Ἡ Νέα Τάξις ἐπελαύνει…

Η Νέα Τάξη επελαύνει χωρίς να υπολογίζει το κόστος σε ζωές.
Θάνατος και δυστυχία σε μεγέθη τερατώδη που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους.

1.500.000 Ιρακινοί νεκροί για να ρίξουν τον Σαντάμ, 200.000 νεκροί Σύριοι για να ρίξουν τον Άσαντ, 1000 νεκροί στην Γάζα κάθε χρόνο. Τα Διεθνή Δικαστήρια ελέγχονται από τους ίδιους. Σιωπή κι αδιαφορία. Γενοκτονίες για τις οποίες οι υπεύθυνοι δεν θα πληρώσουν ποτέ.

Οι Διεθνείς Οργανισμοί και οι περισσότερες κυβερνήσεις επίσης υπηρετούν την Νέα Τάξη. Οι δημοσιογράφοι φροντίζουν για την συγκάλυψη και τον αποπροσανατολισμό των πολιτών. Οι εξαπατημένοι ψηφοφόροι θα επανεκλέξουν τους ίδιους προδότες πολιτικούς-μαριονέτες λόγω άγνοιας.
Έτσι το σύστημα αναπαράγεται, ισχυροποιείται. Οι συμμορίες πολιτικών και δημοσιογράφων σιωπούν μπροστά στην κτηνωδία για να απολαμβάνουν την εύνοια των δολοφόνων.

Σύριοι πολίτες σφαγμένοι σαν αρνιά και γύρω μωρά παιδιά. Εδώ σου ζητούν χρήματα για τα παιδιά της Αφρικής…και κατά του bullying στα σχολεία και στην Συρία σφάζουν τους πατεράδες σε δημόσια θέα.
Όλα με τις ευλογίες του ΟΗΕ που δεν βλέπει ούτε εγκλήματα, ούτε ξένους μισθοφόρους, ούτε παράνομη εμπλοκή ξένων δυνάμεων, ούτε παράνομη πώληση όπλων σε εμπόλεμη ζώνη.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply