης, απεκάλυψε το Σάββατο η εφημερίδα «Αξία».

Η αγορά που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, αναφορικά με το πού πηγαίνουν οι αιματηρές οικονομικές θυσίες των Ελλήνων, έχει ως εξής: ο τέως υπουργός Οικονομικών πριν από μερικούς μήνες προχώρησε στην παραγγελία δύο υπερπολυτελών τεθωρακισμένων λιμουζινών μάρκας BMW. Η μία προοριζόταν για τον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών και η δεύτερη για τον Χρήστο Παπουτσή. Η παραγγελία έγινε στο όνομα της προστασίας των δύο υπουργών από πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον τους. Η ουσία είναι ότι η κοινωνική ένταση που έφερε η άγρια λιτότητα, την οποία επέβαλε η κυβέρνηση στους Ελληνες, έκανε τους δύο υπουργούς να μην νοιώθουν και πολύ άνετα όταν κυκλοφορούσαν στον δρόμο με το αυτοκίνητο.

Ωσάν νέοι σεΐχηδες πλούσιου κράτους της Μέσης Ανατολής, οι δύο υπουργοί χρέωσαν αδρά τον ελληνικό λαό για να αποκτήσουν τις χλιδάτες (γερμανικές, παρακαλώ) λιμουζίνες που φέρουν την τελευταίου τύπου θωράκιση, προκειμένου να παρέχουν στους επιβαίνοντες προστασία ακόμη και από επίθεση με αντιαρματικά βλήματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καθεμιά από τις δύο λιμουζίνες κόστισε 750.000 ευρώ, δηλαδή και οι δύο μαζί πληρώθηκαν συνολικά 1.500.000 ευρώ. Και όλα αυτά την εποχή του αγρίου Μνημονίου και της λιτότητας χωρίς τέλος για όλους τους Ελληνες. Το προκλητικό της υποθέσεως δεν σταματά εδώ.

Τσακωμός για την λιμουζίνα!

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι χλιδάτες θωρακισμένες λιμουζίνες προκάλεσαν ενδοκυβερνητικό επεισόδιο όταν παρελήφθησαν. Συγκεκριμένα η παραλαβή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, έγινε τρεις ημέρες πριν από τον ανασχηματισμό της κυβερνήσεως. Η μία παρεδόθη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την άλλη παρέλαβε ο τέως υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ο τελευταίος υποβαθμίστηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος και το γραφείο του πήρε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Έλα όμως που ο κ. Παπακωνσταντίνου επιχείρησε να πάρει μαζί του την θωρακισμένη λιμουζίνα. Ο «πολύς» νέος αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και υπουργός Οικονομικών αντέδρασε έντονα και νίκησε τον κ. Παπακωνσταντίνου. Πέρασε η άποψη ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον θεσμό του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος κινδυνεύει περισσότερο από τους τρομοκράτες σε σχέση με τον υπουργό που ασχολείται με την περιβαλλοντική διαχείριση των σκουπιδιών…

Φοίβος Κλαυδιανός
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στο μεταξύ…
Ψηφίστηκαν νόμοι αναγνώρισεως πτυχίων από ιδιωτικά πανεπιστήμια κι αντί οι …«επαναστάτες» να ρίξουν την κυβέρνηση… πήγαν να φιλήσουν τους πισινούς των τοκογλύφων στο City του Λονδίνου.

Ἔρχεται ἡ ἀνατροπὴ τῆς …«ἀνατροπῆς»!

Δηλαδή προέχει το προσκύνημα από το να υπηρετήσουν τον Ελληνικό λαό!!!

Και όλοι αυτοί, εκτός από το διαρκές προσκύνημα, φροντίζουν  και για τήν αλληλοπροστασία τους…

Ποιοί κυβερνητικοί έσωσαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταθάκη από την άρση της ασυλίας τουΝέα (ἀποτελεσματικότερα) συστήματα καταστολῆς μας!!!2

Κατ’ αρχάς είναι περίεργο πως ένας βουλευτής και μάλλον πρωτοκλασάτο στέλεχος κόμματος, που υποτίθεται ότι ετοιμάζεται για να κυβερνήσει, να ζητά από την Βουλή να μην άρει την ασυλία του. Πολύ περισσότερο δε από την στιγμή που κατηγορείται για οικονομικά αδικήματα…
Ο λόγος για τον Γιώργο Σταθάκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εξέπληξε αρνητικά με την στάση του, αφού το θέμα του ήταν άκρως σοβαρό. «Για εξακολουθητική απιστία με ζημία άνω των 150.000 ευρώ» την περίοδο που ήταν αντιπρύτανης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Η κύρια ευθύνη όμως ανήκει στην κυβερνητική πλειοψηφία, η οποία έστειλε στο «πυρ το εξώτερον» αρχηγό κόμματος (Πάνο Καμμένο) επειδή ζήτησε να… λιντσάρουν τον ανεκδιήγητο Πάχτα (άλλοτε υφυπουργό του Σημίτη και νυν «βλαχοδήμαρχο» κάπου στην Χαλκιδική) και ύψωσε ασπίδα προστασίας γύρω από τον Σταθάκη.
Οι πληροφορίες που φτάνουν σε μας από την εκλογική περιφέρεια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (Χανιά) δείχνουν την οικογένεια Μητσοτάκη, με την οποία ο Σταθάκης διατηρεί άριστες σχέσεις, ως προστάτιδά του και τα μέλη της εκείνα που τον «καθάρισαν» από την παραπομπή του σε δίκη!

πηγή

Προέχει δηλαδή η επιβίωσή τους, με κάθε δυνατό τρόπο και μέθοδο, και πάντα σε βάρος δικό μας!!!
Αφήστε που τελικά ΟΛΟΙ αυτοί είναι στην …ίδια πλευρά κι εμείς απέναντί τους!!!

Ποια πτυχία και μεταπτυχιακά κολεγίων αναγνωρίζονται με τη νέα τροπολογία

Νέα (ἀποτελεσματικότερα) συστήματα καταστολῆς μας!!!4

Επεκτείνεται και στα κολέγια που λειτουργούν στην Ελλάδα και τα οποία έχουν πιστοποίηση από διεθνείς οργανισμούς η ρύθμιση του Ν. 4264/2014 για την αναγνώριση της επαγγελματικής ισοδυναμίας.

Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας που κατατέθηκε στην Βουλή από τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο, με το άρθρο 49 του Ν. 4264/2014, διευρύνθηκε η αρμοδιότητα του ΣΑΕΠ (Συμβούλιο Αναγνωρίσεως Επαγγελματικών Προσόντων), έτσι ώστε να συμπεριλάβει την αναγνώριση της επαγγελματικής ισοδυναμίας ακόμη δύο κατηγοριών τίτλων σπουδών:

α. Τίτλων τυπικής ανωτάτης εκπαιδεύσεως που απονέμουν ΑΕΙ, όχι μόνον κοινοτικών αλλά και τρίτων χωρών, που συνεργάζονται στην Ελλάδα με τα κολέγια του Ν. 3696/2008 και

β. μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών που απονέμονται από κολέγια του προαναφερθέντος νόμου, εφόσον αυτά έχουν λάβει πιστοποίηση από διεθνείς οργανισμούς πιστοποιήσεως.

Αυτή η ρύθμιση δεν περιέλαβε τα πρώτα πτυχία (bachelor’s) τουλάχιστον τριετούς διάρκειας, τα οποία απονέμουν κολλέγια που λειτουργούν στην Ελλάδα, βάσει προγραμμάτων σπουδών, που επίσης έχουν πιστοποίηση από τους ίδιους διεθνείς οργανισμούς και μάλιστα από ετών. Με την παρούσα ρύθμιση, λαμβανομένου υπόψιν ότι η πιστοποίηση ενός προγράμματος σπουδών, από τους εν λόγω οργανισμούς, γίνεται με πολύ αυστηρότερους όρους από ό,τι η χορήγηση πτυχίων βάσει συμφωνιών πιστοποιήσεως και δικαιοχρήσεως (franchising), επιχειρείται να καλυφθεί το σημειωθέν κενό και ταυτόχρονα να ρυθμιστεί ισότιμα η διαδικασία αναγνωρίσεως των πτυχίων που απονέμονται σε όλο το φάσμα της μεταλυκειακής εκπαιδεύσεως.

Και αυτό, αφενός με την διεύρυνση του ορισμού των κολλεγίων, ώστε να συμπεριληφθούν σε αυτά και όσα παρέχουν όχι μόνο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών (master’s), αλλά και πρώτο πτυχίο (bachelor’s) βάσει προγραμμάτων που έχουν πιστοποίηση (accredication) από εγκρίτους διεθνείς οργανισμούς και αφετέρου με την ανάθεση της αναγνωρίσεως της επαγγελματικής ισοδυναμίας και των εν λόγω πτυχίων στον ΣΑΕΠ.

Με την ίδια τροπολογία αναγνωρίζονται ως ισότιμοι προς τους τίτλους σπουδών των ελληνικών δημοσίων ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων οι τίτλοι σπουδών ανωτάτης εκπαιδεύσεως διεθνών οργανισμών, στους οποίους μετέχει η Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, με τις προωθούμενες διατάξεις επαναπροσδιορίζονται οι υποχρεώσεις των μελών ΔΕΠ πλήρους απασχολήσεως, ως προς τον ελάχιστο εβδομαδιαίο αριθμό ωρών παραδόσεως (μειώνονται κατά δύο ώρες) προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων και διδασκαλίας σε φροντιστήρια ή σεμινάρια, σε εργαστήρια ή κλινικές, εντεταγμένες στο πρόγραμμα σπουδών του τμήματος στο οποίο ανήκουν ή σε άλλο τμήμα ή σε προγράμματα σπουδών του οικείου ΑΕΙ.

Με την τροπολογία επιτρέπεται στα μέλη ΔΕΠ ΑΕΙ να μεταβάλουν με υπουργική απόφαση το γνωστικό αντικείμενό τους, ύστερα από συνεκτίμηση του διδακτικού, συγγραφικού, ερευνητικού και κλινικού- εργαστηριακού έργου τους.

Παρέχεται η δυνατότητα μετατάξεως των εκπαιδευτικών σε θέσεις διοικητικών υπαλλήλων σε κλάδο κατωτέρας κατηγορίας, υπό την προϋπόθεση ότι οι ενδιαφερόμενοι συναινούν σε αυτό.

Με την τροπολογία επανακαθορίζεται η διάρθρωση και η λειτουργία του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας.

πηγή

Έβγαλαν όμως στην σέντρα τον ψιλικαντζή καθηγητή Πανεπιστημίου που ζητούσε λεφτά για να δώσει βαθμούς, ώστε να μην αντιδράσει κάποιος τώρα που τα ιδιωτικά ιδρύματα θα παρέχουν πανεπιστημιακούς τίτλους στους πλουσίους έναντι αμοιβής.

Απολύθηκε οριστικά ο καθηγητής-ψιλικατζής του Πανεπιστημίου ΜακεδονίαςΝέα (ἀποτελεσματικότερα) συστήματα καταστολῆς μας!!!3

Απολύθηκε οριστικά αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας γιατί έπαιρνε «φακελλάκια», από 250 έως 400 ευρώ, για να περνάει τους φοιτητές του. Η πρώτη καταγγελία σε βάρος του έγινε το 2010.

Το ποσό που θα είχε μέσα το φακελλάκι ήταν ανάλογο με τον βαθμό που ήθελαν να πάρουν οι φοιτητές. Ο πανεπιστημιακός, τον οποίο οι συνάδελφοί του αποκαλούσαν «ψιλικαντζή», ζητούσε μέσω συνεργάτη του 250 ευρω για το «6» και το ποσό έφτανε τα 400 ευρώ για το «10».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «τιμοκατάλογο», ο φοιτητής που ήθελε να βαθμολογηθεί με «6» θα έβαζε στο φακελάκι 250 ευρώ, όποιος ήθελε «7» θα έβαζε 280 ευρώ, για βαθμό «8» 300 ευρώ, για «9» το ποσό των 350 ευρώ και για «10», 400 ευρώ.)

Μάλιστα, οι τιμές του ήταν σταθερές και δεν έκανε «παζάρια» όταν οι φοιτητές του έλεγαν ότι δεν έχουν χρήματα.

Ο καθηγητής και ο συνεργάτης του, ο οποίος εμφανιζόταν ως βοηθός, απολύθηκαν από το Πανεπιστήμιο, ενώ από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης ο καθηγητής έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλακίσεως 18 μηνών για παθητική δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση και η ποινή επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο, ενώ ο συνεργός διαμεσολαβητής καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους για άμεση συνέργεια σε παθητική δωροδοκία κατ΄ εξακολούθηση.

Πάντως, ο καθηγητής τώρα ζητά από την Δικαιοσύνη να ακυρώσει την απόλυσή του, ως παράνομη. Όσον αφορά στο ποινικό σκέλος, υποστηρίζει ότι έχει υποστεί οικονομική καταστροφή και δεν μπορεί να ζήσει την οικογένεια του και έχει προσφύγει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

ΣΚΑΙ


Αυτοί δηλαδή που τα άρπαζαν χονδρά, που έπαιρναν μονίμως επί χρόνια εκατομμύρια από τα ερευνητικά προγράμματα,  διαθέτουν σήμερα και νομική ασυλία και ασκούν σε βάρος μας κάθε είδους βία, μα ΠΑΝΤΑ βάζοντας το δικό τους χέρι, στην …δική μας τσέπη!

Σίγμα

The Toll Of 5 Years Of Drone Strikes: 2,400 DeadΝέα (ἀποτελεσματικότερα) συστήματα καταστολῆς μας!!!5

The U.S. drone program under President Barack Obama reached its fifth anniversary on Thursday having tallied up an estimated death toll of at least 2,400 people.

As the Bureau of Investigative Journalism, a U.K.-based non-profit, details on its website, five years ago the CIA conducted the first drone strikes of the Obama presidency. Although there were reports of suspected “militants” killed, at least 14 civilians also died that day.

After those initial mistakes, TBIJ notes, Obama rapidly ramped up the drone program in Pakistan and increased its use in Yemen and Somalia, two countries where al Qaeda affiliates expanded their presence during Obama’s presidency.

Obama recently told The New Yorker that he “wrestle[s]” with civilian casualties. But, he said, he has “a solemn duty and responsibility to keep the American people safe. That’s my most important obligation as President and Commander-in-Chief. And there are individuals and groups out there that are intent on killing Americans — killing American civilians, killing American children, blowing up American planes.”

Human Rights Watch and Amnesty International issued a pair of reports in October fiercely criticizing the secrecy that shrouds the administration’s drone program, and calling for investigations into the deaths of drone victims with no apparent connection to terrorism. In Pakistan alone, TBIJ estimates, between 416 and 951 civilians, including 168 to 200 children, have been killed.Νέα (ἀποτελεσματικότερα) συστήματα καταστολῆς μας!!!6

Critics of the drone program generally acknowledge that most of the people killed in Pakistan were likely members of terrorist groups. But that has not pleased Pakistanis: Hakimullah Mehsud, a Pakistani Taliban leader, was responsible for the deaths of hundreds of civilians, but his death by drone in November prompted a wave of popular outrage over the incursion on national sovereignty.

The administration cut the number of drone strikes in Pakistan considerably after a May 2012 speech in which Obama promised tighter rules and greater transparency for the program. But America’s drones keep flying. A December strike in Yemen — reportedly conducted by the Pentagon’s Joint Special Operations Command, not the CIA — killed 12 civilians.

The drone war is under increasing scrutiny in the U.S. and abroad. A September U.N. report warned that drone warfare has the potential to greatly undermine global stability. And in October, for the first time, Congress heard firsthand accounts from the victims of an apparently botched drone strike.

But lawmakers do not seem to be listening: Earlier this month, an omnibus bill blocked Obama’s plans to transfer control for the drone program from the CIA to the Pentagon, which would have been a modest step toward changing the program.

huffington post

0 thoughts on “Νέα (ἀποτελεσματικότερα) συστήματα καταστολῆς μας!!!

Leave a Reply