Νὰ «ἀπαλλαγοῦμε» ἀπὸ τὸν δημόσιο πλοῦτο διότι μᾶς …βαραίνει!

Τώρα που οι πολίτες δεν έχουν λεφτά ΟΥΤΕ για τα απαραίτητα, γνωρίζοντας ότι οι τοκογλύφοι έχουν συγκεντρώσει όλο τον πλούτο, ξεφυτρώνουν από παντού …«ειδικοί» και …«φωστήρες» που μας παροτρύνουν να …«απαλλαγούμε» από τον Δημόσιο Πλούτο.
Δηλαδή τώρα που ΜΟΝΟ τα ξένα αρπακτικά έχουν αγοραστική δύναμη,  όλοι μας συμβουλεύουν να ξεπουλήσουμε.

Να απαλλαγούμε από Δημόσιες Επενδύσεις εκατοντάδων δισεκατομμυρίων, που πληρώθηκαν με αίμα για δεκαετίες,  ώστε τα γεράκια της τοκογλυφίας να αποκτήσουν τον έλεγχο καιρίων και μονοπωλιακών εταιρειών για πενταροδεκάρες.
Όσο πιο πολύ θα απαξιώνουν τον Δημόσιο Πλούτο στο μυαλό μας, τόσο πιο λίγα χρήματα θα χρειαστεί να ξοδέψουν για να πάρουν τον έλεγχο.

Η προπαγάνδα είναι τόσο εξελιγμένη, που χιλιάδες Έλληνες στηρίζουν με πάθος το ξεπούλημα της ΔΕΗ,της ΕΥΔΑΠ, του ΟΠΑΠ κλπ. Αντί να ζητάμε ως μέτοχοι να έχουμε μέρισμα από τα κέρδη αυτών των δικών μας εταιρειών, αντί να ζητάμε τα κέρδη αυτά να γίνουν μειώσεις στα τιμολόγια, αντί ως Έλληνες να απαγορεύσουμε τον ανταγωνισμό ξένων εταιρειών στο δικό μας οικόπεδο,  μας …«έπεισαν» να παραχωρήσουμε τις κρατικές επιχειρήσεις για πενταροδεκάρες στους ξένους τοκογλύφους.
Μας έπεισαν ότι είναι έξυπνη κίνηση να ξεπουλήσουμε τα πάντα…
Κες και τα γεράκια τύπου Soros, Paulson και Loeb είναι βλάκες.

Και βέβαια τα δισεκατομμύρια ΚΕΡΔΩΝ που έχουν στην άκρη αυτά τα γεράκια και τα δισεκατομμύρια ΧΡΕΩΝ που έχουμε συσσωρεύσει εμείς οι «έξυπνοι» από την άλλη πλευρά δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι βλάκες είμαστε ΠΑΝΤΑ εμείς.

Εμείς που σαν καθυστερημένοι ιθαγενείς διαβάζουμε και πιστεύουμε τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ, τους δικούς τους πράκτορες και συνεργάτες για να καταλήξουμε να βγάλουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια.

Αντί να απαιτήσουμε να πάνε φυλακή αυτοί που καταχράστηκαν τα υπερκέρδη των δικών μας μονοπωλιακών κρατικών εταιρειών,συνεχίζουμε να τους παρέχουμε ασυλία και μισθούς βουλευτή  και τους αφήνουμε να χαρίζουν την δική μας περιουσία στα δικά τους ξένα αφεντικά.
Δείτε πώς ο πρόλογος του in.gr για τον Πάλμερ μας προετοιμάζει να αποδεχθούμε με δέος την προπαγάνδα υπέρ της ιδιωτικοποίησης ως «σοβαρή» άποψη ενός πιστοποιημένου ειδικού.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply