11μηνα μωρὰ στὴν φυλακὴ ἀλλὰ ἐμεῖς ἀσχολούμεθα μὲ τὰ …Βόρεια προάστεια.

Στο Ισραήλ κρατείται στη φυλακή ένα μωρό μόλις 11 μηνών.
Δεν ασχολείται κανείς, καμμία ΜΚΟ, δεν μαζεύει κανείς υπογραφές, δεν αφιερώνουν ούτε μισό δευτερόλεπτο στα ΜΜΕ. Αλλά οι πράκτορες του Ισραήλ στην Ελλάδα θέλουν να αισθανθούμε όλοι ΕΝΟΧΟΙ επειδή μερικά κωλόπαιδα από τα Βόρεια Προάστια θέλησαν να ληστέψουν μία τράπεζα στην επαρχία, ενώ ζούσαν πάντα μέσα στην χλιδή και δεν είχαν κανέναν ουσιαστικό λόγο να το πράξουν.

Τα πλουσιόπαιδα που ήθελαν να κλέψουν, όχι γιατί πεινούσαν, όχι γιατί τα χρειάζονταν για να ταΐσουν την φουκαριάρα την μάννα τους, όχι για να τα δώσουν στους φτωχούς, αλλά για να νοιώσουν την ηδονή του κλέφτη, του τζάμπα μάγκα και του πονηρού που κάνει ότι γουστάρει εκ του ασφαλούς.

Έτσι μεγάλωσαν  με τέτοιες …«υψηλές αξίες»

Τα κακομαθημένα κωλόπαιδα, που σπούδασαν σε ιδιωτικά σχολεία, που ζούσαν με υπηρέτριες και κηπουρούς  ξαφνικά δίψασαν τόσο πολύ για …συστημική μάθηση, που κάνουν κι ελεγχόμενη απεργία πείνας, με την βοήθεια της μαμάς και του μπαμπά…

Οι γονείς που άφηναν το παιδί τους να ταξιδεύει 500 χλμ μακριά από το σπίτι κι αρματωμένο για να ληστέψει τράπεζα …αγωνιούν μην χάσει την σχολική χρονιά στο ΙΕΚ.

Για ανθρώπινα δικαιώματα μιλούν και δεν ντρέπονται αυτοί που στέρησαν από εκατομμύρια Έλληνες την δυνατότητα να ζήσουν αξιοπρεπώς.

Αυτή είναι η ανώμαλη ελίτ που ζει παρασιτικά απ’ όλους εμάς, που έχει την προσοχή των ΜΜΕ όποτε θέλει, που έχει την στήριξη των δικτύων του Soros όποτε θέλει, που έχει μάθει να φοροδιαφεύγει, να καίει, να κλέβει και να καταστρέφει ΧΩΡΙΣ να πληρώνει … κι εχθροί τους φυσικά εμείς.

Εμείς είμαστε οι θεατές της παραστάσεως που θα πληρώσουμε την ειδική μεταχείριση που θέλουν τα πλουσιόπαιδα από τους νόμους.

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουν να πάρουμε: Η Ελίτ των Βορείων Προαστίων …ΔΕΝ πάει ποτέ φυλακή μαλάκα Έλληνα. Ούτε αν κλέψει 300.000.000 ευρώ, ούτε αν υπογράψει προδοτικούς νόμους, ούτε αν έχει 100 Off Shore, ούτε αν κάψει ένα Πανεπιστήμιο ή όλη την Πανεπιστημίου.
Αυτοί δεν θα πληρώσουν ποτέ. Θα πληρώσεις ΜΟΝΟΝ εσύ .

Κι να πάει κάτι στραβά θα στηθεί μία μεγάλη παράσταση της υπόλοιπης ελίτ που θα στηρίξει με νύχια και με δόντια το δικό τους πλούσιο κωλόπαιδο.

Οι εκατομμυριούχοι επαναστάτες της αριστεράς του Soros, καταλαβαίνουν τον πόνο των παιδιών της Εκάλης και θέλουν να δοθεί λύση στο «δράμα» τους…
Οι κολλητοί τους βουλευτές θα νομοθετήσουν μέσα στην νύχτα μία φωτογραφική τροπολογία και θα αποδείξουν ποιος έχει το επάνω χέρι σ’ όλους εμάς που πάμε αυτόφωρο για χρέος …1000 ευρώ.

Αυτή η καταστρατήγηση των νόμων, η κλοπή του ιδρώτα των άλλων, το να την γλυτώνουν πάντα χωρίς κόστος είναι το ναρκωτικό τους. 

Αυτά τα χλιδάτα υποκριτικά σκουπίδια  τα στηρίζουν με όλη τους την δύναμη τα υπόλοιπα παράσιτα της κοινωνίας όπως οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί.

Εσένα που σου κατέστρεψαν την ζωή, που σου διέλυσαν την οικογένεια, που σου τα πήραν όλα  δεν θα σου δώσουν ποτέ μικρόφωνο. Θα σε αφήσουν στο σκοτάδι …
Aκόμα κι αν αυτοκτονήσεις, πάλι κανείς δεν θα το μάθει. Ο πονηρός κανακάρης κάνει πως αυτοκτονεί με ζαχαρόνερο… και μας τον παρουσιάζουν ήρωα κι …ενσάρκωση της αντιστάσεως! …

Αντίσταση στους νόμους που ισχύουν για εμάς τους παρακατιανούς, αντίσταση στην νόμιμη εργασία που ισχύει μόνον για εμάς τους βλάκες. Για την ελίτ ισχύουν ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ και οι ισχυροί δεν αρκούνται στην παραβίαση των νόμων, αλλά πρέπει να το κάνουν επιδεικτικά στα μούτρα μας, γιατί κι αυτό είναι κομμάτι χαρακτηριστικό της διαστροφής τους.

Να βλέπει ο τσιγγάνος, ο διαρρήκτης κι ο οφειλέτης του ΤΕΒΕ που είναι πίσω από το κάγκελα τους αλήτες που είναι υπεράνω του νόμου και να μην μπορεί ΟΥΤΕ να ουρλιάξει.

Δεν είναι τυχαίο που στα έκτροπα πρωτοστατούν πλουσιόπαιδα και βουλευτών κωλόπαιδα.
Έτσι εξασφαλίζει η ελίτ ότι η οργή θα διοχετευθεί αποκλειστικά σ’ εμάς τους άλλους …
Μακριά από το Κολωνάκι, μακριά από τις γειτονιές των απατεώνων, μακριά από τις γνωστές Πρεσβείες, μακριά από τις επιχειρήσεις τους, μακριά από την Τράπεζα της «Ελλάδος».

Ο ΣΤΟΧΟΣ όλων τους  είμαστε αποκλειστικά ΕΜΕΙΣ. Η δικιά μας φτωχοποίηση είναι που τους κάνει ακόμα πιο πλούσιους κι ακόμα πιο αδίστακτους.
Εμείς πρέπει να νοιώσουμε τον τρόμο από τη δράση τους, να δούμε την περιουσία μας στις φλόγες κι όχι φυσικά οι πλούσιοι γείτονές τους και οι κολλητοί τους βουλευτές και δημοσιογράφοι.
Εμείς είναι που πρέπει να καθόμαστε καλά, να σκύβουμε το κεφάλι, να μην ζητάμε τίποτα για να μπορεί η Ελιτ να τα παίρνει όλα και με θράσος.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply