Ἔπιασαν δουλειὰ οἱ μισθοφόροι στὴν Ῥωσσία.

Οι Τσετσένοι μισθοφόροι της Δύσεως, έπιασαν δουλειά στην Ρωσσία του Πούτιν.

19 νεκροί … το κατόρθωμα των τοκογλύφων…που θέλουν να επιβάλλουν στον Πούτιν να εγκαταλείψει την Ουκρανία, την Συρία και την Τουρκία ώστε επιτέλους η Νέα Τάξη να συνεχίσει ανεμπόδιστη τον δρόμο της.

Όπως σε όλες τις περιπτώσεις των εχθρών της Νέας Τάξεως οι τοκογλύφοι αντιτάσσουν τους εχθρούς των εχθρών τους.

Απέναντι στον πρώην πράκτορα της KGB και Χριστιανό Πούτιν τοποθετούν …«αυθόρμητους» πανόπλους Ισλαμιστές, ώστε η επίθεσή τους να φανεί …«αυτονόητη» και πηγάζουσα εκ των θρησκευτικών και ιδεολογικών διαφορών.
Τους ίδιους Τσετσένους μισθοφόρους επιστράτευσαν στην Συρία για να επιτύχουν την ανατροπή του Άσαντ.

Αυτό που χαρακτηρίζει τους μισθοφόρους των τοκογλύφων είναι η απανθρωπιά τους. Το ότι δεν θα διστάσουν να σκοτώσουν και μωρά για να ικανοποιήσουν τους σιωνιστές χρηματοδότες τους.
Κι όλοι θυμόμαστε την επίθεση σε Ρωσσικό σχολείο στο BESLAN με πάνω από 385 νεκρούς κυρίως μωρά παιδιά. Εντελώς «συμπτωματικά» οι χρηματοδότες και οργανωτές του εγκλήματος εκείνου απεδείχθηκαν να είναι από την …φιλοϊσραηλινή Σαουδική Αραβία και το φιλοϊσραηλινό Κουβέιτ .
wikipedia

Μία ενδιαφέρουσα εταιρεία μισθοφόρων τρομοκρατών …είναι και η GLOBAL CST.
Δείτε σχετικό video που διαφημίζει τις «υπηρεσίες» που προσφέρει. Πελάτης τους και το κράτος της Κολομβίας…

 

wikileaks

Μήπως γνωρίζει κάποιος την εταιρεία G4S; Απασχολεί μόνον 620.000 ανθρώπους. Έχει παράρτημα και στην Ελλάδα. Είναι ένας ιδιωτικός στρατός που αναλαμβάνει από την φύλαξη της ελίτ, την μεταφορά χρημάτων ή εγκληματιών, μέχρι και την ασφάλεια στη Δυτική Όχθη στην Παλαιστίνη . Συμπτωματικά έχει τον ΙΔΙΟ Διευθυντή με την αμερικανοεβραϊκή Noble … που θα εκμεταλλευτεί το αέριο της Κύπρου.

Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει δραματικά χωρίς να το αντιληφθούμε επειδή τα ΜΜΕ μας απασχολούν και μας αποπροσανατολίζουν …. πότε με τις σκανδαλιές και τα πείσματα του «διανοούμενου» Ρωμανού, πότε με το διαζύγιο ή την εγκυμοσύνη της Ελένης και πότε με το πουλάκι του Μπουμπούκου.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply