Νέα στήριξις Ποῦτιν στὸν Ἐρντογάν.

Πούτιν κι Ερντογάν έρχονται ακόμα πιο κοντά λόγω του ότι και οι δύο ηγέτες βρίσκονται στο στόχαστρο της Νέας Τάξεως των Σιωνιστών. Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση πουλημένη στον Σιωνισμό και παρά την λαϊκή εντολή, επιτέθηκε συστηματικά στα Ρωσσικά συμφέροντα. Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί ΑΚΥΡΩΣΑΝ τον Ρωσσικό αγωγό από το Μπουργκάς και σε μηδενικό χρόνο προώθησαν τον δυτικών συμφερόντων αγωγό TAR.

Οι προδότες της Ελληνικής Κυβέρνησης στήριξαν τους ακροδεξιούς που αιματοκύλησαν τους φιλορώσσους στην Ουκρανία, στήριξαν το ΝΑΤΟ που αιματοκύλησε τη Λιβύη, στήριξαν το Ισραήλ που αιματοκύλησε τη Γάζα, στήριξαν τους αποκεφαλιστές που αιματοκύλησαν τους Συρίους και εντελώς ξεδιάντροπα συμμετείχαν και στην επιβολή κυρώσεων ενάντια στην Ρωσσία προκαλώντας τεράστιες ζημιές και στην Ελληνική και στην Ρωσσική οικονομία.
Για ποιον λόγο θα πρέπει να συγχωρήσει ο Πούτιν τα λαμόγια της Ελληνικής Κυβέρνησης μετά από τόσες επιθέσεις που δέχτηκαν τα Ρωσσικά συμφέροντα;

Οι ρουφιάνοι του Τελ Αβίβ μας ενέταξαν για πάντα στους εχθρούς της Ρωσσίας και η κοινή θρησκεία δεν θα επουλώσει αυτές τις πληγές γιατί και οι θρησκευτικοί ηγέτες των Ελλήνων είναι επίσης πουλημένοι και καθάρματα που υπηρετουν την Νέα Τάξη και γονατίζουν στο Κτήνος του Σιωνισμού.
Οι τρόμπες Πορφυρο-Σταφυλάδες με τα γελοία κι ατεκμηρίωτα άρθρα περί έχθρας μεταξύ Πούτιν κι Ερντογάν διαψεύδονται για πολλοστή φορά.

«Πυρηνικό σταθμό αξίας 20 δις δολαρίων που θα διαχειρίζονται οι Ρώσσοι θα κατασκευάσει η Μόσχα στην κεντρική Τουρκία.
Την συμφωνία ανακοίνωσαν Πούτιν και Ερντογάν μετά από την συνάντηση που είχαν στην Άγκυρα.

Επίσης συμφωνησαν για αύξηση της πώλησης φυσικού αερίου στην Τουρκία και την κατασκευή νέων αγωγών μεταφοράς του.»

Σίγμα

Ο Πούτιν «κάνει δώρο» πυρηνικό σταθμό στην Τουρκία του Ερντογάν!

Ρωσσία και Τουρκία «σφιχταγκαλιάζονται» παρά τις όποιες διαφορές τους σε πολλά θέματα, μέσω του χρήματος και της ενέργειας. Της πυρηνικής συμπεριλαμβανομένης.

Η επίσκεψη Πούτιν στην Άγκυρα και η συνάντησή του με τον Ερντογάν, φέρνει κέρδη πολλά πρώτα για την Μόσχα αλλά και για την Άγκυρα. Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι Πούτιν και Ερντογάν συμφώνησαν να κατασκευάσουν οι Ρώσσοι πυρηνικό σταθμό στην κεντρική Τουρκία! Το κόστος όπως είπε ο Πούτιν θα ξεπεράσει τα 20 δις δολάρια και την διαχείρισή του θα την έχουν οι Ρώσσοι και μετά από την κατασκευή του.

Επίσης συμφωνήθηκε να αυξηθεί η πώληση φυσικού αερίου στην Τουρκία κατά 3 δις κυβικά μέτρα και με «έκπτωση» 6% στην τιμή που σήμερα πουλά η Ρωσσία στην Τουρκία. Πούτιν και Ερντογάν μίλησαν ακόμη για την κατασκευή «νέων αγωγών» μεταφοράς φυσικού αερίου μέσω των οποίων θα τροφοδοτείται και η Ελλάδα,όπως τόνισε ο Ερντογάν.

Η Ρωσσία προφανώς λογικά στρέφεται προς την Τουρκία με την οποία έτσι κι αλλιώς οι οικονομικές της συναλλαγές είναι πολλές και σημαντικές. Οι δυτικές κυρώσεις προς την Μόσχα τις οποίες αδιαμαρτύρητα ακολουθεί η Αθήνα οδηγούν σ΄ αυτή την νέα πραγματικότητα που δεν είναι εύκολη για τα ελληνικά συμφέροντα. Από την άλλη η επαφή Πούτιν – Ερντογάν και κυρίως τα αποτελέσματά της θα πρέπει να αποτελέσουν ένα ακόμη μάθημα για όσους …καρτετρικά αναμένουν το …«ξανθό γένος» που θα έρθει να μας σώσει. Τα συμφέροντα και το χρήμα ήταν και είναι πάντα πιο ισχυρά. Ακόμη και από την …Ορθοδοξία …

Τι είπε ο Πούτιν για τον αγωγό South Stream

Ο πρόεδρος της Ρωσσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι η χώρα του δεν είναι σε θέση να προχωρήσει και να ολοκληρώσει το σχέδιο κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου South Stream, εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιτίθεται σε αυτό.

Κατά την διάρκεια της κοινής συνεντεύξεως τύπου με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο επικεφαλής του ρωσσικού κράτους υποστήριξε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δείχνει διστακτικότητα σε ό,τι αφορά το να δώσει το πράσινο φως για την υλοποίηση του σχεδίου με στόχο την προμήθεια φυσικού αερίου στην νότια Ευρώπη μέσω της Βουλγαρίας – παρακάμπτοντας την Ουκρανία.

«Καθώς εξακολουθούμε να μην έχουμε λάβει την άδεια της Βουλγαρίας, σκεφτόμαστε ότι στην παρούσα κατάσταση η Ρωσσία δε μπορεί να προχωρήσει στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου», σημείωσε ο Πούτιν, μετά την συνάντηση που είχε με τον Τούρκο πρόεδρο.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να οικοδομήσει έναν κόμβο διαμετακομιδής φυσικού αερίου στα ελληνοτουρκικά σύνορα προκειμένου να προμηθεύσει την Ευρώπη με φυσικό αέριο και να την αποζημιώσει για την εγκατάλειψη των σχεδίων του South Stream.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply